Opublikowano poniedziałek o 15:301 dzień Ani Pragmaty nie da się kupić, ani Pokopi w normalnej cenie, mimo, że to game key cardy. Robią takie nakłady żeby zarżnąć nawet te udawane fizyczne wydania, pierdzielę to. Czasy wielkiego dobrobytu w których nieustannie czegoś brakuje albo cena jest windowana do absurdalnych wartości xD
Opublikowano poniedziałek o 16:011 dzień 28 minut temu, roivas napisał(a):ani Pokopi w normalnej cenie, mimo, że to game key cardy.Akurat Pokopię możesz sobie kupić za jakieś 269 zł z rabatem przez apkę Ceneo. Jak na ceny nowych wydań na Switcha 2, całkiem znośnie.
Opublikowano poniedziałek o 17:071 dzień 1 godzinę temu, roivas napisał(a):Ani Pragmaty nie da się kupić, ani Pokopi w normalnej cenie, mimo, że to game key cardy. Robią takie nakłady żeby zarżnąć nawet te udawane fizyczne wydania, pierdzielę to. Czasy wielkiego dobrobytu w których nieustannie czegoś brakuje albo cena jest windowana do absurdalnych wartości xDTrzeba robic preordery i tyle (chocby nawet z platnoscia przy odbiorze, by sobie zaklepac kopie).Kazdy na forum plakal o gejkarty, ze bedzie bojkotowal itp., a teraz czytam placz, ze gejkartow nie mozna nigdzie dostac xDNawet pisalem, ze jeszcze sie przeprosicie z tym wynalazkiem. Edytowane poniedziałek o 17:071 dzień przez Pierre Deck
Opublikowano poniedziałek o 19:211 dzień 2 godziny temu, Pierre Deck napisał(a):Trzeba robic preordery i tyle (chocby nawet z platnoscia przy odbiorze, by sobie zaklepac kopie).To zrobiłem i mi anulowali:)
Opublikowano poniedziałek o 19:581 dzień No nie każdy na forum, bardzo głośna nisza. A niektórzy zawsze mówili, że to bardzo głośna nisza. Większość osób nie ma nawet pojęcia, co zrobiło z grami sprzed dekad. Myślicie, że jaki procent ludzi kupujących GTA: Vice City na PS2 ma dzisiaj tę grę na półce?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 22 minuty temu, funditto napisał(a):Day one, ale smuteczek, że nie pokazali tego na Nintendo DirectJebać tą apke, a to już nie przypadek tylko zachłyśnięcie ją przez Nintendo i kolejna rzecz zapowiedziana prosto przez nią. Odbiera mi to magię bo jestem za starą szkołą directow ale pewnie mają statystyki ile osób ma to zainstalowane i ile osób śledzi na tym newsy i widocznie to trafia szybciej to większej liczby osób niż klasyczny Direct na YT.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Czy można jakoś wyłączyć oryginalnego pro pada, żeby nie zużywał baterii? Znowu chciałem go użyć po kilku tygodniach grania tylko w trybie przenośnym i ponownie jest rozładowany.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 25 minut temu, Mustang napisał(a):Czy można jakoś wyłączyć oryginalnego pro pada, żeby nie zużywał baterii? Znowu chciałem go użyć po kilku tygodniach grania tylko w trybie przenośnym i ponownie jest rozładowany.Mozesz go rozkrecic i wyciagnac akumulator Innej opcji nie ma
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Aha, to słabo trochę to zrobili, jakoś inne konsole nie mają tego problemu.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 16 minut temu, Mustang napisał(a):Aha, to słabo trochę to zrobili, jakoś inne konsole nie mają tego problemu.Ta, bo sonkowy ciagle pod kablem, a xboxowy na paluszki
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor 18 minut temu, Mustang napisał(a):Aha, to słabo trochę to zrobili, jakoś inne konsole nie mają tego problemu.Ty się urodziłeś dzisiaj? Dosłownie każde urządzenie z wbudowaną baterią czy to handheld czy laptop ci się rozładuje po jakimś czasie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Elite pad od xboxa trzyma bardzo długo tak samo wszystkie pady od 8bitdo które mam. Od PS5 się rozładowuje a te od Switcha to nie zwróciłem uwagi.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 43 minutes ago, GearsUp said:Ty się urodziłeś dzisiaj? Dosłownie każde urządzenie z wbudowaną baterią czy to handheld czy laptop ci się rozładuje po jakimś czasie.Włączam PS5 po przerwie paru tygodni lub miesięcy i pad działa. Tam samo Xbox. Switch 2 po raz drugi chcę pograć po długiej przerwie i pad jest rozładowany.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor Bo na Nintendo ludzie grają a nie trzymają pady w szufladach. A tak serio to coś mi się nie chce wierzyć w to co napisałeś bo google mi podpowiada, że nie używany DualSense też się kompletnie rozładowywuje po kilku dniach. Co do Pro Controllera to może spróbuj w konsoli przejść w tryb samolotowy jak wyłączasz konsolę bo to wyłącza też połączenie BT między padem a konsolą i być może wtedy potrzyma dłużej (może przypadkowo go wciskasz robiąc coś przy biurku). Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez GearsUp
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor 8 minut temu, Mustang napisał(a):A ten pad się wyłącza kiedy uśpię nim konsolę czy coś robię źle?Nie, mój Pro Controller 1 i 2 zachowuje się tak samo. Google mówi, że wyłącza się go wciskając raz ten przysik parowania na górze ale ja tego nigdy nie robiłem więc się nie wypowiem.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Trzeba będzie się przyjrzeć sprawie. Plus zrobiłem research i jednak pojawiały się podobne opinie https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch2/comments/1mw4987/switch_2_pro_controller_runs_out_of_battery/