Opublikowano wtorek o 17:292 dni Autor 3 minuty temu, grzybiarz napisał(a):To ten keycard rozumiem że to pusta karta pamięci o pojemności 64GB? I po prostu na to pobieramy grę, ale mogę tą grę pożyczyć koledze i jemu będzie działać?Pobierasz grę na konsolę albo kartę SD ale do grania taki Key Card pewnie nadal musi się znajdować w slocie konsoli żeby zczytał licencję.
Opublikowano wtorek o 17:402 dni Jakie kurwa "pewnie"? Wiadomo, że key card musi być w slocie aby grę włączyć. Ale jak go pożyczysz koledze, to on też będzie mógł grać bo dzięki cartowi ściągnie grę na swoją konsolę. Ale wtedy Ty nie zagrasz, bo cart ma kolega.Te key carty to nie rocket sience, a tu jakieś typowe użytkownicy forumka nie ogarniają logiki tego wynalazku Edytowane wtorek o 17:412 dni przez Emtebe
Opublikowano wtorek o 19:542 dni Dzięki za wyjaśnienie - ale serialnie nie mam ostatnio czasu na śledzenie tego wszystkiego. Zmieniem robotę na pracę w systemie i mało godzin mam na gierki :/ To przyznam że lipa totalna jeśli mam kupić grę na keycarcie w pełnej cenie i tracić gigabajty wolnego miejsca w swojej konsoli, bo ktoś tam wyżej chcial przyciąć w chu**a i zwiększyć marże.
Opublikowano wtorek o 20:032 dni 6 minutes ago, grzybiarz said:Dzięki za wyjaśnienie - ale serialnie nie mam ostatnio czasu na śledzenie tego wszystkiego. Zmieniem robotę na pracę w systemie i mało godzin mam na gierki :/To przyznam że lipa totalna jeśli mam kupić grę na keycarcie w pełnej cenie i tracić gigabajty wolnego miejsca w swojej konsoli, bo ktoś tam wyżej chcial przyciąć w chu**a i zwiększyć marże.Od wczoraj grasz czy jak? Przecież dokładnie tak samo jest na Playstation czy Xboxie od kilku generacji. Gra jest niby na płycie ale i tak musisz ją instalować na dysku i mieć płytkę w napędzie żeby grać. No to tu jest dokładnie tak samo, tylko grę zamiast z nośnika instalujesz z neta. Żadna różnica
Opublikowano wtorek o 21:162 dni lock konsoli day 1 patchem, jak to nie jebnie na premierę to będzie cud
Opublikowano wtorek o 21:172 dni Godzinę temu, GearsUp napisał(a):No no szybko zdjęli ten filmik z unboxingu komsoliTyle wiadomo z tych sztuk co spadły z tira że bez day one patcha systemu masz cegłę, a nie konsole bo nic nie da się uruchomić.
Opublikowano wtorek o 21:222 dni Autor 5 minut temu, nero2082 napisał(a):lock konsoli day 1 patchem, jak to nie jebnie na premierę to będzie cudSprytne skurczybyki
Opublikowano wtorek o 22:012 dni 1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):No no szybko zdjęli ten filmik z unboxingu komsoliZaraz gdzies kolejny taki filmik sie pojawi. Konsole wlasnie laduja w sklepach i magazynach, a wiec zwykli Kowalscy juz klada swoje lapy.
Opublikowano wtorek o 22:352 dni Czyli żeby konsola w ogóle zadziałała trzeba ją chociaż raz podłączyć do neta i ściągnąć łatkę z serwerów? A z aktywacji napędów do plejki było śmiane Ciekawe czy tylko pierwsza partia taka będzie w związku z leakerami.
Opublikowano wtorek o 22:442 dni 6 minut temu, jimmy napisał(a):Czyli żeby konsola w ogóle zadziałała trzeba ją chociaż raz podłączyć do neta i ściągnąć łatkę z serwerów? A z aktywacji napędów do plejki było śmiane Ciekawe czy tylko pierwsza partia taka będzie w związku z leakerami.No i Switcha na grzyby juz mozesz zabrac. Juz po odpakowaniu. Edytowane wtorek o 22:492 dni przez Lukas_AT
Opublikowano środa o 04:512 dni Uj z patchem - planeta płonie, a oni wszystko tam folią pozawijali...
Opublikowano środa o 07:052 dni Każdy w dzień premiery musi ściągnąć soft by odbrickowac konsole, większość zacznie pobierać mk world, potem wielu sprawdzi voice chat, a ktoś jeszcze może kupi gierkę na key cardzie i będzie musiał ją pobrać.Ciekawe jak tam będą śmigać serwery w czwartek ;)
Opublikowano środa o 09:422 dni Autor 2 godziny temu, Patapon napisał(a):Prawdziwy fan Nintendo powinien zagrać najpierw w płatne tech demo.Będę grał i wrzucał tu screeny, jeszcze jak.
Opublikowano środa o 10:172 dni Lepiej żeby wszystko działało tip top bo zamierzam odpalać Zeldę babę na free nextgenowym patchu.
Opublikowano środa o 11:442 dni pierwszy unboxing od jakiegoś ruska Uploading Attachment...Uploading Attachment...Uploading Attachment...Uploading Attachment...Uploading Attachment...
Opublikowano środa o 12:052 dni Autor 19 minut temu, nero2082 napisał(a):Uploading Attachment...Piękna maszynka, żaden przycisk ani jakiś krzyżak nie wyjeżdżają poza obudowę konsoli tak jak w tym czymś z drugiego planu
Opublikowano środa o 12:162 dni trochę mało premium zapakowane tak jak NS1, @iluck85 nie będzie zadowolony no i do tego 5.06 to rzeczywiście jest brick bo gry z NS1 są emulowane przecież i wymagają update'u firmware a te z NS2 (MKWorld) nie mają włączonych serwerów...a ten yt zaraz poleci bo te nintendo ninje są jakieś takie agresywne na te leaki
Opublikowano środa o 12:162 dni Mi się wydaje, że z tym patchem to specjalnie bo szykują niespodziankę na premierę i cyberpunk będzie w natywnym 4k120 z Ray tracing.