Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Po co na PS5 jak możesz od razu na wypasionym kompie? Można wydać 4 koła na PS5 Pro z napędem a można i 2 koła na S2, a można też 20k na kompa.

Jednak żaden z tych sprzętów nie zapewni prawdziwej hybrydowości oprócz S2.

Co prawda żadnej z tych rzeczy nie robi dobrze, ale przynajmniej obie na raz. obama

Polska mistrzem Polski.

• Odpowiedzi 6,4 tys.
  • Wyświetleń 340,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
2 minutes ago, GearsUp said:

Po co na PS5 jak możesz od razu na wypasionym kompie? Można wydać 4 koła na PS5 Pro z napędem a można i 2 koła na S2, a można też 20k na kompa.

Albo 2k na PS5 Slim z napędem i grać w lepszej jakości niż S2 kosztujący tyle samo.

Opublikowano
3 minutes ago, GearsUp said:

Cieszę się. Wolę jednak mieć jedną rzecz porządnie niż kilka chujowo.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Czoperrr napisał(a):

Albo 2k na PS5 Slim z napędem i grać w lepszej jakości niż S2 kosztujący tyle samo.

W gry, które i tak wyjdą na PC. Można i tak. Można też jednak dodatkowo grać w gry ekskluzywne na sprzęcie Nintendo.

Opublikowano
1 minute ago, GearsUp said:

W gry, które i tak wyjdą na PC. Można i tak. Można też jednak dodatkowo grać w gry ekskluzywne na sprzęcie Nintendo.

Pojawią się gry to kupi się sprzęt. Póki co...

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Co prawda żadnej z tych rzeczy nie robi dobrze, ale przynajmniej obie na raz. obama

Polska mistrzem Polski.

Zleży w co celujesz, jeżeli w molochy AAA to konsoli Nintendo bym nie polecał, jeżeli chcesz ogrywać takie gry jak Hollow Knight Silksong to fajny sprzęcik

Opublikowano

Zleży w co celujesz, jeżeli w molochy AAA to konsoli Nintendo bym nie polecał, jeżeli chcesz ogrywać takie gry jak Hollow Knight Silksong to fajny sprzęcik

Czyli gry, które jeszcze nie istnieją :)

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Czyli gry, które jeszcze nie istnieją :)

Istnieje, nawet wypłynęło już info o trybie 120 fps ale oczywiście internety wolą dyskutować o rzeczach negatywnych, takie już czasy

Nintendo Life
No image preview

Hollow Knight: Silksong Offers Buttery Smooth Performance...

No Quirrels from us
Opublikowano

Istnieje, nawet wypłynęło już info o trybie 120 fps ale oczywiście internety wolą dyskutować o rzeczach negatywnych, takie już czasy

Nintendo Life
No image preview

Hollow Knight: Silksong Offers Buttery Smooth Performance...

No Quirrels from us

Istnieje, znaczy można już pograć? Bo z tego co wiem to nawet daty premiery nie ma.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Homelander napisał(a):

Istnieje, znaczy można już pograć? Bo z tego co wiem to nawet daty premiery nie ma.

Nie istnieje, na gamescomie Team Cherry podstawiło budki ze zmodowaną wersją pierwszego Hollow Knighta żeby sobie kupić trochę czasu.

Opublikowano
41 minutes ago, GearsUp said:

Nie istnieje, na gamescomie Team Cherry podstawiło budki ze zmodowaną wersją pierwszego Hollow Knighta żeby sobie kupić trochę czasu.

