Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, grzybiarz napisał(a):

To ten keycard rozumiem że to pusta karta pamięci o pojemności 64GB? I po prostu na to pobieramy grę, ale mogę tą grę pożyczyć koledze i jemu będzie działać?

Pobierasz grę na konsolę albo kartę SD ale do grania taki Key Card pewnie nadal musi się znajdować w slocie konsoli żeby zczytał licencję.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 215,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

Opublikowano

Jakie kurwa "pewnie"? Wiadomo, że key card musi być w slocie aby grę włączyć. Ale jak go pożyczysz koledze, to on też będzie mógł grać bo dzięki cartowi ściągnie grę na swoją konsolę. Ale wtedy Ty nie zagrasz, bo cart ma kolega.

Te key carty to nie rocket sience, a tu jakieś typowe użytkownicy forumka nie ogarniają logiki tego wynalazku hi

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Dzięki za wyjaśnienie - ale serialnie nie mam ostatnio czasu na śledzenie tego wszystkiego. Zmieniem robotę na pracę w systemie i mało godzin mam na gierki :/

To przyznam że lipa totalna jeśli mam kupić grę na keycarcie w pełnej cenie i tracić gigabajty wolnego miejsca w swojej konsoli, bo ktoś tam wyżej chcial przyciąć w chu**a i zwiększyć marże.

Opublikowano
6 minutes ago, grzybiarz said:

Dzięki za wyjaśnienie - ale serialnie nie mam ostatnio czasu na śledzenie tego wszystkiego. Zmieniem robotę na pracę w systemie i mało godzin mam na gierki :/

To przyznam że lipa totalna jeśli mam kupić grę na keycarcie w pełnej cenie i tracić gigabajty wolnego miejsca w swojej konsoli, bo ktoś tam wyżej chcial przyciąć w chu**a i zwiększyć marże.

Od wczoraj grasz czy jak? Przecież dokładnie tak samo jest na Playstation czy Xboxie od kilku generacji. Gra jest niby na płycie ale i tak musisz ją instalować na dysku i mieć płytkę w napędzie żeby grać. No to tu jest dokładnie tak samo, tylko grę zamiast z nośnika instalujesz z neta. Żadna różnica

Opublikowano

lock konsoli day 1 patchem, jak to nie jebnie na premierę to będzie cud

Opublikowano
Godzinę temu, GearsUp napisał(a):

No no szybko zdjęli ten filmik z unboxingu komsoli

Tyle wiadomo z tych sztuk co spadły z tira że bez day one patcha systemu masz cegłę, a nie konsole bo nic nie da się uruchomić.

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, nero2082 napisał(a):

lock konsoli day 1 patchem, jak to nie jebnie na premierę to będzie cud

Sprytne skurczybyki

Opublikowano

Czyli sama konsola to też key card , szachy 5d Nintendo

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):

No no szybko zdjęli ten filmik z unboxingu komsoli

Zaraz gdzies kolejny taki filmik sie pojawi. Konsole wlasnie laduja w sklepach i magazynach, a wiec zwykli Kowalscy juz klada swoje lapy.

Opublikowano

Czyli żeby konsola w ogóle zadziałała trzeba ją chociaż raz podłączyć do neta i ściągnąć łatkę z serwerów? A z aktywacji napędów do plejki było śmiane sadkek

Ciekawe czy tylko pierwsza partia taka będzie w związku z leakerami.

Opublikowano
6 minut temu, jimmy napisał(a):

Czyli żeby konsola w ogóle zadziałała trzeba ją chociaż raz podłączyć do neta i ściągnąć łatkę z serwerów? A z aktywacji napędów do plejki było śmiane sadkek

Ciekawe czy tylko pierwsza partia taka będzie w związku z leakerami.

No i Switcha na grzyby juz mozesz zabrac. reggie Juz po odpakowaniu.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Uj z patchem - planeta płonie, a oni wszystko tam folią pozawijali...

Opublikowano

Każdy w dzień premiery musi ściągnąć soft by odbrickowac konsole, większość zacznie pobierać mk world, potem wielu sprawdzi voice chat, a ktoś jeszcze może kupi gierkę na key cardzie i będzie musiał ją pobrać.

Ciekawe jak tam będą śmigać serwery w czwartek ;)

Opublikowano

Prawdziwy fan Nintendo powinien zagrać najpierw w płatne tech demo.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Patapon napisał(a):

Prawdziwy fan Nintendo powinien zagrać najpierw w płatne tech demo.

Będę grał i wrzucał tu screeny, jeszcze jak.

Opublikowano
  • Autor

19 minut temu, nero2082 napisał(a):

Piękna maszynka, żaden przycisk ani jakiś krzyżak nie wyjeżdżają poza obudowę konsoli tak jak w tym czymś z drugiego planu banderas

Opublikowano

Jaki krzyżak? Ten konsolet nie ma krzyżaka nawet.

Opublikowano

trochę mało premium zapakowane tak jak NS1, @iluck85 nie będzie zadowolony cool2

no i do tego 5.06 to rzeczywiście jest brick bo gry z NS1 są emulowane przecież i wymagają update'u firmware a te z NS2 (MKWorld) nie mają włączonych serwerów...

a ten yt zaraz poleci bo te nintendo ninje są jakieś takie agresywne na te leaki P

Opublikowano

Mi się wydaje, że z tym patchem to specjalnie bo szykują niespodziankę na premierę i cyberpunk będzie w natywnym 4k120 z Ray tracing.