Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
13 hours ago, Daffy said:

Nie mając nigdy switcha1 to kupno dwójki to wręcz pewny strzał w 10. Combo exow z jedynki, portów z wiiu i nadchodzących exow dwójki to granie na lata wręcz.

Z drugiej strony jak ktoś ma ogranego Switcha 1 i do tego handheldowego peceta to kupno dwójki wydaje się totalnym bezsensem.

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 403,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Homelander napisał(a):

Z drugiej strony jak ktoś ma ogranego Switcha 1 i do tego handheldowego peceta to kupno dwójki wydaje się totalnym bezsensem.

Z trzeciej strony jak ktoś jest fanem takich IP jak Metroid czy Donkey Kong to kupno dwójki wydaje się sensownym zakupem.

Opublikowano
6 minutes ago, GearsUp said:

Z trzeciej strony jak ktoś jest fanem takich IP jak Metroid czy Donkey Kong to kupno dwójki wydaje się sensownym zakupem.

Metroid będzie na Switchu 1. A dla jednej gry... w dodatku nie jakiejś wybitnej? No nie wiem. Ty tak wypisujesz i namawiasz, a przecież sam nie kupiłeś, więc nie bardzo rozumiem

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Homelander napisał(a):

Metroid będzie na Switchu 1. A dla jednej gry... w dodatku nie jakiejś wybitnej? No nie wiem. Ty tak wypisujesz i namawiasz, a przecież sam nie kupiłeś, więc nie bardzo rozumiem

Będzie ale lepiej grać w lepszej jakości. No ale ty grasz na stim decku LCD więc dla ciebie jakość nie ma znaczenia to rozumiem

Opublikowano
2 minutes ago, GearsUp said:

Będzie ale lepiej grać w lepszej jakości. No ale ty grasz na stim decku LCD więc dla ciebie jakość nie ma znaczenia to rozumiem

Ekran w Steam Decku LCD jest dla mnie wystarczającej jakości. Tak więc nie widzę potrzeby zmieniać. Metroida ogram na Switchu OLED i jestem przekonany, że będę bardziej niż zadowolony

Opublikowano

Steam deck LCD ma ekran sporo lepszy niż switch 2. Zarówno jak chodzi o kolory jak i odświeżanie, no i nie ma aż takiego smużenia

Opublikowano
  • Autor
Teraz, devilbot napisał(a):

Steam deck LCD ma ekran sporo lepszy niż switch 2. Zarówno jak chodzi o kolory jak i odświeżanie, no i nie ma aż takiego smużenia

Temat Xboxa umarł?

Opublikowano

Ostatnio włączałem Absolum zarówno na s2 jak i na sd LCD.

Jak postać idzie i mówi dialog który jest pokazany w chmurce która przesuwa się wraz z postacią to na s2 nie idzie tego przeczytać tak czcionka w chmurce smuży.

Jedyna zaleta tego ekranu s2 że jest naprawdę duży.

No ale tak to badziewie jakiego nawet firma anbernic nie wsadziłaby do swoich konsolek za 250zł.

Opublikowano
  • Autor

Ostatnio włączałem Xboxa żeby sprawdzić czy działa retroarch i czy można pograć na nim w gry Nintendo. Nope, może kiedyś się uda

Opublikowano
5 minutes ago, GearsUp said:

Ostatnio włączałem Xboxa żeby sprawdzić czy działa retroarch i czy można pograć na nim w gry Nintendo. Nope, może kiedyś się uda

Kup wreszcie Switcha o którym tak non stop piszesz

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Homelander napisał(a):

Kup wreszcie Switcha o którym tak non stop piszesz

Po co jak na ekranie nic nie widać w ruchu

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał(a):

Ty tak wypisujesz i namawiasz, a przecież sam nie kupiłeś, więc nie bardzo rozumiem

czego nie kupił?

Opublikowano
6 minutes ago, Krzysztof93 said:

czego nie kupił?

Bananzy, Mario Galaxy, a i pewnie Switcha 2 też nie.

Opublikowano

Homs pomyliło ci się z ofim który kłamał że kupił zeldy

Opublikowano
2 minutes ago, Pupcio said:

Homs pomyliło ci się z ofim który kłamał że kupił zeldy

Nie. W temacie o Bananzie sam napisał, że czeka na promocję. W temacie o Galaxy spytany o opinię po tym co pisał można łatwo wywnioskować, że nie ma. Opisania osobistych doświadczeń ze Switchem 2 też sobie nie przypominam, chociaż tu mogę się mylić. Ale raczej nie mylę

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):

A to już nie działa?

Parę lat temu przeszedłem na Xboksie Luigi's Mansion z GameCube'a :) Wystarczy dev mode aktywować na konsoli.

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, DarkStar napisał(a):

A to już nie działa?

Parę lat temu przeszedłem na Xboksie Luigi's Mansion z GameCube'a :) Wystarczy dev mode aktywować na konsoli.

No parę lat temu to działało z kafelka, sam wtedy jakieś gry pokończyłem. Dev mode nie jest przyjazny dla użytkownika

Opublikowano
  • Autor

Tak jak piszesz. Zwiększenie produkcji Switchy 2 do 25 baniek w pierwszym roku świadczy o tym, że dbają o to żeby każdy znalazł pod choinką swój wymarzony sprzęt )