Opublikowano 15 lipca 20241 r ja jebie 5 miejsce, gdzie po pierwszej kolejce byłem na samym końcu najlepsze jest to że przez całe euro od deski do deski obejrzałem 5 spotkań XD w resztę miałem wyjebane dzięki za wspólną zabawę i widzimy się na mundialu za dwa lata
Opublikowano 15 lipca 20241 r Wszyscy tylko gratulują zwycięzcom, a ja powiem G L O R I A V I C T I S Uszanowanko dla fartuchów laureatów i dla pana kierownika
Opublikowano 15 lipca 20241 r Przez chwilę byłem na szczycie, miłe uczucie. Ale potem to już tylko jak z naszymi Orłami: Obrazek, który słychać.
Opublikowano 16 lipca 20241 r Autor To skoro nie wpłynął żaden protest w trybie wyborczym to można zamykać temat A zatem: @kanabis 62 - roczna prenumerata Szmatławca od @Perez, gra lub pad (PS5/Xbox/Nintendo) od @Welna, kod PS/MS o wartości 150zł od @kirara, 3 pozycje książkowe od @Kmiot, książka "Jacked - Huligańska historia Grand Theft Auto" lub "Masters of Doom" ode mnie @HenrykIggO 53 - Gra lub pad (PS5/Xbox/Nintendo) od @Welna, kod PS/MS o wartości 100zł od @kirara, 2 pozycje książkowe od @Kmiot książka "Jacked - Huligańska historia Grand Theft Auto" lub "Masters of Doom" ode mnie (zależy co wybierze zwycięzca ) @Yakubu 53 - Gra lub pad (PS5/Xbox/Nintendo) od @Welna, kod PS/MS o wartości 50zł od @kirara, 1 pozycja książkowa od @Kmiot Nagroda pocieszenia od Kmiota dla @Kalel 52 Prośba o kontakt na PW do oznaczonych osób w sprawie dostarczenia nagród i czekam na relację zdjęciową Dziękuje wszystkim sponsorom i Wam za udział, pobiliśmy rekordy i frekwencji i wartości nagród, może faktycznie na Mundial w 'Murica w puli znajdzie się Mercedes
Opublikowano 16 lipca 20241 r Ja zapraszam do licytacji, kod i prenumerate mam zamiar zlicytowac i nakarmic za to kotki na dzialce.
Opublikowano 16 lipca 20241 r Gratulacje! A jak już będzie wiadomo dla kogo prenumerata to prośba o PW lub maila na perez@psxextreme.pl.
Opublikowano 16 lipca 20241 r Praktycznie środek stawki, więc nie jest źle. Mogło być trochę lepiej, często jedna bramka decydowała, że tych trzech punktów nie było. Gratulacje dla najlepszych, do zobaczenia przy kolejnym typerze A i też podziękowania dla pana organizatora, mega dobra robota!
Opublikowano 16 lipca 20241 r Wstyd, zenada, kompromitacja, hanba, frajerstwo. 10 po fazie grupowej zeby skonczyc na 35 miejscu.
Opublikowano 17 lipca 20241 r Henryk juz ma zamowione @kanabis @Yakubu?? Edytowane 17 lipca 20241 r przez Welna
Opublikowano 21 lipca 20241 r U mnie sytuacja taka. Kanabis potwierdził odbiór nagród w czwartek (wysyłka w środę rano). Reszta wysyłek poszła w czwartek rano. Yakubu potwierdził odbiór, HenrykIggO nie potwierdził, ale w aplikacji widzę, że odebrał, więc zakładam, że ma wyjebane. Przesyłka @Kalel miała poślizg i jakieś przygody po drodze (magazynowana w paczkomacie tymczasowym), ale widzę, że wciąż jest gotowa do odbioru. Natomiast nagroda @Bartg leżąca w paczkomacie od piątku ma dzisiaj już notę "upłynął czas odbioru", więc nie wiem co tam się stanęło xd Żyjesz chłopie?
Opublikowano 21 lipca 20241 r 3 minuty temu, Kmiot napisał(a): U mnie sytuacja taka. Kanabis potwierdził odbiór nagród w czwartek (wysyłka w środę rano). Reszta wysyłek poszła w czwartek rano. Yakubu potwierdził odbiór, HenrykIggO nie potwierdził, ale w aplikacji widzę, że odebrał, więc zakładam, że ma wyjebane. Przesyłka @Kalel miała poślizg i jakieś przygody po drodze (magazynowana w paczkomacie tymczasowym), ale widzę, że wciąż jest gotowa do odbioru. Natomiast nagroda @Bartg leżąca w paczkomacie od piątku ma dzisiaj już notę "upłynął czas odbioru", więc nie wiem co tam się stanęło xd Żyjesz chłopie? Dzisiaj się wybiorę do paczkomatu, więc wszystko jest w porządku. Polecam użytkownik Kmiot!
Opublikowano 21 lipca 20241 r 4 godziny temu, Kmiot napisał(a): Reszta wysyłek poszła w czwartek rano. Yakubu potwierdził odbiór, HenrykIggO nie potwierdził, ale w aplikacji widzę, że odebrał, więc zakładam, że ma wyjebane. Potwierdzam @Kmiot - odebrałem. Dziękuję! To bardzo ładne książki. Dziękuję również @Welna za nowego padzika. Oj przyda mi się ponieważ w obu dryfują mi analogi… A także @kirara za doładowanie PS. dla Was! Edytowane 21 lipca 20241 r przez HenrykIggO
Opublikowano 21 lipca 20241 r Autor 9 hours ago, Kmiot said: U mnie sytuacja taka. Kanabis potwierdził odbiór nagród w czwartek (wysyłka w środę rano). Reszta wysyłek poszła w czwartek rano. Yakubu potwierdził odbiór, HenrykIggO nie potwierdził, ale w aplikacji widzę, że odebrał, więc zakładam, że ma wyjebane. Przesyłka @Kalel miała poślizg i jakieś przygody po drodze (magazynowana w paczkomacie tymczasowym), ale widzę, że wciąż jest gotowa do odbioru. Natomiast nagroda @Bartg leżąca w paczkomacie od piątku ma dzisiaj już notę "upłynął czas odbioru", więc nie wiem co tam się stanęło xd Żyjesz chłopie? Kurde myślałem ze do poniedziałku będzie, a nie bylo mnie od piątku dopiero wróciłem Jakos wybitnie krótko lezala. Daj znać na priv puszcze blika za druga przesyłkę
Opublikowano 21 lipca 20241 r 5 minut temu, Bartg napisał(a): Kurde myślałem ze do poniedziałku będzie, a nie bylo mnie od piątku dopiero wróciłem Jakos wybitnie krótko lezala. Daj znać na priv puszcze blika za druga przesyłkę Da mnie to w sumie pierwsza taka sytuacja, więc nie wiem. Nie da się tego jakoś ogarnąć, przedłużyć za dopłatą czy coś? U siebie z poziomu aplikacji nie widzę takiej możliwości. Zostaje tylko zwrot i ponowna wysyłka? Trochę głupkowate xd
Opublikowano 21 lipca 20241 r Autor Dawno nie widzialem, zeby paczka tylko 48h lezala i to jeszcze na weekend Pojde zaraz zobaczę może pójdzie, wątpię zeby w niedzielę byla zabrana @Kmiot odebrane, fuck the system
Opublikowano 21 lipca 20241 r No właśnie dostałem powiadomienie. Mam nadzieję, że nie będziesz miał z tego powodu KŁOPOTÓW PRAWNYCH. Tym samym z mojej strony uważam temat za zamknięty, jeszcze raz gratuluję wszystkim laureatom.