Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

persona 3, persona 4, metaphor, yakuza 7 i yakuza 8 od poteznej segi xd

jeśli to prawda ze słabą dostępnością devkitów to jutro będzie śmieciareczka z portami jedynie, a nie 3rd party exy nowe.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 310,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
12 minut temu, messer88 napisał(a):

Na decku ponoć nieźle śmiga z lockiem na 40. Tutaj może będzie 30 z dropami ale za to drożej.

Liczę, że pan Capcom dostał pełne devkity i odblokują moc potężnego DLSS w miejsce FSR1.

Opublikowano
  • Autor

W sensie tym razem bez akompaniamentu cewek? Day 1

Opublikowano

Bez cewek, w natywnym 400p, 25fps, fsr1, z baterią na chwilę na mlecznym snuzacym ekranie w cenie trzech bomb na gej karcie bolduper

Opublikowano
  • Autor

Z jedynym potężnym na konsolach DLSS, ze wspaniałą kulturą pracy, najlepszą na rynku hybrydowością i ostateczną wersją gry po wszystkich łatkach i beta testach pececiarzy i innych konsolarzy banderas

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
  • Autor

3rd party czyli tym DLSS ze Strit Fajtera i Cyberka

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Ale będzie grańsko w najlepszą wersję rdr2 na rynku banderas

Opublikowano
  • Autor

Jak Rockstar ogarnie DLSSa a duże konsole nie dostaną patcha to faktycznie może to być najlepsza konsolowa wersja

Opublikowano
  • Autor

Ta Inazuma wygląda fajnie dla anime maniaków, ciekawe jak gameplay i story w tych grach. Grał tu ktoś w poprzednie części na DS?

Opublikowano
1 hour ago, messer88 said:

Na decku ponoć nieźle śmiga z lockiem na 40. Tutaj może będzie 30 z dropami ale za to drożej.

Śmiga, ale nie w sztywnych 40 FPS. Momentami dropi fest np. przy celowaniu snajperką. No i wiatrak głośno chodzi. Wiem, bo skończyłem RE4 także na SD.

Opublikowano
38 minut temu, Daffy napisał(a):

FB_IMG_1753893647184.jpg

Do tego RDR 2, GTA V i FF 9.

Oczywiście to ostatnie to trochę łudzenie się, że kiedyś muszą to wreszcie zapowiedzieć

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Chyba jedna z ostatnich gier z wycieku NVIDII której jeszcze nie zapowiedzieli

Opublikowano

RE4 na Decku? Skończyłem z lockiem na 30 klatek. Akurat ta gra była projektowana na 30 klatek i gra się super. Zero zwolnień i innych takich, sam miód. Byłoby super gdyby Switch 2 dostał port

Opublikowano

Przypominam plotkę:

Not only that, but Nintendo will supposedly implement a three-phase plan for its Switch 2 software, with first-party titles getting top priority during the initial launch. Following this, phase two will commence in October / November and allow for titles from third-party publishers to shine. As part of this, it's said that developers will receive dev kits in June.Finally, the third phase essentially covers the Christmas period, which presumably would allow both Nintendo and third-party publishers to unleash some major titles.

Opublikowano
15 minutes ago, Homelander said:

RE4 na Decku? Skończyłem z lockiem na 30 klatek. Akurat ta gra była projektowana na 30 klatek i gra się super. Zero zwolnień i innych takich, sam miód. Byłoby super gdyby Switch 2 dostał port

Projektowana na 30 klatek? Ciekawe.

Opublikowano
11 minutes ago, Czoperrr said:

Projektowana na 30 klatek? Ciekawe.

No tak. Na GCN działa w 30 klatkach, na Series S też. Chodzi mi o to, że to jedna z tych gier w które spokojnie można grać w 30 klatkach bez jakiegoś problemu. Jasne, więc lepiej. Ale nie ma dramatu przy 30. No lepsze 30 zablokowane niż falujące 30-50 moim zdaniem

Opublikowano

Ja już Sony wyda tego handhelda playstation i będzie portowac gry z ps5 i ps4 to będziesz klaskał uszami

Opublikowano

Tak jeszcze w kontekście Partner Showcase - myślicie, że jest szansa jutro na jakąś grę w stylu Mario + Rabbids lub Cadence of Hyrule ?

Opublikowano
12 godzin temu, funditto napisał(a):

Tak jeszcze w kontekście Partner Showcase - myślicie, że jest szansa jutro na jakąś grę w stylu Mario + Rabbids lub Cadence of Hyrule ?

Szansa jest jak najbardziej.

Osobiście spodziewam się m.in. AC Mirage/Shadows i R6 Siege, Persony 3 Reload, Metaphor, Hades 2, wysypu gier od Capcomu i czegoś od Microsoftu, np. Sea of Thieves.