Opublikowano czwartek o 15:474 dni Ale co za problem dac platne duże dlc zamiast tego kolorowego cyrku jak za czasow bf3?
Opublikowano czwartek o 16:404 dni 48 minut temu, oFi napisał(a):Ale co za problem dac platne duże dlc zamiast tego kolorowego cyrku jak za czasow bf3?A taki, że nie tanie DLC kupi tylko cześć graczy, nie wydadzą go przecież miesiąc po premierze.Obecny model biznesowy cały czas trzyma ludzi przy grze. Codzienne wyzwania, podwójne XP w weekend, battle pass fajne skórki, które siedzą gdzieś tam na 60 levelu itd. No i najważniejsze platne dlc z mapami i karabinami dzielą społeczność. Teraz tego problemu nie ma.
Opublikowano czwartek o 18:084 dni 2 godziny temu, oFi napisał(a):Ale co za problem dac platne duże dlc zamiast tego kolorowego cyrku jak za czasow bf3?Kosmetyki kupować nie muszę, a mapy sprawdzić chciałbym, ale wydawać x>50 zł na kilka mapek nie mam zamiaru po tym jak nowe z płatnych DLC w CoD okazywały się gównemJak robić odznakę leczenia członków zespołu u wsparcia? Co mam im rzucać pod ryj?
Opublikowano czwartek o 21:184 dni Czy losuje wam mapy przełamania z 48 graczami? Od wczoraj mam tylko serwery z 64 ludźmi a to już przesada
Opublikowano piątek o 05:203 dni najbardziej przeszkadza fakt, że robią masę niepotrzebnych trybów które tyllo rozwadniają ilość graczy.
Opublikowano piątek o 08:533 dni 31 minut temu, Rozi napisał(a):JESTE INKLUZYWNY, PROSZE NA MNIE PATRZEĆ
Opublikowano piątek o 09:163 dni W dniu 22.10.2025 o 21:07, McDrive napisał(a):Da się gdzieś sprawdzić pełne statystyki czy tylko przez zewnętrzne aplikacje?Polecam:https://tracker.gg/bf6
Opublikowano piątek o 21:493 dni Gram sobie każualowo, po raz pierwszy od dawna w BFa, i muszę przyznać, że Eskalacja to jest tak zajebisty tryb, że od wielu lat w multi tak dobrze się nie bawiłem. 95% ludzi gra zespołowo, (próbka = dobrych kilkanaście gier), każda klasa wie co robić, praktycznie zero kampy, większość meczów niesamowicie zacięta. No praktycznie trudno uwierzyć jak to w tym trybie wszystko zajebiście chodzi. Raczej długo nie ruszę nic innego bo w Conqueście czy Rushu zauważyłem pewne patologie w drużynach, a i balans map niezbyt mi pasuje. Eskalacja? /10. 8h gram bez przerwy i oderwać się nie mogę.Czy shotguny i smg nie są tutaj troszeczkę przegięte? Mam wrażenie, że czasem jestem ściągany przez ww bronie z nieprzyzwoitych odległości.
Opublikowano sobota o 21:462 dni Gra się fajnie, ale balans broni i sprzętu leży. Na "małych" trybach nie opłaca się korzystać z niczego innego poza pistoletami maszynowymi i shotgunami.Jeśli chodzi o używanie pancerza, to wyrzutnie powinny zadawać większe obrażenia, miny powinny być słabsze, a spawarka powinna wolniej naprawiać.Takie moje zdanie.
Opublikowano sobota o 21:512 dni Mi sie tak dobrze gra, ze sie zastanawiam czy faktycznie CoD nie odpuscic w tym roku, bo po co sie wkurwiac w rankedach przez 500h. Tutaj taki lajt czuje. Zero spiny, a kazdy kill daje taka satysfakcje. Eskalacja faktycznie fajny tryb. Jednak ja latam wiekszosci podboj. Nanbardziej mi sie podoba jak ludzie ogarniaja, a w szczegolnoaci medycy.
