Opublikowano 1 kwietnia1 kwi https://www.filmweb.pl/film/Fei+Chi+Ren+Sheng+3-2026-10117340,,Pegasus 3" - w Polsce o ile dobrze się orientuję... ten chiński akcyjniako-wyścigowiec jeszcze premiery nie miał. Zapewne pojawi się w jakimś VoD lub na Streamingu, np. za 2-3 miesiące. Ta produkcja to taka... dziwna ,,ciekawość". A to dlatego, że w miesiąc zarobiła 600 mln. dol. i troszku (jak na razie) podniszczyła honor hollywoodzkich blockbusterów AD 2026. I przyznam: z chęcią bym obejrzał! https://www.boxofficemojo.com/year/world/
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Tak zwana ,,tymczasowa wstrzymanka" od ,,newsowania" była u mnie wczoraj. Wiadomix, Prima Aprilis, więc nie chciałem postować niczego, co okaże się jednym wielkim g****m dezinformacyjnym. No ale, dzisiaj już 2-ego więc... Niby mamy do czynienia z ,,eksplozją"!, xD kinowych dziecięcych, mega-familijnych emocji, postaci, fabuł, no ale... tak samo mówiłem sobie, że to niby chłam i śmieszkowość, jak poszedłem na Trolle 2 i potem jeszcze za jakiś czas Trolle 3. A co z tego wynikło: na tych dwóch ,,Trollach" bawiłem się mega dobrze: fakt, to nie było nie wiadomo co, ale frajda z tak prostej i mega śmieszkowej, z mega vibe'em rozrywki była niemożliwa. Kto wie, być może z ,,Psim Patrolem" będzie to samo - muszę obejrzeć część pierwszą a potem nasze piesełki w akcji z dinozaurami. xD
Opublikowano 10 kwietnia10 kwi Holland (jak na razie ,,skromnie" w swojej roli w Odysei Nolana - ,,skromnej", bo pierwszy zwiastun ,,nie grzeszył" minutami z tym aktorem, xD) - chłopok zapracowany. Premiera nowego ,,jego!" Spideya niebawem, a promocja Odysei Krzycha Nolana sama się nie zrobi... Ciekawe, czy rzeczywiście - jak pewne, nie tylko Hollanda, głosy mówią - Odyseja to dzieło nolanowskie absolutne?! Ponoć jest to widowisko turbo-kapitalne. Premiera to zweryfikuje. 19 godzin temu, Sep napisał(a):Tęskniliście za Stathamem obijającym mordy Statham będzie obijał mordunie zawsze. ZAWSZE! Gdy widzę kolejny film z jego udziałem... pytań nie zadaję, zero pitu-pitu i czytania nawet streszczeń produkcji, w których Jason uczestniczy. Biorę w ciemno, bo wiem, że będzie to wypaśne!
Opublikowano czwartek o 08:154 dni Wysoka poprzeczka, w dwójce musi być co najmniej jedna scena która przebije oglądanie pirackiej kopii kosmicznych jaj w pierwszej części.
Opublikowano czwartek o 13:184 dni jakbym oglądał film z lat 90tychjedyny minus za użycie popularnej piosenki, nudne to już
Opublikowano piątek o 15:293 dni ,,Spider-Man: Ponad Multiversum" - przykładowe grafiki (Cinema-Con, prezentacja, 2026) ukazują dość (choć to zdjątko/kadr/y w jakości HD czy FHD, a nie tej docelowej, na której ,,pracują" twórcy) niezły silnik graficzny i tą samą (raczej sądzę... że nie aż tak zmienianą) stylistykę i technikę animacji. Film ma jeszcze rok czasu z hakiem aby być ,,wykończonym" w 110%, zmontowanym i dobrze w miarę upływu czasu promowanym... Czekam ze skrajną już cierpliwością. XDW dniu 16.04.2026 o 15:18, Figaro napisał(a): jakbym oglądał film z lat 90tychjedyny minus za użycie popularnej piosenki, nudne to jużLepiej... Jakbym oglądał zwiastun filmu zaczerpniętego z kreskówek MTV lat 80-tych i 90-tych. Ten SF... WoW! Będzie w chory sposób zakręcony i pozytywnie jebnięty. Walki walkami, ale ta otoczka, ten klimat! <3
Opublikowano piątek o 16:293 dni W dniu 16.04.2026 o 15:18, Figaro napisał(a): jakbym oglądał film z lat 90tychjedyny minus za użycie popularnej piosenki, nudne to jużNa to czekałem, stara wersja filmu z Van Damem była w pytę, tu też tak będzie niezależnie od ilości krindzu który będzie się wylewał z ekranu, Chun-li zajebiście dobrana no i ten 50 cent :d
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Książkę przeczytał z przyjemnością lata temu, z chęcią zobaczę. Już nie pamiętam, czy tam były zombiaki (chyba nie), no ale muszą dać trochę akcji.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. The live-action movie adaptation of Elden Ring, produced by the studio A24 in partnership with Bandai Namco and filmed for IMAX, is slated for release on March 3, 2028.Production will begin in Spring 2026, and the full cast has been announced. Learn more: https://bnent.eu/EldenRingMovie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie miałem z tymi ,,sk********i", xD, do czynienia filmowo... hoho, dość dawno. No ale... Fockerowie, noż w końcu! No i Grande całkiem sympatycznie w takiej komedii. 5 godzin temu, Sylvan Wielki napisał(a):The live-action movie adaptation of Elden Ring, produced by the studio A24 in partnership with Bandai Namco and filmed for IMAX, is slated for release on March 3, 2028.Production will begin in Spring 2026, and the full cast has been announced. Learn more: https://bnent.eu/EldenRingMovieRaz może w to na Ps5 zagrałem, ale fanem gatunku aż takim jak ta gra prezentuje nie jestem. Mimo wszystko w ,,ER", choć krótko, to i tak gierkowało się sympatycznie. Kto wie, może i do tego Świata się przekonam i wrócę do gamingu niedługo... no bo sam fakt wejścia na ekrany kin ,,kinówki" z Uniwersum Elden Ring jakby mnie do tego zobowiązuje. :D