Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,4 tys.
  • Wyświetleń 342,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

8 minut temu, Bzduras napisał(a):

Odysejka nijaka notlikethis Kogoś tu czeka zakup gitary elektrycznej, bo w gierkach to nie ma za bardzo czego już szukać.

Dla mnie najsłabszy Mario, level z miastem TRAGICZNY. Gra mi nie usiadła totalnie. Zaliczyłem, napisy końcowe i to tyle.

Opublikowano
8 minut temu, GearsUp napisał(a):

Przyzwyczajenia z plejki gdzie lektor mówi co trzeba robić

Donki kong z bajdurzeniem alohy co 10 sekund gdzie kopać żeby dostać się do bananów banderas

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Ocb z tym 4K/60 na Switchu xDDDD Nieźle niektórzy odlecieli.

Metroid Prime 4: Beyond’s Switch 2 Edition, meanwhile, supports mouse controls with Joy-Con 2, and multiple display modes such as Quality Mode, which runs at 60fps in 4K when docked, or 1080p at 60fps on handheld; and Performance Mode, which runs a 120fps in 1080p when docked, or 120fps in 720p in handheld mode. All modes support HDR.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

4k/120 w day1 updejcie banderas

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Chodzi o to, że dev kity były bez outputu 4k i miało go nie być wcale. Tak przynajmniej forumowi eksperci mówili

Opublikowano

Na lekko zegarek albo kalkultaor ruszy, w 4k ciekawe czy sklep bedzie zamulal tak jak teraz😁

Opublikowano

Szkoda, że ten steam deck to takie stare chujostwo bo może bym kupił. Nawet space marine 2 w komforcie nie można ukończyć.

Opublikowano
  • Autor
22 minuty temu, nero2082 napisał(a):

treehouse zaraz, gierki third party dzisiaj

Pokazują dodatkowy content w grach Nintendo i ten joy con jako myszka to coś więcej niż typowa myszka bo mozna rotować przedmiotami na boki, no spora swoboda z tym związana. Ależ będzie się przyjemnie grało w jakiegoś golfika w ten sposób

Opublikowano
19 minutes ago, Sebas said:

Szkoda, że ten steam deck to takie stare chujostwo bo może bym kupił. Nawet space marine 2 w komforcie nie można ukończyć.

Na luzie ukończysz na Switchu 2, bez obaw

Opublikowano

Ukończę na xsx jak mi się zachce zamiast grać na bieda ustawieniach.

Opublikowano
1 minute ago, Sebas said:

Ukończę na xsx jak mi się zachce zamiast grać na bieda ustawieniach.

Nie zapomnij zabrać do plecaka telewizora żeby pograć poza domem

Opublikowano
11 minut temu, GearsUp napisał(a):

Pokazują dodatkowy content w grach Nintendo i ten joy con jako myszka to coś więcej niż typowa myszka bo mozna rotować przedmiotami na boki, no spora swoboda z tym związana. Ależ będzie się przyjemnie grało w jakiegoś golfika w ten sposób

Oglądam, zielony jestem w temacie Switcha, ta gierka np. co teraz była co utrzymywali grzybki na głowie, to starczy sama konsola czy jakieś kamerki się dokupuje, kontrolery itd? Bo bym wziął sobie S2, żeby z dzieciakami popykać.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, tjery napisał(a):

Oglądam, zielony jestem w temacie Switcha, ta gierka np. co teraz była co utrzymywali grzybki na głowie, to starczy sama konsola czy jakieś kamerki się dokupuje, kontrolery itd? Bo bym wziął sobie S2, żeby z dzieciakami popykać.

No kamerka chyba tylko do dokupienia

Opublikowano
Teraz, GearsUp napisał(a):

No kamerka chyba tylko do dokupienia

W Mario Karcie split screen jest? Ogólnie takie gry na powiedzmy 3 osoby mają na Switchu splitscreena?

Opublikowano
  • Autor

Split dla 4 osób max chyba z tego co widziałem

O teraz jest nawet

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Split dla 4 osób max chyba z tego co widziałem

O teraz jest nawet

Ta, ale oni nie grają splita, tylko multi.

Opublikowano

Grają po 2 na jednym urządzeniu. W poprzedniku był split na 4. Tutaj jeszcze nie pokazali.

Opublikowano

podobno pasuje dowolna kamerka z USB-C

ten Mario Kart wygląda wybitnie, w końcu wyższa rozdziałka dojechała na Nintendo

zrzutka info z DF, liczyli pixele ze streamu:

MK World: 1440p60

Donkey Kong: 1080p60

Duskbloods: 1080p30 (with stable frame pacing)

Elden Ring: 1080p30? (capture seems juddery but frame pacing is stable, likely a higher frame rate or uncapped converted to 30FPS video)

Cyberpunk 2077: 720p~1080p30 (one shot at 540p30 but seems to be from handheld mode, includes DLC that wasn't possible on last gen)

FF7 Remake: 1080p30 (with frame pacing issues)

THPS3+4: 4k60

Botw/totk S2: 1440p60

Metroid Prime: Seems 4k but unable to be sure because of AA