Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Ani Pragmaty nie da się kupić, ani Pokopi w normalnej cenie, mimo, że to game key cardy. Robią takie nakłady żeby zarżnąć nawet te udawane fizyczne wydania, pierdzielę to. Czasy wielkiego dobrobytu w których nieustannie czegoś brakuje albo cena jest windowana do absurdalnych wartości xD

• Odpowiedzi 8,6 tys.
  • Wyświetleń 594,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
28 minut temu, roivas napisał(a):

ani Pokopi w normalnej cenie, mimo, że to game key cardy.

Akurat Pokopię możesz sobie kupić za jakieś 269 zł z rabatem przez apkę Ceneo. Jak na ceny nowych wydań na Switcha 2, całkiem znośnie.

Opublikowano
1 godzinę temu, roivas napisał(a):

Ani Pragmaty nie da się kupić, ani Pokopi w normalnej cenie, mimo, że to game key cardy. Robią takie nakłady żeby zarżnąć nawet te udawane fizyczne wydania, pierdzielę to. Czasy wielkiego dobrobytu w których nieustannie czegoś brakuje albo cena jest windowana do absurdalnych wartości xD

Trzeba robic preordery i tyle (chocby nawet z platnoscia przy odbiorze, by sobie zaklepac kopie).

Kazdy na forum plakal o gejkarty, ze bedzie bojkotowal itp., a teraz czytam placz, ze gejkartow nie mozna nigdzie dostac xD

Nawet pisalem, ze jeszcze sie przeprosicie z tym wynalazkiem.

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
2 godziny temu, Pierre Deck napisał(a):

Trzeba robic preordery i tyle (chocby nawet z platnoscia przy odbiorze, by sobie zaklepac kopie).

To zrobiłem i mi anulowali:)

Opublikowano

No nie każdy na forum, bardzo głośna nisza. A niektórzy zawsze mówili, że to bardzo głośna nisza. Większość osób nie ma nawet pojęcia, co zrobiło z grami sprzed dekad. Myślicie, że jaki procent ludzi kupujących GTA: Vice City na PS2 ma dzisiaj tę grę na półce?

Opublikowano

23 lipca premiera

Opublikowano

Day one, ale smuteczek, że nie pokazali tego na Nintendo Direct

Opublikowano
22 minuty temu, funditto napisał(a):

Day one, ale smuteczek, że nie pokazali tego na Nintendo Direct

Jebać tą apke, a to już nie przypadek tylko zachłyśnięcie ją przez Nintendo i kolejna rzecz zapowiedziana prosto przez nią. Odbiera mi to magię bo jestem za starą szkołą directow ale pewnie mają statystyki ile osób ma to zainstalowane i ile osób śledzi na tym newsy i widocznie to trafia szybciej to większej liczby osób niż klasyczny Direct na YT.

Opublikowano

Czy można jakoś wyłączyć oryginalnego pro pada, żeby nie zużywał baterii? Znowu chciałem go użyć po kilku tygodniach grania tylko w trybie przenośnym i ponownie jest rozładowany.

Opublikowano
25 minut temu, Mustang napisał(a):

Czy można jakoś wyłączyć oryginalnego pro pada, żeby nie zużywał baterii? Znowu chciałem go użyć po kilku tygodniach grania tylko w trybie przenośnym i ponownie jest rozładowany.

Mozesz go rozkrecic i wyciagnac akumulator )

Innej opcji nie ma

Opublikowano
  • Autor
18 minut temu, Mustang napisał(a):

Aha, to słabo trochę to zrobili, jakoś inne konsole nie mają tego problemu.

Ty się urodziłeś dzisiaj? Dosłownie każde urządzenie z wbudowaną baterią czy to handheld czy laptop ci się rozładuje po jakimś czasie.

Opublikowano

Elite pad od xboxa trzyma bardzo długo tak samo wszystkie pady od 8bitdo które mam. Od PS5 się rozładowuje a te od Switcha to nie zwróciłem uwagi.

Opublikowano
43 minutes ago, GearsUp said:

Ty się urodziłeś dzisiaj? Dosłownie każde urządzenie z wbudowaną baterią czy to handheld czy laptop ci się rozładuje po jakimś czasie.

Włączam PS5 po przerwie paru tygodni lub miesięcy i pad działa. Tam samo Xbox. Switch 2 po raz drugi chcę pograć po długiej przerwie i pad jest rozładowany.

Opublikowano
  • Autor

Bo na Nintendo ludzie grają a nie trzymają pady w szufladach. A tak serio to coś mi się nie chce wierzyć w to co napisałeś bo google mi podpowiada, że nie używany DualSense też się kompletnie rozładowywuje po kilku dniach. Co do Pro Controllera to może spróbuj w konsoli przejść w tryb samolotowy jak wyłączasz konsolę bo to wyłącza też połączenie BT między padem a konsolą i być może wtedy potrzyma dłużej (może przypadkowo go wciskasz robiąc coś przy biurku).

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, Mustang napisał(a):

A ten pad się wyłącza kiedy uśpię nim konsolę czy coś robię źle?

Nie, mój Pro Controller 1 i 2 zachowuje się tak samo. Google mówi, że wyłącza się go wciskając raz ten przysik parowania na górze ale ja tego nigdy nie robiłem więc się nie wypowiem.