Opublikowano 3 maja 20241 r No jasne, że downgrade. I jasne, że niedobrze i tak dalej. Z tym, że to robienie z igły wideł w tym przypadku. Sprawa na wzruszenie ramionami. Oczywiście nie liczę Nyu i jego mózgu wypływającego uszami w każdej sekundzie w której brakuje tych 30 ramek
Opublikowano 3 maja 20241 r Fajne w ogóle odwracanie narracji, że o klatkach mówią tylko ci co ich bronią kiedy każdy w tym temacie miał na to wyjebane ale nie będę wskazywał palcami komu zależało na tym żeby rozmowa się obróciła w tym kierunku. btw każdy kto pisze o downgradzie, że gra niby śmigała w 60 na GC niech sobie odpali na You Tube filmiki z tej gry na Gamecube i jak zobaczy w jakich klatkach ta gra pływała i jakie tam ścinki były to przestanie pyerdolić głupoty a Nemo to wkurwia tylko i wyłącznie z tego powodu, że gry Nintendo zlockowane na 30fps przy graniu na emu wyrzucają różnej maści błędy przy próbie odpalania ich w 60fps Edytowane 3 maja 20241 r przez GearsUp
Opublikowano 3 maja 20241 r Nie gram w gry ze Switcha na emulatorze tylko na moim Switchu OLED więc twoja narracja się sypie mordo. Dosłownie - żadnej gry ze Switcha nawet nie odpaliłem na emulatorze Na emu grałem w gry których kochane nintendo nie chce mi dać przenośnie jak m.in. SMG2 i zrobiłem w niej 242 gwiazdki no ale wmawiaj sobie dalej jakieś tam wymyślone rzeczy :-)
Opublikowano 3 maja 20241 r Możesz być poza domem. Znaczy metr poza domem o ile konsola stoi w oknie, a okno jest otwarte
Opublikowano 21 maja 20241 r https://www.metacritic.com/game/paper-mario-the-thousand-year-door/ 91, nice.
Opublikowano 21 maja 20241 r Autor Tak czytam sobie te opinie poniżej 90 i uważam, że to jest właśnie to, czego się spodziewałem. Nie chcę żadnych udziwnień, usprawnień w mechanice. Chcę zagrać w odświeżony oryginał i wnioskuję po recenzjach, że taka właśnie ta gra będzie
Opublikowano 22 maja 20241 r 15 godzin temu, GearsUp napisał(a): Ulepszone cudeńko Cytat But we want to focus on Vivian, a fan-favourite and member of the Three Shadows who eventually joins Mario. We adored her in the original, and she’s just as great here, with fantastic battle prowess and a heartwarming story arc, made all the better by the updated localisation. In Japanese and several other languages, Vivian was always a transgender woman, but in the original English script, this was omitted. Now, in English, Vivian talks about accepting her true identity – specifically, her gender. It’s just one or two scenes, but it’s a pivotal moment that should have always been there, and we’re glad it was 'restored' for the Switch version.
Opublikowano 22 maja 20241 r we’re glad it was 'restored' for the Switch version Ta yhm. Czyli pierwowzór zrobił to lepiej bo vivian sobie było kim sobie chciało być a w nowszej wersji musi się tym faktem dzielić ... Kierwa tragedia. Może Mario też się powinien pochwalić dongiem i jak nim traktuje peache dla pewności. Co za czasy
Opublikowano 22 maja 20241 r Pierwsze, co mi przyszło do głowy po przeczytaniu tego fragmentu, to to, że tę recenzję pewnie musiała napisać baba. Wiem, stereotyp, ale zaskakująco okazało się, że tak właśnie było
Opublikowano 22 maja 20241 r Autor Z ciekawości - czy ktoś z Was tutaj składał preorder? Zastanawiam się, czy sklepy zaczną wysyłać od jutra, czy kiedy można się spodziewać wysyłki i jak u Was wygląda sytuacja
Opublikowano 22 maja 20241 r Autor No dobra, ale też jeszcze nie wysłane do Was, co nie? Dopiero jutro pewnie?
Opublikowano 22 maja 20241 r Gra ma premierę jutro, zazwyczaj sklepy chyba wysyłają dzień przed. Ja mam wysłane i spodziewam się że jutro będzie, aczkolwiek ciśnienia nie mam, bo jakby wiem co w tej grze jest hehe, ale się pyknie szybko i sprzeda za pełną cenę jak to z Nintendo.
Opublikowano 22 maja 20241 r 1 godzinę temu, ThePatrickyo napisał(a): No dobra, ale też jeszcze nie wysłane do Was, co nie? Dopiero jutro pewnie? Oczywiście, że wysłane