Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 311,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Ciekawe czy ktoś z 3rd party oprócz Redów ma jaja żeby wydać grę w całości na nośniku CoolStoryBro

Opublikowano

To raczej Nintendo pewnie w ramach akcji marketingowej wzięło na siebie jakieś koszty

nośnika

Opublikowano

Są plotki, że będzie dzisiaj ogłoszona nowa gra z serii Octopath Traveler

Opublikowano

Akurat ten Billbil to chyba ma prawdziwą historię leakowania, w sensie podaje KONKRETNE tytuły (dajmo na to, "gra będzie się nazywać Split Fiction", a nie "słyszeliście o GTA, Elden Ringu i Red Dead Redemption? Na sto procent jutro wychodzą! Leak! Niestety nie mam info o żadnej grze która nie należy do dziesięciu najsłynniejszych w historii, tak jakoś wyszło że leakują mi tylko porty/sequele tych za każdym razem") i o ile kojarzę to ZAWSZE trafia, a nie w 10% przypadków które potem czynią go "leakerem" w tym temacie lol.

Ma on kilka zapowiedzi na dzisiaj, w tym właśnie Octopath Traveler 0 (które ma kosztować 60 euro, acz nie mieć na razie daty premiery, być multiplatformą i w sumie tyle powiedział), acz że i tak zaraz się dowiemy prawdziwych danych, to nie ma chyba co dodawać.

Swoją drogą, to dziwi mnie, że ci "leakerzy" nie dodali ciągle do listy tych wszystkich obowiązkowych "leaków" Half-Life'a 3. Kiedyś to był klasyk zapowiadania przy każdej imprezie, niczym Metroid Prime 4, Bayonetta 3 czy Silksong, piękne to było zawsze słuchać o tym że może tym razem shadow drop Half-Life'a 3, a teraz jest już właściwie tajemnicą poliszynela, że gra faktycznie powstaje na serio na dość zaawansowanym stadium, niemniej "leakerzy" zapomnieli o niej jakoś i nigdy nie widzę jej na tych listach. Mam nostalgię do tych czasów...

Opublikowano

OT spoczko nowy, ale chyba wolałby nową franczyzę (2 jeszcze nie ograłem). Fajnie jakby były jakieś paczyki też do starych gier.

Opublikowano

Moje typy: RE4, RDR2, Wiedźmin 3: NS2 Edition + nowa Mafia z datą premiery na NS2

Opublikowano
57 minut temu, Basior napisał(a):

OT spoczko nowy, ale chyba wolałby nową franczyzę (2 jeszcze nie ograłem). Fajnie jakby były jakieś paczyki też do starych gier.

Koniecznie nadrób OT2, bo to fantastyczny tytuł. :)

Opublikowano

moje bingo :

AC Shadows

SW Outlaws

RDR2

Clair Obscur

Metaphor

Hades 2

Silksong

Opublikowano

Just dance, bez sensu. I tak tacy gracze nie ogladaja Directa.

Ajajaj, sparking zero w 480p.

Opublikowano

Monster Hunter Stories 3 spoko i nowość

DB Sparking Zero spoko

Plants vs Zombies nie moja bajka, ale pewnie sporo osób się ucieszy

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Mari4n napisał(a):

FFT ciekawe czy key card, ale pewnie tak /

Na S1 będzie na carcie w całości bo już są zapowiedzi w sklepach, S2 pewnie cart. Ogólnie to będzie teraz norma to samo z Dragon Questem 1/2