Opublikowano poniedziałek o 14:485 dni Jeśli nawet patrzeć przez pryzmat BF2042 to raczej nie ma się co obawiać bo po pierwsze gra została naprawiona, usprawniona po premierze a po drugie nie została zatruta skinami z dupy, więc to dobrze wróży BF6. Ja biorę grę, ale najprawdopodobniej odczekam parę dni by zobaczył czy servery wytrzymują.Ostatnio klip z bety. Ehh juz tęskniehttps://gamerdvr.com/gamer/mazzeopl/video/196448939
Opublikowano poniedziałek o 17:015 dni 4 godziny temu, KrossOver napisał(a):Nie chcę zniechęcać do zakupu, ale większość fanbazy i nowych przybyszów z CODa kupi BF6 na premierę i to jeszcze w edycji Phantom Deluxe, pogra z kilkanaście godzin i rzuci w kąt nigdy nie wracając. Po czym to wnioskuje? Po tym, że tak samo było z COD Modern Warfare 2019 - początkowe zachwyty, super beta, nowa grafika i interakcja z gadżetami/sprzętem i feelingiem strzelania. Później zapowiedzi Battle Royale i kolejny zachwyt graczy, a w szczególności streamerów. Mija 2-3 miesiące i gra została zeszmacona przez SBMM, battle passy, idiotyczne skórki oraz przez cheaterów. Jeśli ktoś pokłada nadzieję w EA i DICE - no to gratuluję, bo starej ekipy nie ma, a nowa ma przysłowiowe „momentum” i dobry marketing od strony ich wujka, ale to wszystko jest chwilowe. Za dużo ograłem strzelanek począwszy od pierwszych CODów i BFów, aż po dzisiejsze wysrywy, które mają super marketing i interesujące testy beta, a gdy już jest premiera, to zaczyna się to obracać w wyciskarkę pieniędzy i lenistwo devów.Wasze pieniądze, wasze decyzje.MW19 dopiero na koniec swojego żywota, dostało zjebane skórki ( postaci z horrorów z okazji halloween).
Opublikowano poniedziałek o 17:215 dni 18 minut temu, Hubert249 napisał(a):MW19 dopiero na koniec swojego żywota, dostało zjebane skórki ( postaci z horrorów z okazji halloween).Takie rzeczy powinny być dostępne TYLKO w czasie jakichś wydarzeń/ świąt i to tylko przez kilka dni. Tak jak było w multi Uncharted 2. Było halloween *cyk* kościotrupy. Weekend się kończył i powrót.
Opublikowano środa o 09:343 dni Mw2019 pogralem z 300h i papa.Te gry tyle mają żyć raczej, taki jest przewidziany plan biznesowy na nie. Bf 6 również tylko bede traktował w ten sposób, może połasze się o platynke i bye bye. Tak samo bylo z każdą częścią.Mw2019 miał potencjał by być może nawet grą e-sportową na lata z jakimś systemem rankingu dla pro graczy ale activision stwierdziło ze zrobi z tego fortnajt.No to teraz robią pif paf w muliversum bo amerykanie kochają coda i nawet jesli nie sprzeda się na innych rynkach dobrze to amerykanie to i tak kupią jak kupują mario na switcha w azji.Za pare lat znowu reset marki z nowymi mechanikami z nowymi skinami i koło się będzie kręcić do końca świata, bo ta firma stała się praktycznie drugim marvelem.
Opublikowano środa o 16:353 dni Ja tam przyznaję, że złożyłem preordera, bo czułem się jak przy BF1 swego czasu ogrywając dwa weekendy bety, Kair fajnie zrobiony, najsłabsza lokacja to z milionem snajperskich kamperów w górach. Ta nowa mapka z NY była taka sobie, za dużo tam biegania po tych uliczkach, gdzie shotgun robił tam za dobrą robotę i przy okazji mam nadzieję, że w finalnej wersji znerfią, bo przeginał pałę z tym swoim insta dmg kill.Oby w tym ea nie pojebało im się we łbach z głupimi pomysłami i podejdą poważnie do tej szóstki. Tak, żeby był to poziom BF1 i każdy będzie zadowolony.
Opublikowano środa o 18:043 dni Godzinę temu, Faka napisał(a):Ja tam przyznaję, że złożyłem preordera, bo czułem się jak przy BF1 swego czasu ogrywając dwa weekendy bety, Kair fajnie zrobiony, najsłabsza lokacja to z milionem snajperskich kamperów w górach. Ta nowa mapka z NY była taka sobie, za dużo tam biegania po tych uliczkach, gdzie shotgun robił tam za dobrą robotę i przy okazji mam nadzieję, że w finalnej wersji znerfią, bo przeginał pałę z tym swoim insta dmg kill.Oby w tym ea nie pojebało im się we łbach z głupimi pomysłami i podejdą poważnie do tej szóstki. Tak, żeby był to poziom BF1 i każdy będzie zadowolony.Zgadzam się. Szturmowca muszą znerfić, bo inaczej zdecydowana większość będzie wybierać tę klasę i zrobi się nieciekawie.
Opublikowano czwartek o 16:052 dni 7 minut temu, sprite napisał(a):No i chuj, posłuchali sie retardów z reddita.Jeżeli dobrze rozumiem, to po prostu spowolnili pewne ruchu przez co BF6 będzie mniej przypominać CoD.
Opublikowano czwartek o 21:341 dzień 5 godzin temu, McDrive napisał(a):Jeżeli dobrze rozumiem, to po prostu spowolnili pewne ruchu przez co BF6 będzie mniej przypominać CoD.Coś pięknego, skaczące cwelaste małpy w żałobie
Opublikowano wczoraj o 06:35 1 dzień Dla mnie spoko, że będzie trochę powolny i bez adhd. Jest druga gra, gdzie sobie mogą polatać jak naspidowany jasiu w cod.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. W dniu 21.08.2025 o 17:57, sprite napisał(a):No i chuj, posłuchali sie retardów z reddita.Na szczęście dla fanów ADHD wyjdą inne gierki Jakby ktoś się zastanawiał czy będzie można zmienić płeć postaci - tak, tutaj pokazane są różne skiny