Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport: Liga Forum PSX Extreme

Featured Replies

• Odpowiedzi 641
  • Wyświetleń 52,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na tym etapie kończymy II serię i zawieszamy rywalizację. Prawie wyczerpaliśmy listę torów, a po 5 miesiącach rywalizacji wypaliła się też frekwencja, więc będzie trzeba pomyśleć o reaktywacji za parę

• 0:54,582 Szymek sprawdzam    Z ciekawosci to obecnie jest pierwszy czas tym samochodem na świecie. 

• Gratulacje dla: 1. @Magik  2. @Marcin_wawa  3. @Aleks    Pierwszy post zaktualizowany o ostateczne wyniki za VII tydzień rywalizacji oraz warunki dla VIII tygodnia. Klasyfikac

Opublikowano

Nie wiem, czy dam radę jeszcze to poprawić, więc na razie wrzucam to co mam.

Makky 02:06.885

spacer.png

Opublikowano
  • Autor

Większość z nas jest jednak dorosła, z rodzinami i dziećmi, więc trzeba to pielęgnować w takiej formie jak obecnie, bo doba z gumy nie jest.

Szlifuj heble, bo mam już 14 uczestników w grze i ze swoim obecnym czasem nie kwalifikujesz się do punktowanej dziesiątki, więc jeszcze sporo jazdy przed Tobą na tym torze i tym autem ;)

Tabela zaktualizowana.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
  • Autor

Teraz wchodzimy w najciekawszą część rywalizacji z tego tygodnia, gdzie do niedzieli te różnice będą robiły się coraz mniejsze.

Myślę, że do końca tygodnia sam zejdę do 2:08,XXX

Jutro zacznę testować setupy trasa/auto na kolejny tydzień. Myślę, że wrócimy do klasy S, ale tym razem na którejś z tras 5-6 km.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Dobra, usiadłem do konsoli i stwierdziłem, że coś pojeżdżę. Udało mi się skleić w miarę zgrabne trzy sektory, wrzucam już teraz bo wiem, że tego czasu nie poprawię. Walka z podsterownością przez całe okrążenie skutecznie odbiera mi fun z jazdy :D

02:07,807 ~ ThePatrickyo

spacer.png

Edytowane przez ThePatrickyo

Opublikowano
  • Autor

Dodałem Twój wynik, przypominam tylko, że do klasyfikacji podajemy dokładny nick z forum ;)

Robi się gęsto, w grze już mam 15 zakwalifikowanych przejazdów (jeszcze nie wszyscy zameldowali się w temacie). Już jeden czas 2:09,XXX wypadł poza punktowaną dziesiątkę, do końca tygodnia trzeba zrobić 2:08,XXX żeby myśleć o punktach :notbad:

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
3 minuty temu, SnoD napisał:

Dodałem Twój wynik, przypominam tylko, że do klasyfikacji podajemy dokładny nick z forum ;)

A to sorki, już poprawiam, nie byłem pewien który nick jest wymagany, ale w moim przypadku akurat dużej różnicy nie ma :P

Opublikowano
  • Autor

WSTĘPNY SETUP NA III TYDZIEŃ ZMAGAŃ:

Auto: Holden #22 VF (785 S)

Tor: Virginia International Raceway (pełny)

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
  • Autor

Czemu?

Moim zdaniem bardzo fajny. Zmienna elewacja terenu, proste, wymagające zakręty. Układ toru jest bardzo ciekawy, a co istotne też przy autach z wyższych klas - czytelny.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Każdy się poci żeby urwać dwie dychy a tu Magik wpada po piatkowym melanzu i przy kawce urywa sobie sekundę :D

Opublikowano

Ale absurdalna różnice robi dobry setup auta:obama:

2:07.103 Teraz przerwa i atakujemy 2:06, juz bylo, 2:06.8xx, ale z wykrzyknikiem. 

6e7e9c38-c5fb-43c6-a39e-7bd283b7f43e.png

Opublikowano
  • Autor

Ja od dwóch dni nie mogę zbliżyć się do swojego najlepszego czasu, tracę wszystko co zyskam na tym podwójnym zakręcie, ehh.

Opublikowano
5 godzin temu, Szymek napisał:

Każdy się poci żeby urwać dwie dychy a tu Magik wpada po piatkowym melanzu i przy kawce urywa sobie sekundę :D

Żeby nie było że się nie przykładam ;-)

2:05,983 Magik

20231125_165441.jpg

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Magik napisał:

Żeby nie było że się nie przykładam ;-)

2:05,983 Magik

20231125_165441.jpg

Screenshot_20231125-181018_Chrome.jpg.369f0e44721f6882c0624ffea977fcca.jpg