Opublikowano czwartek o 09:404 dni JESUS CHRIST THAT'S ZENDAYA Edytowane czwartek o 09:414 dni przez puszkin
Opublikowano czwartek o 11:054 dni 1 godzinę temu, Josh napisał(a):Rozczarowanko. Liczyłem na Elliota Page'aZostanie pewnie nowym Jamesem Bondem nie mart się. Nie mogę się doczekać aż zamienią każdą znaną męską rolę na girlbossa
Opublikowano czwartek o 14:284 dni Serducho za tego rodzaju animację! No i czapki z głów dla twórców, którzy wciąż mają w tym pokręconym Świecie trylion świeżych i mocnych pomysłów na coś wyjątkowego. Uwielbiam pełne metraże z Shaunem, xD. Na ten, jak nie zapomnę, ogarnę obowiązkowo! 4 godziny temu, Masorz napisał(a):https://naekranie.pl/aktualnosci/jason-bourne-zendaya-1782330971Czy Wasze ciała są gotowe na Zendayę jako babski Bourne?Łej materności! Na klapki kubota! Zendaya ma generalnie aparycję (choć nie zawsze) dość ,,emo", ,,melancholijną", ,,bujającą w obłokach". Do tak dynamicznej postaci... Zendaya?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Jezu jaki nędzny trailer, czuć AI z kilometra. A właściwie jakby ktoś chciał podrobić AI ;]Kompletny brak hajpu. Wygląda to bardzo narcystycznie i nachalnie.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Wygląda po prostu jak film Eggersa.Nie widziałem Nosferatu, ale jeszcze mnie chłop nie zawiódł.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Wybór ponownie córki Deepa do roli oznacza że jednak nie będzie Eggers Monster Universe.Nosferatu spoko, trochę rozwleczony, ładny, no ale 3 woda po kisielu.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ja już ostrożnie podchodzę do Eggersa. Fajne ma te filmy, bardzo charakterystyczne, ale swój peak osiągnął moim zdaniem w szalonym Lighthouse, a później już w dół, choć Wiking jeszcze miał w sobie iskrę, ale Nosferatu to już akt samogwałtu autora nad swą dawną miłością. Za dużo stylu, za mało życia. Eggers niby od dawna marzył o odnowieniu Nosferatu, więc może być tak, że chłop zamknął za sobą ten etap i teraz będzie żył własnym życiem, nie oglądając się zbytnio na dawnych bożków.Trailer wilkołaka spoko, chociaż denerwuje mnie to, że film jest tak niezdecydowany kolorystycznie. Byłoby już lepiej, gdyby był w pełni czarno-biały, a nie z takimi wyblakłymi kolorami. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Wojtq
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 7 godzin temu, Rtooj napisał(a):Jezu jaki nędzny trailer, czuć AI z kilometra. A właściwie jakby ktoś chciał podrobić AI ;]Kompletny brak hajpu. Wygląda to bardzo narcystycznie i nachalnie.Ale bez kitu wygląda jak AI slop