Opublikowano 5 godzin temu5 godz. no tylko tym razem nic nie zmieniłam, w sensie poszedł reset fabryczny sciagnalem 2 gry i mam to samo, spakowany już sprzet, w moim wieku brak mi cierpliwosci na takie rzeczy, zamiast pograc 3h w hollow knighta na switchu walcze z nowa zabawka, ktora nie dziala xD
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 minutes ago, easye said:no tylko tym razem nic nie zmieniłam, w sensie poszedł reset fabryczny sciagnalem 2 gry i mam to samo, spakowany już sprzet, w moim wieku brak mi cierpliwosci na takie rzeczy, zamiast pograc 3h w hollow knighta na switchu walcze z nowa zabawka, ktora nie dziala xDNo pierwsze kilka godzin na Decku też miałem ustawiania, ściągania i innych takich. Na szczęście od tamtej pory tylko odpalam gry i gram. Z malutkimi wyjątkami typu instalowanie tego lossless scaling. To jednak JEST pecet, nie konsola. Mimo, że bardzo stara się konsolą być. Musisz dać sobie chwilę na ustawienie tego pod siebie, najlepiej z tutorialami z youtubeedit. spróbuj gyro wyłączyć Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Homelander
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. poczekam może już na 2ke - nie wiem procek fajny, super byłoby sobie zagrać w takiego Plucky Squire w 60-100 fpsach, albo Yakuze Kiwami na najwyższych w 70.Sciagnalem Demon X Machina, ktory na switchu dziala jak gowno, a tam grafa zyleta, 60 fpsow i w trybie standardowego drenazu baterii.No tylko albo problemy z hadwarem, albo ukryte ustawienie którego trzeba szukać 3 dni, albo akurat 2 gry w które chciałem grac nie działają.W Polsce zaś serwis nawet nie rozróżnia handheldów, więc można sobie po pomoc zadzwonić do działu Laptopy - PC xDO dziwo mam tez Peceta, z którym z reguły od lat nie mam problemów, a jak już są to je w jakiś tam stopniu akceptuje bo to pecet, handhelda kupuje po to, by włączyć i grać od kopa jak na S2.2 problem, który zauważyłem na szybko, to by korzystać z tego procesora Z1 Extreme trezba grac w trybie performance, no i wtedy bateria znika w oczach.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja wiem ,że się powtarzam jak zdarta płyta ale ja osobiście nigdy więcej nie chce mieć do czynienia z Lenovo i tym ich chujowym na maksa serwisem. Jestem maksymalnie zrażony to tej firmy, obsługa klienta typowa jak na każdą inną Chińską firmę.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 7 minut temu, Ukukuki napisał(a):Ja wiem ,że się powtarzam jak zdarta płyta ale ja osobiście nigdy więcej nie chce mieć do czynienia z Lenovo i tym ich chujowym na maksa serwisem. Jestem maksymalnie zrażony to tej firmy, obsługa klienta typowa jak na każdą inną Chińską firmę.No ja tylko napisze, że konsolą bawiłem się dzisiaj pół dnia i 3 razy złapałem zwiechy systemu i musiałem całość resetować. 4 minuty temu, iluck85 napisał(a):@easye to znak żeby kupić Rogala.No poczekamy zobaczymy co MS wymysli, ale jak tam nie bedzie działać usypianie tylko hibernacja to skip.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Zrób zwrot jak masz takie problemy, nie ma co się męczyć. Nigdy nic takiego nie miałem na 4 różnych maszynkach z różnymi systemami. Współczuję
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja wiem ,że się powtarzam jak zdarta płyta ale ja osobiście nigdy więcej nie chce mieć do czynienia z Lenovo i tym ich (pipi)owym na maksa serwisem. Jestem maksymalnie zrażony to tej firmy, obsługa klienta typowa jak na każdą inną Chińską firmę. Nie miałem innego doświadczenia z nimi oprócz legiona go, ale wysłali mi komplet nowych joyconów, jak zgłosiłem problem z przyciskami.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minuty temu, Atherius napisał(a): 22 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Nie miałem innego doświadczenia z nimi oprócz legiona go, ale wysłali mi komplet nowych joyconów, jak zgłosiłem problem z przyciskami.Tak zawsze robią, nie trzeba wadliwych odsyłać.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wadliwe sobie naprawiłem, bo to błąd na poziomie projektowania, ale nie chciałem rozkręcać wcześniej i tracić gwarancji.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No mi ten problem brzmi mega dziwnie, nie wiem co mogłoby powodować tego typu problemy, ale raczej wygląda to na problem z softem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. raczej tak, bo na testach przycisków nic podwójnie nie rejestruje. To wyglada tak jakby prawa gałka podczas obracania kamerą automatycznie wyzwala strzał, jakby była podpięta pod spust. Gra rejestruje to co jakiś czas, siedziałem nad tym 2h, o 2h za długo jadę zwrócić do sklepu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. A to w sklepie jeśli brane stacjonarnie to nie muszą przyjąć zwrotu xD Oby się udało. Jeszcze mnie zastanawia czy jak testujesz nie a grze to też wychylasz gałkę?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dlatego zawsze biorę online, a gdy moge z odroczona płatnością, albo tak jak teraz z ratami od stycznia i opłacam dopiero jak przetestuję. Tak na teście kontrolerów robiłem wszystko machałem gałka naciskałem trigery i wyglądało wszystko ok. Włączyłem grę i gałka strzela xDSciagnałem też parę różnych presetow kontrolera, nic nie pomagało.