Opublikowano wczoraj o 06:10 1 dzień Jak to leciało, Nintendo Switch 2 ostatni bastion fizycznych nośników?
Opublikowano wczoraj o 06:20 1 dzień No niestety społeczność graczy została znowu oszukana. Tyle dobrze że exy to pewnik gry na karcie
Opublikowano wczoraj o 06:26 1 dzień Oby eksy i indyki na karcie, reszta gier w wersji S2 to traktuję raczej jako ciekawostki. Chociaż Bravely Default remaster widzę tam na obrazku że game-key :/
Opublikowano wczoraj o 06:38 1 dzień 25 minut temu, Pupcio napisał(a):Fizyczne gerki [*]Super generacja, pomysł jakie kiedyś były fikołki niemożliwe by zebrać wszystkie pudełkowe wydania gier z danej generacji, set marzeń. Teraz na switchu2 może się z 50 takich pudel uzbiera przez cały żywot xdddNa premierę ponad 20 gier, a tylko dwie prawilnie na kardridzu - Mk world i cyberpunkJa tam się nie dziwię takiemu obrotowi sprawy bo tylko potwierdza to plotkę że Nintendo wymyślilo na S2 dwa rodzaje kardridzy dla devow - tani govno key-cart i w chuj drogi 64gb. To było oczywiste że devi nawet jak im się gierka zmieściła na 64gb cardridz to wybiorą ekonomiczne rozwiązanie.Jeszcze te kurwa okładki xddd 1/3 pudła zajmują te jebane dwa paski
Opublikowano wczoraj o 07:03 1 dzień 2 minutes ago, Paolo de Vesir said:Czekam na opinie giry dlaczego to dobra decyzja.Mogę ja?No bo dzięki temu gdy na Switcha 2 będą tańsze
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 6 minut temu, Homelander napisał(a):Mogę ja?No bo dzięki temu gdy na Switcha 2 będą tańszeW sensie tansze niz normalne premiery w 2025 i dalej na wszystkich sprzętach?
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 52 minuty temu, Patapon napisał(a):Jak to leciało, Nintendo Switch 2 ostatni bastion fizycznych nośników?Piękny twist, z najładniejszych pudełek na rynku i platformy pierwszego wyboru dla kolekcjonerów do tego czerwonego gówna i tworzących precedens key cardów Konsolka do ogrywania mario to będzie, multiplatformy wszędzie tylko nie na S2.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Na razie jedyne o czym mówi ta lista to to że wydania japońskie i zachodnie mogą być różne. Na liście jest Daemon x Machina w wydaniu game-key card, a u nas zapowiada się standardowe wydanie: https://www.amazon.de/Dameon-Machina-Titanic-Scion-PS5/dp/B0F3DNF7C3?th=1&psc=1Nie znaczy że w tej generacji wydawcy nie będą oszczędzać i będzie sporo takich wydań, ale ludzie kochani...
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Autor Więcej kasy w kieszeni. Ciekaw jestem co z indykami bo tych większych gier i tak bym nie kupował, może z wyjątkamiTrzeba czekać aż te Expressy potanieją bo teraz widać nie opłaca im się wrzucać gier na te nośnikiTaki Raidou: Remastered wyjdzie w całości na carcie na S1 (mam zamówiony preorder), tylko cena carta tłumaczy czemu nie mogli dać też całej gry na S2 Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez GearsUp
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Niestety nie dziwie sie devom. Ich gry nadal beda wpadac w oczy szarych Kowalskich prezentujac sie ladnie na polce w sklepie, a odpadnie im koszt kartridza. Excel zadecydowal i nikt nie rozmyslal nad sentymentem.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Można powiedzieć, że gracze przyjęli rozwiązanie które dla niektórych dyskwalifikowało pewne wydania na PS5 i XSX.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Wiadome było że w tą stronę to pójdzie, kartridże są drogie, gry coraz większe. Aby było lepiej samo Nintendo musiałoby wymusić na wydawcach by wrzucali swoje gry na karty, ale oni nie są tym zainteresowani, nikt nie stanie w obronie nośników fizycznych. Z wyjątkiem pojedynczych developerów jak Redzi, co się akurat chwali.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 7 minut temu, XM. napisał(a):Pięknie Nintendo zabiło duszę. Nintendo rn
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Autor 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Nintendo rnAle to, że wydają swoje gry w całości na cartach jako jedyni to chujowo?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Co mamy im kurwa bić brawo za to? XD dzięki że kupując grę na karcie mam grę na karcie, niesamowite osiągnięcie. Pytanie - jak długo ich gry tak będą wydawać.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Autor 3 minuty temu, XM. napisał(a):Co mamy im kurwa bić brawo za to? XD dzięki że kupując grę na karcie mam grę na karcie, niesamowite osiągnięcie. Pytanie - jak długo ich gry tak będą wydawać.A po co się kurwa martwić na zapas?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Teraz już za późno na wasze moralne rozterki, było trzeba walczyć za czasów ps3 o gejming
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 9 minut temu, GearsUp napisał(a):A po co się kurwa martwić na zapas?Wiesz, miała być piękna kolekcja wydań fizycznych i ostatni nasion fizyków, a wyszło jak wyszło.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Autor 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Wiesz, miała być piękna kolekcja wydań fizycznych i ostatni nasion fizyków, a wyszło jak wyszło.I będzie, na premierę i tak już za dużo pudełek w planach.SIECZKA
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Przecież to musi zdechnąć. Skoro już teraz nikt nie chce płacic za carty 64GB to co dopiero nastepne generacje? Za te 8 lat nośnik na 128GB nie będzie wcale tanszy, podobnie jak produkcja gier. Jak ktoś bedzie chciał pudło to pewnie jakies LRG wyda gówno limitke w cenie 2x tego co normalnie ale reszta poleci na digitalach albo kodach na karteczkach w pudle za 5zł z najtanszego plastiku.