Znaczy mam kupić sprzęt z licznymi problemami dla gier, które nie mają nawet daty premiery? Już nawet nie wspomnę, że wychodzącej na wszystko. No brzmi jak świetny plan, ale jednak odpuszczę

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Homelander napisał(a):

Znaczy mam kupić sprzęt z licznymi problemami dla gier, które nie mają nawet daty premiery? Już nawet nie wspomnę, że wychodzącej na wszystko. No brzmi jak świetny plan, ale jednak odpuszczę

Ale ja cię nie namawiam do kupna konsoli xD Odbijając piłeczkę to Switchowa wersja Elden Ringa też jeszcze nie istnieje a dyskusja od kilku stron się toczy o tej grze a nie Silsksongu, ciekawe czemu

Opublikowano
4 minutes ago, GearsUp said:

Ale ja cię nie namawiam do kupna konsoli xD Odbijając piłeczkę to Switchowa wersja Elden Ringa też jeszcze nie istnieje a dyskusja od kilku stron się toczy o tej grze a nie Silsksongu, ciekawe czemu

Bo w Elden Ringa można przenośnie zagrać na dostępnych na rynku od lat platformach? No i standardem jest, że gra działa. Mamy się cieszyć, że działa? Wg relacji Elden Ring na Switchu 2 działa bardzo słabo, co jest mocno zaskakujące i niepokojące

Opublikowano

Homelander zaniepokojony że jakaś gra wideo źle działa na konsoli której nie ma i nie chce miećgachigasm

Opublikowano

"Kim jesteście żeby mieć oczekiwania?"

Jerzy Gira Janowicz a.d 2025

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Homelander napisał(a):

Bo w Elden Ringa można przenośnie zagrać na dostępnych na rynku od lat platformach? No i standardem jest, że gra działa. Mamy się cieszyć, że działa? Wg relacji Elden Ring na Switchu 2 działa bardzo słabo, co jest mocno zaskakujące i niepokojące

No nie wiem mnie bardziej by interesowała dyskusja o nowej grze czyli Silksongu a nie o takiej, która jest dostępna gdzie indziej i wiadomo czym jest. O Elden Ringu chcą dyskutować ci, którzy tej gry i tak nie planowali kupić na tej platformie.

Mogę się z tobą założyć, że identyczna gadka będzie przy premierze SW Outlaws przez te same osoby, które na dzień dzisiejszy nie są kompletnie zainteresowane tą grą ale jakimś dziwnym trafem pojawi się ta gra na ich radarze przy okazji premiery na S2.

Opublikowano
6 minutes ago, Pupcio said:

Homelander zaniepokojony że jakaś gra wideo źle działa na konsoli której nie ma i nie chce miećgachigasm

Chcę mieć powód do posiadania

Opublikowano

No nie wiem mnie bardziej by interesowała dyskusja o nowej grze czyli Silksongu a nie o takiej, która jest dostępna gdzie indziej i wiadomo czym jest. O Elden Ringu chcą dyskutować ci, którzy tej gry i tak nie planowali kupić na tej platformie.

Mogę się z tobą założyć, że identyczna gadka będzie przy premierze SW Outlaws przez te same osoby, które na dzień dzisiejszy nie są kompletnie zainteresowane tą grą ale jakimś dziwnym trafem pojawi się ta gra na ich radarze przy okazji premiery na S2.

Nie no, myślę, że każdy szanujący się gracz już dawno Elden Ring ma za sobą. Jak to mówią, kto chciał ten zagrał.

Opublikowano

Akurat ja Elden Ringa na Switchu chciałem kupić, mogę poszukać swojego posta sprzet wielu wielu miesięcy.

Opublikowano

Ja jak zwykle obiektywnie przedstawię fakty w postaci filmiku lub artykułu jak słabo działa Star Wars by ostrzec tych co chcą kupić bądź też będzie to dobry port co konsekwentnie tutaj pochwalę

Opublikowano

Społeczność soulsiarzy jest na tyle porąbana, że tragiczne działanie gry zamienią na dodatkowe utrudnienie do wyzwań ,,Elden Ring all bosses, bez levelowania w zamkniętym garażu z odpalonym silnikiem na Switchu 2 obama'' prawdziwy pojedynek z tlenkiem węgla i mocarzem Nintendo.