Opublikowano wtorek o 20:062 dni SW Outlast dostał kolejnego patcha, który min. podbija rozdzielczość tekstur i np włosy głównej bohaterki.
Opublikowano środa o 14:071 dzień Bo to nie jest update gry pod Switcha 2 tylko zwykły update do gry xd
Opublikowano środa o 14:581 dzień Kosmos debilizmu xddd wielu czeka na patcha pod S2, a oni po takim czasie wypuszczają takie coś xdddd
Opublikowano środa o 15:211 dzień Autor Hard mode? Podoba mnie się to, że Nintendo pozwoliło ograć gierkę casualom żeby nie było płaczu o poziom trudności przy premierze a teraz wchodzą do gry wytrawni Pikminowcy
Opublikowano środa o 20:581 dzień Nie uruchamiałem Switcha ze dwa tygodnie i sobie pomyślałem że zobaczę czy może są jakieś ciekawe promki na eShopie. Wyciągam go z docka, ale jakoś dziwnie ciężko działa prawy analog. Okazało się że guma wpadła do otworu (that’s what she said). Nintendo quality, teraz nie wiem czy sam mam sobie to naprawiać czy wysyłać na gwarancję, jprdl.Oczywiście nie tylko ja mam ten problem https://www.reddit.com/r/Switch/comments/1l5xfpj/psa_the_rubber_part_under_the_stick_can_get_stuck/Edit: naprawiłem, podobno coś takiego i w pierwszym switchu się zdarzało, ale mam wrażenie że ta guma jest jeszcze cieńsza, więc radzę uważać. Edytowane środa o 21:081 dzień przez _Shaman_
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Kolejne NIE od Unreala 5.https://lowcygier.pl/aktualnosci/gothic-remake-nie-dla-nintendo-switch-2-rpg-ma-byc-zbyt-wymagajacy-dla-japonskiej-konsoli/Patrząc na to jak działa demko na PC, zero zaskoczenia.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Potwierdzili Assassin’s Creed Shadows na Switcha 2 - 2 grudnia Pokémon Z-A w Japonii w pierwszym tygodniu sprzedam się na Switcha 2 w ponad 600 tysiącach kopii i ponad 800 tysiącach kopii na Switcha 1, ale też podkręciło to sprzedaż konsoli i poszło ponad 200 tysięcy Switcha 2 w tym kraju (łącznie od premiery w Japonii poszło ponad 2,4 miliona egzemplarzy tej konsoli)
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 12 minut temu, funditto napisał(a):Potwierdzili Assassin’s Creed Shadows na Switcha 2 - 2 grudniaPokémon Z-A w Japonii w pierwszym tygodniu sprzedam się na Switcha 2 w ponad 600 tysiącach kopii i ponad 800 tysiącach kopii na Switcha 1, ale też podkręciło to sprzedaż konsoli i poszło ponad 200 tysięcy Switcha 2 w tym kraju (łącznie od premiery w Japonii poszło ponad 2,4 miliona egzemplarzy tej konsoli)Jednak sumarycznie to milion mniej w pierwszym tygodniu niż Scarlet Violet na S1, ale to chyba tylko spinoff, więc i tak mega liczby, jak to Poksy, największy release roku, większy o MK World.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. https://www.gamereactor.pl/elden-ring-tarnished-edition-na-nintendo-switch-2-opozniona-do-2026-roku-1120863/
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 24 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Jednak sumarycznie to milion mniej w pierwszym tygodniu niż Scarlet Violet na S1, ale to chyba tylko spinoff, więc i tak mega liczby, jak to Poksy, największy release roku, większy o MK World.Ponoć Arceus w pierwszym tygodniu też miał 1,4 miliona czyli bardzo podobnie jak Z-A
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 2 minuty temu, funditto napisał(a):Ponoć Arceus w pierwszym tygodniu też miał 1,4 miliona czyli bardzo podobnie jak Z-ATylko jeszcze by sie chciało jednego, żeby to były dobre gry, a trochę im do magii starych części brakuje hehehe.Czy oni naprawdę na Switchu 2 też nie zrobią rewolucji w formule i oprawie, tylko dalej beda klepać te 30 milionowe sztosy, masakra.To już Fifa lepsza, bo ładna przynajmniej.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ja tam czekam na jakis refresh Poksow B/W, tylko w lepszej jakosci niz Pearl, Diamond.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Niech te jebane chuje spierdalaja. Do dziś nie wyszedł patch naprawiający ultra buga gdzie wyjebuje grę do menu konsoli po wyjściu z windy gdzieś w 1/3 gry albo i w polowie. Ten bug to loteria i mogę sobie robić load na godzinę przed a i tak save już jest tym " zarażony". W fchuju to mają i jakbym był hackerem to skurwysynom bym całą rodzinę z hakowal na dwa pokolenia do tyłu za takie dymanie.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 2 godziny temu, Pierre Deck napisał(a):Zamiast tego ZA bym wolal generacje 1-3 z GBC/GBA na switchuAle po co jak jest Anbernic?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Supaplexy po 12zl na eShop27 minut temu, maciucha napisał(a):Ale po co jak jest Anbernic? Na anbernicu mam za darmo. A na nintendo to musze wypiac dupe i zaplacic 250zl za taki rarytas.Niestety syndrom sztokholmski jest tak mocny u nas - nintendziarzy, ze sami sie wypinamy w oczekiwaniu na zylastego, zoltego, malego, azjatyckiego ptaszka Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 25 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Supaplexy po 12zl na eShopu mnie w domu sie to nazywalo "Zjadacz" xD cała rodzina grała, ojciec rekordy bił, najdalej zaszedł. Nie wiedziałem że były kontynuacje. Zaraz lece do eshopa!