Opublikowano 1 marca 20196 l Może i nie wyglada źle, ale montaż i dobór zgwałconych kawałków i muzyki powoduje ze mam nadzieję że będzie klapa. Coś mnie w(pipi)ia w tym filmie, chyba to ze poprzednie nie wymagały formatu.
Opublikowano 12 marca 20196 l O ku*wens... Piękna tradycja palenia pieniędzy na ekranizacjach gierek jak widać będzie kontynuowana.
Opublikowano 12 marca 20196 l 17 minut temu, Blue napisał: O ku*wens... Piękna tradycja palenia pieniędzy na ekranizacjach gierek jak widać będzie kontynuowana. Przy tym wersja z rockiem i urbanem wydaje się arcydziełem
Opublikowano 12 marca 20196 l 38 minut temu, Blue napisał: O ku*wens... Piękna tradycja palenia pieniędzy na ekranizacjach gierek jak widać będzie kontynuowana. ID Software już ich ładnie wyjaśniło http://www.nintendolife.com/news/2019/03/just_to_make_it_clear_id_software_has_no_involvement_with_doom_annihilation
Opublikowano 13 marca 20196 l Nie chcę mówić, ale teraz to już nie wygląda tak źle. Tylko Jasmina to myślalem ze lepsza du,pa będzie
Opublikowano 13 marca 20196 l wygląda jak typowy film 6/10 do kotleta lub prasowania, będzie oglądane
Opublikowano 21 marca 20196 l Jeszcze nikt nie wrzucał? Jezu Tarantino, Leo, Brad, Margot i Bruce Lee I nowy zwiastun Johna
Opublikowano 21 marca 20196 l dokładnie, film nie ma swojego tematu, zbanowaliśmy tarantino na tym forum.
Opublikowano 21 marca 20196 l Można zrobić Tarantino Cinematic Universe W końcu filmy są ze sobą powiązane.