Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, bebbop napisał(a):

Na francuskim amazonie Bananza niby za 60 E. Ciekawe, czy to tylko amazon, czy Nintendo zareagowalo na lament spolecznosci. 

W innych sklepach też widzę po 59 euro. Hmm. Micromania ma za 80 ale tam zawsze bylo drogo.

• Odpowiedzi 6,4 tys.
  • Wyświetleń 342,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Po prostu ceny katalogowe są często z dupy. Najlepsza cena za te pudełka to i tak będzie od matek na Vinted jak się gówniakowi gierka znudzi po tygodniu :problem:

Opublikowano
27 minut temu, jimmy napisał(a):

Po prostu ceny katalogowe są często z dupy. Najlepsza cena za te pudełka to i tak będzie od matek na Vinted jak się gówniakowi gierka znudzi po tygodniu :problem:

Noted!

Opublikowano
53 minuty temu, nero2082 napisał(a):

serio przestraszyli się chatu z yt? xd to by było nawet zabawne;)

Pewnie same janusze z Polski bo tylko im podobno cena przeszkadza:leo:

Opublikowano

Nie mają tam swojej wersji rtooja i homelandera żeby wytłumaczyć że 400zł za gre to tyle co nic??

Opublikowano
Godzinę temu, bebbop napisał(a):

Na francuskim amazonie Bananza niby za 60 E. Ciekawe, czy to tylko amazon, czy Nintendo zareagowalo na lament spolecznosci. 

Nintendo w EU nie ustawia cen.

Opublikowano
Cytat

Jason Schreier: CDPR tells me that the Switch 2 version of Cyberpunk 2077 (out June 5) will be $70

to jest podstawka + Phantom Liberty na jednym carcie. także te zawyżone ceny to za exy N 

@KrYcHu_89 bundle już wrócił 

Edytowane przez nero2082

Opublikowano

Pudełka zeld na S2 będą karty z jedynki + kod na upgrade czy normalnie wersje na S2 fizycznie na karcie? 

Opublikowano

Czy przycisk C na padzie/joyconie będzie całkowicie bezużyteczny bez opłaconego abonamentu? :reggie:

Opublikowano
6 minut temu, Jeez_PS napisał(a):

Pudełka zeld na S2 będą karty z jedynki + kod na upgrade czy normalnie wersje na S2 fizycznie na karcie? 

Z tego co czytam to karty z S1 + kod. Trzeba zobaczyć czy taniej nie wyjdzie kupić gry na S1 i zrobić update ze sklepiku :) Mnie ciekawią te karty-kody. Niby ma być możliwość normalnej odsprzedaży i nic do konta nie będzie przypisywane na stałe tak jak chociażby na Steam. Zobaczymy. 

Opublikowano
9 minut temu, Jeez_PS napisał(a):

Wersja Switch 1 + upgrade pack.

Opublikowano
9 minut temu, jimmy napisał(a):

Czy przycisk C na padzie/joyconie będzie całkowicie bezużyteczny bez opłaconego abonamentu? :reggie:

Pewnie tak, więc mogli go już oznaczyć € xD

Opublikowano
1 minutę temu, wrog napisał(a):

Wersja Switch 1 + upgrade pack.

Ale bezsens, ciekawe czy metroida prime 4 tez nie będzie na karcie na s2 tylko karta z s1 +kod :reggie:

Opublikowano
5 minut temu, Jeez_PS napisał(a):

Ale bezsens, ciekawe czy metroida prime 4 tez nie będzie na karcie na s2 tylko karta z s1 +kod :reggie:

To gra na S1 w sumie, pożegnanie Switcha, więc…

Opublikowano
Just now, zdrowywariat said:

To gra na S1 w sumie, pożegnanie Switcha, więc…

Na pudełku jest napisane, że cartridge ze Switcha 1 + kod na upgrade.

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Na pudełku jest napisane, że cartridge ze Switcha 1 + kod na upgrade.

Wiem, napisałem że to gra na Switcha1, więc będzie, jak z Zeldami i może jeszcze jakimiś nowościami na S1. Po co tworzyć dwie wersje i robić mętlik, skoro tak było im łatwiej? Ja biorę wersję na S1, a upgrade będę miał za free w abonamencie i chyba kupię tak każdą nowość, która będzie działać na S1 i S2.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Słabo z kolekconerskiego punktu widzenia, za to mniej $$$ wydam na gierki które już mam :red:

Opublikowano
Teraz, Jeez_PS napisał(a):

Słabo z kolekconerskiego punktu widzenia, za to mniej $$$ wydam na gierki które już mam :red:

Tak będzie tylko z nielicznymi grami, z Zeldami, z MP4B i ostatnimi nowościami na S1. Później już całkiem przejdą na tworzenie tylko na S2.

Opublikowano

Będą podwyżki na bank. Lepiej sobie ogarnąć zapas abonamentu wcześniej.

Opublikowano
6 minut temu, nero2082 napisał(a):

MKW miało być przecież po 89$? Pisałem, że niektórzy tu się za bardzo nakręcają i wieszczą czarne scenariusze, że gry będą po 4 i pół bomby. Pisałem, że ceny gier nie przekroczą 350zł, może będą jakieś wyjątki za 369zł, tak jak to było na S1, na którym BOTW i Smash były po 69e. Remastery od samego Nintendo i multiplatformy na pustych kartach nie przekroczą nawet 300zł i będą po maks 289zł.

Edytowane przez zdrowywariat