Opublikowano niedziela o 02:361 dzień 4 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):Mi sie tak dobrze gra, ze sie zastanawiam czy faktycznie CoD nie odpuscic w tym roku, bo po co sie wkurwiac w rankedach przez 500h. Tutaj taki lajt czuje. Zero spiny, a kazdy kill daje taka satysfakcje.Eskalacja faktycznie fajny tryb. Jednak ja latam wiekszosci podboj.Nanbardziej mi sie podoba jak ludzie ogarniaja, a w szczegolnoaci medycy.Medycy latają, bo acziwek każdy by chciał dostać
Opublikowano niedziela o 03:131 dzień 5 godzin temu, McDrive napisał(a):Gra się fajnie, ale balans broni i sprzętu leży. Na "małych" trybach nie opłaca się korzystać z niczego innego poza pistoletami maszynowymi i shotgunami.Jeśli chodzi o używanie pancerza, to wyrzutnie powinny zadawać większe obrażenia, miny powinny być słabsze, a spawarka powinna wolniej naprawiać.Takie moje zdanie.E tam, nie wiem co rozumiesz przez małe tryby, ale z DMRem na luzie można cisnąć nawet deathmatche. A ze snajpą jak się ogarnia to przełamanie czy podbój nawet na mapach jak Kair albo Nowy Jork.
Opublikowano niedziela o 05:041 dzień 2 godziny temu, oFi napisał(a):Medycy latają, bo acziwek każdy by chciał dostać Nawet jesli, to who cares. Zadanie wykonuja.
Opublikowano niedziela o 13:411 dzień Spokojnie, ponoć na smg polecą nerfy odnośnie zasięgu, bo mają taki sam poziom jak ar, także tego.
Opublikowano niedziela o 13:511 dzień Nie rozumiem tych dziwnych zasięgów w smg. W bf3 byl AR 15 i kałach - i tymi broniami się gralo. Cala reszta to byly opcjonalne bronie na krótki zasięg.Bronie ciężkie byly bezużyteczne solo, bo robiły za suppressing fire w takim metrze. Ale przy pojedynkach 1/1 to nie bylo lepszych broni na sredni zasięg.
Opublikowano niedziela o 13:551 dzień 11 godzin temu, Banan91PL napisał(a):Mam nadzieję że dodadzą mapy „morskie” i zimoweTych drugich raczej bym nie oczekiwał bo i po co mają się trudzić z robieniem mapki stricte pod śnieżne walki skoro mogą łatwo przerobić system pogodowy i powrzucać tu i ówdzie choinki i lampki by poczuć vibe zimy, a wszystko w ramach "eventu".Wiele gier tak teraz robi (chociażby Dying Light 2 ) bo to trzyma graczy przy grze, a tak istnieje ryzyko, że gracze szybko znudzą się nowa mapką. Zresztą Kromka na kanale wspominał że jedna z mapek będzie "zimowa" przy pierwszym sezonie.Zimowe mapki z Finał Stand z BF4 nie cieszyły się popularnością zbyt długo chyba . Mnie osobiście nie interesowały zbyt mocno.
Opublikowano niedziela o 15:501 dzień No i planują taki event zimowy chyba na jednej z map w Nowym Jorku. Z racji, że Przełamanie na 64 osoby na większości map jest niegrywalne, przekonuje się powoli do Conquestu. Tutaj te małe/średnie mapy pasują idealnie. Natomiast Eskalacja ostatnie kilka minut z miliardem czołgów, samolotów, helikopterów też negrywalne jak Przełamanie. 72 godziny już mam stracone w tej gierce
Opublikowano niedziela o 16:251 dzień Mam 24 godziny przegrane na przełamaniu, eskalacja podobnie i nie wiem, co tam jest niegrywalne XDIdea tej gierki jest taka, że to są walki na masową skalę i każdy się napierdala z każdym w ferworze i chaosie walki, no ale niegrywalne. Wy wiecie, w co wy gracie?
Opublikowano niedziela o 18:251 dzień 4 godziny temu, Faka napisał(a):Spokojnie, ponoć na smg polecą nerfy odnośnie zasięgu, bo mają taki sam poziom jak ar, także tego.No kurwa jak ktoś mnie ściąga z smg na podboju z drugiego końca wioski to już przegięcie. Na tych mapach z wąskimi alejkami to jeszcze rozumiem.