Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Jak dobrze widzę w eShopie, to dzisiaj pojawiło się Balatro pod S2.W dodatku chyba nie ma apdejtu z S1 do S2. Więc jak ktoś chce wersję na S2 to trzeba normalnie zakupić. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Emtebe
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 3 godziny temu, TomciooPL napisał(a):Parę dni temu było za 418 zł 😂Jak sie pojawilo, to po 360 bylo1 godzinę temu, Emtebe napisał(a):Jak dobrze widzę w eShopie, to dzisiaj pojawiło się Balatro pod S2.W dodatku chyba nie ma apdejtu z S1 do S2. Więc jak ktoś chce wersję na S2 to trzeba normalnie zakupić.U mnie jestMyszka dziala, gra traktowana jako inny tytul. Nie przenosi postepu i liczone oddzielnym licznikiem Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 41 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Jak sie pojawilo, to po 360 byloU mnie jestMyszka dziala, gra traktowana jako inny tytul. Nie przenosi postepu i liczone oddzielnym licznikiemJa mam wersję fizyczną i na razie widzę, że wersja S2 płatna jest. Może coś się musi odświeżyć.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 19 minut temu, Emtebe napisał(a):Ja mam wersję fizyczną i na razie widzę, że wersja S2 płatna jest. Może coś się musi odświeżyć.Podobno tylko cyfry maja free update
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 57 minut temu, Emtebe napisał(a):Pytanie, czy tak już zostanie.Pewnie tak. Bo by karty lataly po switchach w celu darmowej gierki
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. No, nie ma za bardzo jak robić takiej promocji dla "posiadaczy fizyków".Koleś chyba do końca nie zczaił jak to zrobić polecanym kanałem, bo nie widzę wielu zalet takiego rozwiązania. Gra ma minimalne różnice, ten update prawie nic nie zmienia. Choć przyznam, jak już ściągnąłem sprawdzić to aż się trochę znowu pograło, trudno sobie odpuścić Balatro hehe. No i przypomnienie - jeśli chodzi o wibracje to koleś umie robić na Switcha, jak na jednoosobowe studio to bardzo ładnie mu tu wyszło.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 22 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):Pewnie tak. Bo by karty lataly po switchach w celu darmowej gierkiI co dalej? Przecież jak będziesz chciał zagrać to potrzebujesz karta w konsoli. Gdzie tu więc "darmowa" gierka?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 4 minuty temu, Emtebe napisał(a):I co dalej? Przecież jak będziesz chciał zagrać to potrzebujesz karta w konsoli. Gdzie tu więc "darmowa" gierka?Nie potrzebujesz, bo to zupelnie oddzielny tytul sie robi. Cos jak z hogwarts legacy bylo, z ta roznica, ze tam kart dawal mozliwosc kupienia wersji ja s2 za 40zl l. Wiec dostawales samodzielna gre. Tu masz tak samo. To nie update, a darmowa wersja na S2 dla posiasdaczy wersji stale przypisanej do konta czyt. Digitala. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. No dlatego to powinno być jako update S2 Edition a nie osobna gra :/
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 7 minut temu, Emtebe napisał(a):No dlatego to powinno być jako update S2 Edition a nie osobna gra :/No tez bym tak wolal. A tak to od nowa trzeba wszystko odblokowywac Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Nie trzeba, w opcjach jest guzik do odblokowania wszystkiego od razu.
Opublikowano 6 minut temu6 min 2 godziny temu, Emtebe napisał(a):Nie trzeba, w opcjach jest guzik do odblokowania wszystkiego11 godzin temu, Emtebe napisał(a):Nie trzeba, w opcjach jest guzik do odblokowania wszystkiego od razu.Nawet nie wiedzialem, ze taka opcja jest. Zawsze wszystko sam odblokowywalem