Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 28 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Nie wiem po chuj placz o te trofki, by sobie udowodnic, ze mam gre na 100% skonczona.Ja w ten świat nawet nie wchodzę mnie te trofea gówno interesują od zawsze na zawsze ale to trochę krzywdzące nawet dla Switcha 2 by mówić iż największą zaletą całej tej konsoli jest brak czegoś czym się nie musisz kompletnie przejmować by czerpać radość z gier/przechodzić gry/lubić gry. Jedyny jakkolwiek podobny przykład totalnej prostoty bez profili, podłączenia pod sieć itd. widzę w małej retro konsolce vs telefon. Wolę mieć osobne urządzenie do gierek z GBA mimo, że telefon każdy ma, jest mocniejszy, ma lepszy ekran itd. ale nadal jest telefonem z moim numerem, który w każdej chwili może zadzwonić/być potrzebny do czegoś ważniejszego i wolę jak leży obok gdy gram na Anbernicu i nie chcę robić z niego kombajnu pod emulatorki i rzeczywiście na telefonie nie czerpałem takiej radochy jak z osobnego urządzenia, które służy tylko do giercowania. No ale trofea to nie jest połączenie telefonicznie, mogę zdobywać trofea i nawet o tym nie wiedzieć.
Opublikowano 52 minuty temu52 min To świetnie Krzychu, ale różni ludzie mogą mieć różne zdanie na ten temat, nieprawdaż? To jak już to ustaliliśmy to moje zdanie jest takie, że brak trofigmentów na Switchu to najlepsza cecha jaką ta konsolka oferuje i możemy się rozejść nie zgadzając się ze sobą. Możemy też się spierać o to dalej, i ja będę mówić to samo, Ty to samo, finalnie do niczego nie dojdziemy a kwestia dalej zostanie otwarta.jakby co to ja mam czas