Opublikowano piątek o 21:311 dzień Słaby PR w przeciwieństwie do 1 (min. ekran, ceny gier, gej karty)Pół roku bez prawdziwego hitu (bananza)Funbaza która w większości ma wywalone w technikalia więc wobec powyższego nie ma potrzeby obecnie migrować na S2 (co wiecej hity z S1 które na S1 działały dobrze wyglądają przenośnie lepiej na S1 OLED niż na S2 jeśli nie dostały patcha pod S2)Obecnie ujawniony kalendarz premier to dalszy brak niekwestionowanego hitu i system sellera
Opublikowano piątek o 23:031 dzień Mam wrażenie, że wygrali (nie wiem czy w tej sytuacji to nie za mocne stwierdzenie) ci, którzy nie posiadali pierwszego Switcha.Nintendo natomiast mocno uratowało sobie dvpę wsteczną kompatybilnością, bez której byłby śmiech na sali. Pustej sali. Edytowane piątek o 23:061 dzień przez Boomcio
Opublikowano wczoraj o 00:03 1 dzień Bez wstecznej kompatybilności Nintendo Switch 2 by leżało i kwiczało. Historia lubi się powtarzać. Podobnie przecież było z pierwszym Switch - kto nie miał WiiU ten wygrał (porty Mario Kart 8, Breath of the Wild, New Super Mario Bros U, Splatoon 2, Super Mario 3D World, Donkey Kong Country Tropical Freeze, Pikmin 3, Captain Toad, Bayonetta 2, itd).Oczywiście ostatecznie Switch dowiozło (choćby Super Mario Odyssey, Xenoblade 2, Animal Crossing, Super Smash Bros Ultimate, Super Mario Bros Wonder, Splatoon 3, Super Mario Maker 2, itp).Wybroniło się wspaniale, choć zajęło to o wiele więcej czasu niż powinno... W teorii analogicznie powinno to teraz zadziałać ze Switch 2. Choć tutaj trzeba wziąć pod uwagę dwie podstawowe różnice - mało atrakcyjną nową politykę cenową i dystrybucji, oraz zgoła odmienną bazę potencjalnych graczy (pierwszego Switch miał prawie każdy - ponad 154 mln sprzedanych konsol, WiiU nie miał prawie nikt - 13 mln). To może trochę pokrzyżować plany Wielkiego N. Edytowane wczoraj o 01:14 1 dzień przez Damk
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Sama konsola i tak sprzedaje się lepiej niż Switch 1 więc Nintendo nie ma co marudzić. Na pewno porty ze switcha 1 nie będą się tak dobrze sprzedawać jak porty z WiiU.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Używacie funkcji ograniczenie ładowania do poziomu ok. 90%, czy raczej ładowanie do pełna?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 36 minut temu, vip77 napisał(a):Używacie funkcji ograniczenie ładowania do poziomu ok. 90%, czy raczej ładowanie do pełna?Do 90
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Do pełna, ten ubytek pojemności i tak przez X lat nie wyjdzie, a po tym czasie to pewnie wymienię konsolę na OLED czy coś.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Często mnie rozłącza ja gram online w Mario kart jak i innych Mario jak party, gram trochę i mam system error occured (zerwane połączenie) jest to frustrujące kiedy zaraz mega jestem 1 i mnie wywala , w innych grach jak Fortnite nie ma takiego problemu tak samo na innych konsolach w innych grach online ktoś wie jak to rozwiązać
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dziwna akcja, ja dosłownie miałem 3 razy taki komunikat przez pół roku grania i wszystkie 3 po tym większym paczu, ale poza tym to każda gra multi dobrze śmiga, gram po wifi
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 7 godzin temu, vip77 napisał(a):Używacie funkcji ograniczenie ładowania do poziomu ok. 90%, czy raczej ładowanie do pełna?Do 90.Skoro jest taka opcja to czemu by nie skorzystać?odpali ktoś trylogię crasha?Kurla ja nie wiem… nie miałem switcha 1, ale ta gra ma rozdzielczość chyba 3DSa… takie krawędzie? Nie wiem… złe się gra. W ruchu jakieś smużenie? Co dziwne w grach Nintendo co ograłem (zarówno ze s1 jak i s2 nie widzę takich rzeczy). Tutaj rzuca się w oczy ta niska rozdzielczość, krawędzie wala po oczach.Ps pierwszy cover system z 1996 :)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 17 godzin temu, Basior napisał(a):Do 90Zagadywałem kilku swoich znajomych posiadaczy Switcha 2 i wszyscy jak jeden mąż ustawiali ograniczenie do 80%. W sumie to przy jakimś dłuższym tytule i tak ciągnę po kablu.