Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Ciężko o drugiego takiego wypaleńca jak Homelander. Ale na plus jest to, że jak już pisze tutaj to go nie ma w innych tematach!

• Odpowiedzi 6,4 tys.
  • Wyświetleń 342,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

No dobra, też wydaje mi się, że dostaniemy jakiegoś Mariana z okazji 40-lecia, ale pamiętam, że jak była okrągła rocznica Zeldy to dostaliśmy "tylko" Twilight Princess HD.. i tak się zastanawiam.. a może Super Mario Galaxy 2 HD ? No, a pełnoprawne Mario 3D za rok

Opublikowano
2 minutes ago, jimmy said:

Ciężko o drugiego takiego wypaleńca jak Homelander. Ale na plus jest to, że jak już pisze tutaj to go nie ma w innych tematach!

Wypaleńca? A co to ma niby znaczyć?

Opublikowano
4 minuty temu, funditto napisał(a):

No dobra, też wydaje mi się, że dostaniemy jakiegoś Mariana z okazji 40-lecia, ale pamiętam, że jak była okrągła rocznica Zeldy to dostaliśmy "tylko" Twilight Princess HD.. i tak się zastanawiam.. a może Super Mario Galaxy 2 HD ? No, a pełnoprawne Mario 3D za rok

Remasterek byłoby zrobić najłatwiej i najszybciej, SM Odyssey w 4K60, kto by nie chciał?

Opublikowano
1 minutę temu, nero2082 napisał(a):

Remasterek byłoby zrobić najłatwiej i najszybciej, SM Odyssey w 4K60, kto by nie chciał?

Ej wy to tak na poważne piszecie czy trollujecie?

Opublikowano

Odyssey już jest na Switcha, więc nie, ale Galaxy 2 bez pada od Wii i w 4K - yes, please

Opublikowano

Odyssey nie, zapomniałem o tej grze.

Mario 64 w nowych szatach? Galaxy? Daje 90 euro od razu Coolface

Opublikowano

Bardziej wierzę w nowy patent, niż w kontynuację, któregoś Mario: Galaxy, World, SMO.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
6 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ej wy to tak na poważne piszecie czy trollujecie?

masz 4 zapowiedziane remastery na day1 : BOTW, TOTK, Kirby, Mario Party Jamboree + Metroid Beyond

traktują to jako Nintendo Switch 2 Edition więc oczywiste jest że będą systematycznie wrzucać kolejne, wybierz sobie tytuł że Switcha z ładną graficzką która mogłaby być jeszcze fajniejsza w 4K (docked) i czekaj na premierę

Opublikowano

Rozmiary gier:

- Mario Kart World – 23,4 GB

- Donkey Kong Bananza – 10,0 GB

- GameCube Nintendo Classics – 3,5 GB

- Super Mario Jamboree Switch 2 Edition – 7,7 GB

Opublikowano
18 minut temu, nero2082 napisał(a):

Do odyssey będzie darmowe "ulepszenie" chociaż nie ma tam dokładnie napisane co ulepszą

Opublikowano

Głupszego remastera niż Last of Us Part II i tak się nie da zrobić.

Opublikowano

No dobrze, po prostu chciałem mieć jasność że już nie śmiejemy się z płatnych upgrejdów, "remasterów" kilkuletnich gier itp.

Teraz jest to już całkiem spoko ;)

Opublikowano

Płatne są tylko jak dodają content. Reszta gierek będzie chodzić lepiej za darmo przecież.

Opublikowano

Za zelde trzeba zabulić przecież a jaki dostaniemy content? Tę niedojebaną apke która ledwo działa? :jj: jedynie kirbas dostanie coś rzeczywiście fajnego

Opublikowano

No przy zeldach na siłę z tą apką wyskoczyli, żeby skasować trochę siana.

Opublikowano

Szczególnie DK mnie zdziwił. To może być bardzo uboga w zawartość gierka. Odyssey miał 6gb

Opublikowano
  • Autor

Ciekawe kto pierwszy wpadnie na pomysł przeliczania GB na cenę gry

Opublikowano
3 minutes ago, GearsUp said:

Ciekawe kto pierwszy wpadnie na pomysł przeliczania GB na cenę gry

Zdaje się, że właśnie Ty to zrobiłeś

Opublikowano

Jedyna obawa co do DK u mnie, to że będzie nijaka jak Mario Odyssey. Zaliczyć i można zapomniec.

6 vs 10GB nie jest wyznacznikiem.

Opublikowano

Odysejka nijaka notlikethis Kogoś tu czeka zakup gitary elektrycznej, bo w gierkach to nie ma za bardzo czego już szukać.

Opublikowano

Bez voice actingu i rosnącego futra małpy w czasie rzeczywistym więcej niż 200pln nie mogę za to dać