Skocz do zawartości

Battlefield 6

Featured Replies

• Odpowiedzi 168
  • Wyświetleń 14,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Kurde zadziwiająco dobrze to wygląda notbad Może będzie wielki powrót serii, aż się łezka w oku kręci na wspomnienie tysięcy godzin w BF2 i quasi profesjonalne granie w ligach z zespołami z całej europy.

Opublikowano
12 godzin temu, Qbon napisał(a):

Dla mnie osobiście kluczowa jest informacja czy znów będą boty zapełniały serwer w przypadku braku kompletu graczy czy już tego nie będzie. To było debilne. W multi gram rzadko ale lubię mieć coś takiego na dysku co mogę sobie włączyć czasami i zagrać. Tylko niech to będzie coś dobrego w końcu.

Z tego co pamietam to boty byly tylko w tym trybie portals w ostatnim bfie jak brakowało graczy.

Opublikowano
2 godziny temu, oFi napisał(a):

Z tego co pamietam to boty byly tylko w tym trybie portals w ostatnim bfie jak brakowało graczy.

Nie tylko, są np na podboju normalnym.

Opublikowano

Mówili coś o DLC? Będzie jak w 2042 czyli darmowe mapy dodatkowe, czy płatne rozszerzenia? Na bank będzie battle pass z kosmetycznymi zmianami.

Opublikowano

na razie są znane nagrody za betę

awc2KXR3zKQe5wqp.png

są gameplaye z pojazdami i jetami, obiecujące to jest nie powiem

i snajpa od wczorajszego kosiora, crossplay będzie off to na pewno xd

było też kilku Polaków w LA, ten bardziej ogarnięty:

Opublikowano
2 godziny temu, Shankor napisał(a):

Mówili coś o DLC? Będzie jak w 2042 czyli darmowe mapy dodatkowe, czy płatne rozszerzenia? Na bank będzie battle pass z kosmetycznymi zmianami.

Niech dadza 6 map w rotacji i tyle. Zmiana co kwartał wszystkich map na inne by każdy mógł się rozegrać. Nie ma sensu dawać bezmyślnych map, na których nikt nie chce grać.

Opublikowano

Ciekawe jak crossplay będzie wyglądał bo na xboxie jak by tylko mieli grać ludzie z Xboxs to pewnie mało będzie osób do grania w różnych godzinach a znowu jak cross obejmuje obowiązkowo PC to lipa

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Na zamkniętych testach musiałem grać z PC i to był dramat.

Osoba która wymyśliła crossplay PC vs konsole powinna zostać rozstrzelana shotgun

Wyobraź sobie,że na testach na pc mieli już aimboty XD

Mało tego aim Assist praktycznie nie działał więc każde 1vs1 na dystans to zaliczałem glebę.

Ogólnie sporo narzekało na przymusowy crossplay, więc na ps5 dobrze ,że mamy opcje aby to wyłączyć.

Idealnie by było konsolę vs konsole ale przygłupy z Dice na to nie wpadną.

Opublikowano

Ale skina Beavisa i Buttheada to mogli by jednak dać D

Trochę mnie korci wrócić do serii bo ostatnim granym był B1 osadzony w I WW. Ale jako że to gra online gdzie pełno będzie cheaterów to już teraz wiem jak ta przygoda się skończy - tak samo jak w ESO, Sniper Elite i F76.

Opublikowano

Ogólnie dla mnie zapowiada się, aż za dobrze ale po 2042 jestem mega sceptyczny.

Opublikowano

Ja mam jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co dokładnie sprawia, że Battlefield 6 zapowiada sie tak znakomicie?

Pytam, bo poprzedni B2042 miał z całą pewnością lepszy trailer, też wydawało się że wzniesie serię na wyżyny popularności i choć zbliży się do CoD-a pod względem ilości grających po czym gra się ukazała, hype opadł i gra dość szybko zdechła, z uwagi na to, że nie przyciągnęła do siebie większej ilości graczy. Przy grze zostali tylko ci co zwykle, czyli wierni weterani, których i na tym forum nie brakuje.

Ja pamiętam, że w BF2042 zacząłem grać z otwartym umysłem, po czym dostałem obuchem w łeb jak ukazała się ta obleśna początkowa pustynna mapa ze zgraja botów zamiast graczy. W ogóle to boty powinny być w B6 wykastrowane natychmiast. Będą?

Opublikowano
2 minuty temu, Czezare napisał(a):

Ja mam jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co dokładnie sprawia, że Battlefield 6 zapowiada sie tak znakomicie?

Pytam, bo poprzedni B2042 miał z całą pewnością lepszy trailer, też wydawało się że wzniesie serię na wyżyny popularności i choć zbliży się do CoD-a pod względem ilości grających po czym gra się ukazała, hype opadł i gra dość szybko zdechła, z uwagi na to, że nie przyciągnęła do siebie większej ilości graczy. Przy grze zostali tylko ci co zwykle, czyli wierni weterani, których i na tym forum nie brakuje.

Ja pamiętam, że w BF2042 zacząłem grać z otwartym umysłem, po czym dostałem obuchem w łeb jak ukazała się ta obleśna początkowa pustynna mapa ze zgraja botów zamiast graczy. W ogóle to boty powinny być w B6 wykastrowane natychmiast. Będą?

Mam wrażenie, ze po prostu jada na nostalgii i brakiem kolorowych skinów. Dlatego oglasza sie, ze to bedzie super. Pytanie pozostaje jak wielka część osób, którzy w to będą grać sie tym hajpuje, a jak wielka część będzie tym aspektem rozczarowana i porzuci grę przez to.

Czasy sie zmieniły i może sie okazać, ze " stara gwardia " to za mało zeby zapełnić serwery i portfel EA.

Opublikowano

Jak zapisywaliście się do BF Labs a niedostaliście się do Alfy to też łapiemy się na betę od 7.08. Właśnie rozsyłają maile, pre-load od 04.08

Opublikowano
5 godzin temu, Czezare napisał(a):

Słuszna uwaga.

Casulom wystarczy pare przebitek z map z BF3, zmontowany trailer z cięciami co 2 sekundy, wybuchy i inne głupoty. Tak się sprzedaje dzisiaj gry bazujące na nostalgii.

Na konsolach nie ma możliwości zwrotu produktów więc masa ludzi to po prostu kupi patrząc na trailery i gameplaye zrobione przez twichowców z przesadzonymi reakcjami na wszystko to co dzieje się na ekranie.

Ja już zauwazyłem mase problemów tutaj, które BF3 miał na premiere w kodzie sieciowym - opóźnione kille, pociski przenikające przez wrogów etc - to wszystko już widać na tym buildzie. Ale amerykańców po 40tce to nie obchodzi - masz się czuć jak 15 lat temu - czołgi, samoloty, znane mapy i walące się budynki.