Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A to widziałem też grę w kółko i krzyżyk na ścianie za pomocą repair toola
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Wy więcej graliście w poprzednie BF-y - nigdy nie było konsolowego crossplaya? Zdziwiłem się wczoraj jak chciałem z ziomkiem z Xboxa popykać, że muszę mieć włączony.Jestem kiepski i niedoświadczony w FPS-ach, ale wkręciłem się w tę gierkę. Niemniej jednak już trochę wad widzę:SMG są META - po przełączeniu się z AR K/D mi wzrosło z <1 do >1,5. Trochę to głupie, że koszę typa na kilkudziesięciu metrach skuteczniej niż z czegoś większego. KV9 jak się do niego zamontuje większy magazynek to totalna maszynka do mielenia przeciwników. Mam nadzieję, że to zbalansują.Bugi, bugi: a to attachementy się nie zapisują, co któryś mecz na PS5 świruje mi myszka (np. na maxa do góry ucieka) i dopiero restart gry pomaga, dużo innych.Zjebane menu w grze - jakiś gość z ADHD to chyba projektował. Brak spójności w nawigacji - z niektórych sekcji nie można np. się cofnąć tym samym buttonem co z innych.Mapy. Liczę mocno na te nowe i na zmiany w obecnych - czasami są tak głupio zaprojektowane, że w niektórych trybach praktycznie nie ma opcji wygrać.Ludzie :D A w zasadzie to, że gra (np. poprzez wyzwania) nie promuje dostatecznie realizacji celów misji. Ile razy na Conqueście czy Breakthrough próbowałem z 2-3 ziomkami zdobyć punkt, a połowa teamu leży ze snajperkami praktycznie na spawnie. Przerzuciłem się chwilowo na te mniejsze tryby, bo tam jakoś ten focus bardziej widać.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jest meta, bo większość napierdala się na bliskim starciu, więc nie dziwne, że każdy lata z pistoletem maszynowym, gdzie z karabinkiem i ar nie mają żadnych szans na bliskim starciu, ale jak ktoś gra na średnie i długie dystanse, to wtedy te ar/karabinki wyjaśniają temat. A że teraz mapki w grze nie są takie typowo batlefildowe, to nie dziwne, że jest meta smg. Nawet w przełamaniu i eskalacji też lata się w smg. Ja tam zrobiłem myka, że założyłem tłumik do ar/karabinka, żeby mi jakiś zaraz nie wyskoczył neofita z smg zza winkla. Polecam ten tryb życia gracza.