Skocz do zawartości

Boomer Horror - hidden gemy & niszowe horrory

Featured Replies

Opublikowano

Kurcze eksploracja i ogarnainie rzeczy jest super. Doszły również zagadki a'la Silent Hill.

Na pewno dla niektórych walka będzie mega minusem. No jest drewno co powiem. To taki Soulslike od jakiś wyrobników w FPP.

Naciśnięcie przycisku ataku to zamach bronią dopiero, if you know what I mean.

Tyle dobrze, że śmierć nie jest karalna za bardzo. Cofamy się do kapliczki ostatniej, ale cały progress mamy zachowany, bez względu na to kiedy ostatnio przy kapliczce sejwowaliśny. Ważne aby z takową wejścc w interakcje.

Jest trochę backtrackingu takiego jak to w survivalach.

Pojawia się też motyw Nemezisa, który se nawiedza niektóre piętra i miejscówki. Sami wrogowie też pojawiają się losowo.

Ogólnie no jest ciężka, nie trudna, ciężka xd

Ale kurde atmosfera jest tak gęsta i chce się dalej brnąć zobaczyć co tam będzie dalej. Jestem mega ciekaw pierwszego demona.

• Odpowiedzi 300
  • Wyświetleń 27,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Conscript     Ależ siadło, niczym dorodne dupsko wysokokalorycznej Dominiki Gwit na ledwo utrzymującej ten ciężar kanapie w studiu Dzień dobry TVN  Pograłem dopiero dwie godzinki,

• Cockscript skończony. Jak widać wymasterowałem tę grę w takim stopniu, że nawet sami twórcy nie sądzili że to możliwe  a tak na serio, to na weteranie przeprawa była niezła. Przeciwnicy biją bardzo mo

• Alisa       Wielkie domostwo naszpikowane pułapkami, długie korytarze po których przechadzają się dziwni, powyginani mieszkańcy, ukryte kamerki zamontowane w każdym pomieszcz