Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Jeśli nawet patrzeć przez pryzmat BF2042 to raczej nie ma się co obawiać bo po pierwsze gra została naprawiona, usprawniona po premierze a po drugie nie została zatruta skinami z dupy, więc to dobrze wróży BF6. Ja biorę grę, ale najprawdopodobniej odczekam parę dni by zobaczył czy servery wytrzymują.Ostatnio klip z bety. Ehh juz tęskniehttps://gamerdvr.com/gamer/mazzeopl/video/196448939
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 4 godziny temu, KrossOver napisał(a):Nie chcę zniechęcać do zakupu, ale większość fanbazy i nowych przybyszów z CODa kupi BF6 na premierę i to jeszcze w edycji Phantom Deluxe, pogra z kilkanaście godzin i rzuci w kąt nigdy nie wracając. Po czym to wnioskuje? Po tym, że tak samo było z COD Modern Warfare 2019 - początkowe zachwyty, super beta, nowa grafika i interakcja z gadżetami/sprzętem i feelingiem strzelania. Później zapowiedzi Battle Royale i kolejny zachwyt graczy, a w szczególności streamerów. Mija 2-3 miesiące i gra została zeszmacona przez SBMM, battle passy, idiotyczne skórki oraz przez cheaterów. Jeśli ktoś pokłada nadzieję w EA i DICE - no to gratuluję, bo starej ekipy nie ma, a nowa ma przysłowiowe „momentum” i dobry marketing od strony ich wujka, ale to wszystko jest chwilowe. Za dużo ograłem strzelanek począwszy od pierwszych CODów i BFów, aż po dzisiejsze wysrywy, które mają super marketing i interesujące testy beta, a gdy już jest premiera, to zaczyna się to obracać w wyciskarkę pieniędzy i lenistwo devów.Wasze pieniądze, wasze decyzje.MW19 dopiero na koniec swojego żywota, dostało zjebane skórki ( postaci z horrorów z okazji halloween).
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 18 minut temu, Hubert249 napisał(a):MW19 dopiero na koniec swojego żywota, dostało zjebane skórki ( postaci z horrorów z okazji halloween).Takie rzeczy powinny być dostępne TYLKO w czasie jakichś wydarzeń/ świąt i to tylko przez kilka dni. Tak jak było w multi Uncharted 2. Było halloween *cyk* kościotrupy. Weekend się kończył i powrót.