Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 12 godzin temu, Raptor napisał(a):Ktos wie o co kaman i jak to "naprawic"?Zadan mam 11/11, a pokazuje 10/11 a ogolnych 50/50.Mam to samo. Pewnie jakiś błąd.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. U mnie -1 w każdym tygodniu, chyba to bonusowe mimo zrobienia odlicza.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 21 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):lepiej bawiłem się w naprawionym już BF2042 i BO6 Pisanie, że ten kibel 2042 czy BO6 jest pod jakimkolwiek względem lepszy od BF6 świadczy o jakichś zaburzeniach psychicznych.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 20 godzin temu, addhoc napisał(a):Nie no jak ktoś pisze, że BF2042 jest lepszym Battlefieldem to chyba nie za bardzo się orientuje w serii....A gdzie ja napisałem, że jest "lepszym Battlefieldem"? Czy ja porównuje bezpośrednio cokolwiek do BF3/4 tutaj? Dla mnie to jest po prostu mocno średnia gra, a w 2042 (w którego wskoczyłem później, więc nie mam tego waszego premierowego PTSD) bawiłem się lepiej i mniejsza o to, czym jest dla kogoś Battlefield jako seria.Nie podoba się? Na pewno dostałeś wpyerdol i dlatego! Fajny argument, no typowi sekciarze.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Gdzie tam, to mój 2gi BF, a 1szy w multi. Ja tu z CODa przyszedłem :0 ale dobrze bo tam dostałem szkołę życia i tutaj w miarę ogarniam :D