Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ale co za problem dac platne duże dlc zamiast tego kolorowego cyrku jak za czasow bf3?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 48 minut temu, oFi napisał(a):Ale co za problem dac platne duże dlc zamiast tego kolorowego cyrku jak za czasow bf3?A taki, że nie tanie DLC kupi tylko cześć graczy, nie wydadzą go przecież miesiąc po premierze.Obecny model biznesowy cały czas trzyma ludzi przy grze. Codzienne wyzwania, podwójne XP w weekend, battle pass fajne skórki, które siedzą gdzieś tam na 60 levelu itd. No i najważniejsze platne dlc z mapami i karabinami dzielą społeczność. Teraz tego problemu nie ma.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 godziny temu, oFi napisał(a):Ale co za problem dac platne duże dlc zamiast tego kolorowego cyrku jak za czasow bf3?Kosmetyki kupować nie muszę, a mapy sprawdzić chciałbym, ale wydawać x>50 zł na kilka mapek nie mam zamiaru po tym jak nowe z płatnych DLC w CoD okazywały się gównemJak robić odznakę leczenia członków zespołu u wsparcia? Co mam im rzucać pod ryj?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Czy losuje wam mapy przełamania z 48 graczami? Od wczoraj mam tylko serwery z 64 ludźmi a to już przesada