Opublikowano 27 listopada27 lis 12 godzin temu, Raptor napisał(a):Ktos wie o co kaman i jak to "naprawic"?Zadan mam 11/11, a pokazuje 10/11 a ogolnych 50/50.Mam to samo. Pewnie jakiś błąd.
Opublikowano 27 listopada27 lis U mnie -1 w każdym tygodniu, chyba to bonusowe mimo zrobienia odlicza.
Opublikowano 27 listopada27 lis 21 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):lepiej bawiłem się w naprawionym już BF2042 i BO6 Pisanie, że ten kibel 2042 czy BO6 jest pod jakimkolwiek względem lepszy od BF6 świadczy o jakichś zaburzeniach psychicznych.
Opublikowano 27 listopada27 lis 20 godzin temu, addhoc napisał(a):Nie no jak ktoś pisze, że BF2042 jest lepszym Battlefieldem to chyba nie za bardzo się orientuje w serii....A gdzie ja napisałem, że jest "lepszym Battlefieldem"? Czy ja porównuje bezpośrednio cokolwiek do BF3/4 tutaj? Dla mnie to jest po prostu mocno średnia gra, a w 2042 (w którego wskoczyłem później, więc nie mam tego waszego premierowego PTSD) bawiłem się lepiej i mniejsza o to, czym jest dla kogoś Battlefield jako seria.Nie podoba się? Na pewno dostałeś wpyerdol i dlatego! Fajny argument, no typowi sekciarze.
Opublikowano czwartek o 14:345 dni Gdzie tam, to mój 2gi BF, a 1szy w multi. Ja tu z CODa przyszedłem :0 ale dobrze bo tam dostałem szkołę życia i tutaj w miarę ogarniam :D
Opublikowano piątek o 00:515 dni No właśnie największy paradoks w tym BF6, że do sprzedażowego sukcesu nie przyczynili się gracze, którzy grają od dawna w Battlefieldy tylko właśnie emigranci z COD, którzy napędzili sprzedaż. i nie piszmy, że to padaka bo to nieprawda.
Opublikowano piątek o 14:104 dni Mnie się szybko znudziło, znowu dałem się nabrać po becie. Jest ok, ale to taki restart serii i wieje zwyczajnie nudą, nie ma takiego dopracowania co w bf1, który jednak był czymś świeżym.
Opublikowano piątek o 14:164 dni Jak może wiać nudą jak na tych małych mapach jest taki zapierdol, że bez adhd nie podchodź
Opublikowano sobota o 20:313 dni Mi się już znudziło, cały tydzień nie odpalałem, więc poszło do żyda i wróciłem do heroes of valor.
Opublikowano sobota o 22:423 dni W dniu 28.11.2025 o 15:10, Moldar napisał(a):Mnie się szybko znudziło, znowu dałem się nabrać po becie. Jest ok, ale to taki restart serii i wieje zwyczajnie nudą, nie ma takiego dopracowania co w bf1, który jednak był czymś świeżym.Ja się wciągnąłem w 1, jaki to jest sztos . Ostatnio tak dobrze bawiłem się w 1943 i Bad Company 2. Jedyny minus to bfowe nerdy, które grają w to od premiery i często mecze są bardzo jedno stronne ale na PC się dużo lepiej gra, w końcu mogę trafiać heady snajperką .Do 6 podchodzę trochę jak do jeża bo 4 mi się średnio podobał a według większości ludzi to najlepszy BF. Edytowane sobota o 22:423 dni przez Chewie
Opublikowano niedziela o 07:313 dni Chłop chciał sobie rano przed śniadankiem pograć to dobiera w każdym trybie boty i lobby zapełnione graczami jest dopiero pod koniec mapy. Lipa
Opublikowano niedziela o 22:022 dni Coś się chyba zjebało albo większość już w to nie gra. Eskalacja, Atakuj i broń w weekend koło 22.00 dorzuca 3/4 botów. Pięknie to idzie ...
Opublikowano poniedziałek o 07:552 dni 9 hours ago, addhoc said:Coś się chyba zjebało albo większość już w to nie gra. Eskalacja, Atakuj i broń w weekend koło 22.00 dorzuca 3/4 botów.Pięknie to idzie ...Sporo ludzi na to narzeka i chyba coś się zjebało jednak, bo ja np nie trafiłem przez ostatnie 2 tygodnie ani razu na boty
Opublikowano poniedziałek o 16:441 dzień Dobrze wiedzieć, że to nie tylko u mnie. Cześć meczy ok, cześć z połową botów, a w sabotaż chyba nikt nie gra bo nie wyszukuje nikogo.Ogólnie to mapki za małe na 64+. Z oznaczaniem też coś nie halo chyba bo na tych otwartych mapach zaraz po skasowaniu typa czy tam dwóch dostaje serie z flanki z kilkudziesięciu metrów. No recoil słaby w większości broni bo właściwie pierdolca broń dostaje przy otrzymywaniu obrażeń więc zazwyczaj kwestia to kto kogo zobaczy pierwszy. Dodać do tego poranioną prędkość wypadania pestek to mało kiedy jest czas by coś przeciwdziałać.
Opublikowano poniedziałek o 21:441 dzień Ogólnie to polecam rewolwer Trait. Ma 50 obrażeń, a strzela niewiele wolniej niż standardowy pistolet.
Opublikowano wczoraj o 11:09 1 dzień Ale co jak co Manhattan zimą wygląda genialnie, vibe The Division jak cholera. Mapa dalej ssie, ale wygląda teraz genialnie.
Opublikowano wczoraj o 11:16 1 dzień 6 minut temu, Bartg napisał(a):Ale co jak co Manhattan zimą wygląda genialnie, vibe The Division jak cholera. Mapa dalej ssie, ale wygląda teraz genialnie.Wypadłem totalnie z gierki na rzecz Arc Raiders, stąd pytanie: dodali pogodowe wariacje mapek? Na stałe czy to jakaś przejściowa akcja?
Opublikowano wczoraj o 11:27 1 dzień 8 minutes ago, Amer said:Wypadłem totalnie z gierki na rzecz Arc Raiders, stąd pytanie: dodali pogodowe wariacje mapek? Na stałe czy to jakaś przejściowa akcja?Tylko niestety event w ramach pierwszego sezonu od 9 grudnia.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Wygląda jak The Division Boty fajna sprawa, jak gra zdechnie kiedyś to nie będzie przynajmniej problemu z wbijaniem aczików
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Kurwa, ale chciałbym taki czasowy event gdzie mapy zmieniają na całkowicie świąteczne, a z granatów, bomb itp. wybuchają przy okazji fajerwerki. Jak w starym Modern Warfare gdzie Święty Mikołaj robił naloty. To było super klimatyczne.