Opublikowano 25 sierpnia25 sie No ja się tyle razy zgubiłem w eksploracji, zwłaszcza w Watykanie i potem w Sukhotai, że masakra. Fabuła potem przyspiesza, ale nie jakoś mega bardzo, pacing jest dość wolny. Muszę wrócić do gry i wymaksować, nabrałem ochoty po zwiedzaniu na urlopie ruin Nea Pafos, żeby dzieciak nie marudził, że ruiny i gorąco zrobiliśmy z patyków pochodnie i miał misję jako młody Indiana
Opublikowano 25 sierpnia25 sie To chyba przy głównej bramie do wykopalisk było. Jak wchodzisz od frontu, to wieża znajduje się po prawej (albo po lewej jak wychodzisz na pustynię). Za wieżą można zaczepić bicz i wspiąć się po nim do okna -- tego nie zauważyłem przez kilka godzin :| W wieży powinien znajdować się mundur.
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Jestem w kolejnej lokacji w gorach ale to chyba nie jest jakas wielka lokacja, co? Wiem ze przede mna jeszcze conajmniej jedna wieksza miejscowka i to bedzie wszysko? Cisne aby skonczyc przed Cronoskiem
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Godzinę temu, giger_andrus napisał(a):Masz 3 duże lokacje i kilka małych.Te mniejsze to takie szybkie korytarzyki pewnie. Kilka znajdziek i do nastepnej ?
Opublikowano 26 sierpnia26 sie Giza zaliczona, dużo lepiej siadła niż Watykan, który pod koniec już mnie znudził.
Opublikowano 27 sierpnia27 sie W dniu 24.08.2025 o 17:08, MEVEK napisał(a):Ktos podpowie gdzie znajde szwabskie przebranie w Egicie?Musisz popchnąć fabułę, jak wszystko dokładnie zwiedzasz to znajdziesz.
Opublikowano 27 sierpnia27 sie Tak juz wpadło po tym jak sie otworzyła brama pod torami kolejowymi. Jestem juz w ostatniej miejscówce Ogólnie giera zacna ale te cut-scenki mogliby dopracować - jakieś takie drewniane, czasem trafi sie czarny ekran. Gdyby nie Indiana ze swoim wdziękiem i żartem to byłby meh. Jakoś tak zalatuje starsza generacja.
Opublikowano 28 sierpnia28 sie Skończyłem. O dziwo żadnych bugów, a do głównego menu wywaliło mnie tylko dwa razy. Podobno większość graczy nie wyszła nawet z Watykanu, w sumie się nie dziwie, już pisałem, że pod koniec już mnie zmęczył. Reszta gry już była lepiej wyważona. Nie mam się specjalnie do czego przyczepić, może z wyjątkiem chujowej mapy, przez co odpuszczam sobie platyne i szukanie znajdziek. Wyszedł lepszy tytuł niż się spodziewałem po pierwszym trailerze.
Opublikowano 28 sierpnia28 sie Mnie znajdzki wciagnely. Niektore zdobywamy dopiero po zdobyciu nowych zdolnosci. Takze np. do Watykanu, Egiptu itd. bedziemy wracac przynajmniej jeszcze raz. Trofea mozna zebrac przy jednym posiedzeniu. Po ukonczeniu gry wracamy do swiata i niedokonczonych spraw by dopiac wszystko na ostatni guzik. Juz niewiele zostalo reedycja..Jest wpadlo szybciej niz myslalem, bo bez napotkanych bledow.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Samo DLC kosztuje 89zl(80zl z game passem) , ale można je przejść w 2h i nic ciekawego nie wnosi za bardzo ponoc do fabuły podstawki, szkoda.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 godziny temu, Bartg napisał(a):Samo DLC kosztuje 89zl(80zl z game passem) , ale można je przejść w 2h i nic ciekawego nie wnosi za bardzo ponoc do fabuły podstawki, szkoda. Liczyłem na chociaż 4-5h dobrej fabularnie zabawy a tu czytam że średnio to wyszło..
Opublikowano 32 minuty temu32 min Nie wiem jak ktoś to kończy w dwie godziny, mam z 5 i pewnie z godzina jeszcze została