Opublikowano czwartek o 15:472 dni Ale co za problem dac platne duże dlc zamiast tego kolorowego cyrku jak za czasow bf3?
Opublikowano czwartek o 16:402 dni 48 minut temu, oFi napisał(a):Ale co za problem dac platne duże dlc zamiast tego kolorowego cyrku jak za czasow bf3?A taki, że nie tanie DLC kupi tylko cześć graczy, nie wydadzą go przecież miesiąc po premierze.Obecny model biznesowy cały czas trzyma ludzi przy grze. Codzienne wyzwania, podwójne XP w weekend, battle pass fajne skórki, które siedzą gdzieś tam na 60 levelu itd. No i najważniejsze platne dlc z mapami i karabinami dzielą społeczność. Teraz tego problemu nie ma.
Opublikowano czwartek o 18:082 dni 2 godziny temu, oFi napisał(a):Ale co za problem dac platne duże dlc zamiast tego kolorowego cyrku jak za czasow bf3?Kosmetyki kupować nie muszę, a mapy sprawdzić chciałbym, ale wydawać x>50 zł na kilka mapek nie mam zamiaru po tym jak nowe z płatnych DLC w CoD okazywały się gównemJak robić odznakę leczenia członków zespołu u wsparcia? Co mam im rzucać pod ryj?
Opublikowano czwartek o 21:182 dni Czy losuje wam mapy przełamania z 48 graczami? Od wczoraj mam tylko serwery z 64 ludźmi a to już przesada
Opublikowano piątek o 05:202 dni najbardziej przeszkadza fakt, że robią masę niepotrzebnych trybów które tyllo rozwadniają ilość graczy.
Opublikowano piątek o 08:532 dni 31 minut temu, Rozi napisał(a):JESTE INKLUZYWNY, PROSZE NA MNIE PATRZEĆ
Opublikowano piątek o 09:162 dni W dniu 22.10.2025 o 21:07, McDrive napisał(a):Da się gdzieś sprawdzić pełne statystyki czy tylko przez zewnętrzne aplikacje?Polecam:https://tracker.gg/bf6
Opublikowano piątek o 21:491 dzień Gram sobie każualowo, po raz pierwszy od dawna w BFa, i muszę przyznać, że Eskalacja to jest tak zajebisty tryb, że od wielu lat w multi tak dobrze się nie bawiłem. 95% ludzi gra zespołowo, (próbka = dobrych kilkanaście gier), każda klasa wie co robić, praktycznie zero kampy, większość meczów niesamowicie zacięta. No praktycznie trudno uwierzyć jak to w tym trybie wszystko zajebiście chodzi. Raczej długo nie ruszę nic innego bo w Conqueście czy Rushu zauważyłem pewne patologie w drużynach, a i balans map niezbyt mi pasuje. Eskalacja? /10. 8h gram bez przerwy i oderwać się nie mogę.Czy shotguny i smg nie są tutaj troszeczkę przegięte? Mam wrażenie, że czasem jestem ściągany przez ww bronie z nieprzyzwoitych odległości.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Gra się fajnie, ale balans broni i sprzętu leży. Na "małych" trybach nie opłaca się korzystać z niczego innego poza pistoletami maszynowymi i shotgunami.Jeśli chodzi o używanie pancerza, to wyrzutnie powinny zadawać większe obrażenia, miny powinny być słabsze, a spawarka powinna wolniej naprawiać.Takie moje zdanie.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Mi sie tak dobrze gra, ze sie zastanawiam czy faktycznie CoD nie odpuscic w tym roku, bo po co sie wkurwiac w rankedach przez 500h. Tutaj taki lajt czuje. Zero spiny, a kazdy kill daje taka satysfakcje. Eskalacja faktycznie fajny tryb. Jednak ja latam wiekszosci podboj. Nanbardziej mi sie podoba jak ludzie ogarniaja, a w szczegolnoaci medycy.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 4 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):Mi sie tak dobrze gra, ze sie zastanawiam czy faktycznie CoD nie odpuscic w tym roku, bo po co sie wkurwiac w rankedach przez 500h. Tutaj taki lajt czuje. Zero spiny, a kazdy kill daje taka satysfakcje.Eskalacja faktycznie fajny tryb. Jednak ja latam wiekszosci podboj.Nanbardziej mi sie podoba jak ludzie ogarniaja, a w szczegolnoaci medycy.Medycy latają, bo acziwek każdy by chciał dostać
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 5 godzin temu, McDrive napisał(a):Gra się fajnie, ale balans broni i sprzętu leży. Na "małych" trybach nie opłaca się korzystać z niczego innego poza pistoletami maszynowymi i shotgunami.Jeśli chodzi o używanie pancerza, to wyrzutnie powinny zadawać większe obrażenia, miny powinny być słabsze, a spawarka powinna wolniej naprawiać.Takie moje zdanie.E tam, nie wiem co rozumiesz przez małe tryby, ale z DMRem na luzie można cisnąć nawet deathmatche. A ze snajpą jak się ogarnia to przełamanie czy podbój nawet na mapach jak Kair albo Nowy Jork.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 godziny temu, oFi napisał(a):Medycy latają, bo acziwek każdy by chciał dostać Nawet jesli, to who cares. Zadanie wykonuja.