Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ciekawe czy ktoś z 3rd party oprócz Redów ma jaja żeby wydać grę w całości na nośniku
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To raczej Nintendo pewnie w ramach akcji marketingowej wzięło na siebie jakieś kosztynośnika
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Są plotki, że będzie dzisiaj ogłoszona nowa gra z serii Octopath Traveler
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Akurat ten Billbil to chyba ma prawdziwą historię leakowania, w sensie podaje KONKRETNE tytuły (dajmo na to, "gra będzie się nazywać Split Fiction", a nie "słyszeliście o GTA, Elden Ringu i Red Dead Redemption? Na sto procent jutro wychodzą! Leak! Niestety nie mam info o żadnej grze która nie należy do dziesięciu najsłynniejszych w historii, tak jakoś wyszło że leakują mi tylko porty/sequele tych za każdym razem") i o ile kojarzę to ZAWSZE trafia, a nie w 10% przypadków które potem czynią go "leakerem" w tym temacie lol.Ma on kilka zapowiedzi na dzisiaj, w tym właśnie Octopath Traveler 0 (które ma kosztować 60 euro, acz nie mieć na razie daty premiery, być multiplatformą i w sumie tyle powiedział), acz że i tak zaraz się dowiemy prawdziwych danych, to nie ma chyba co dodawać.Swoją drogą, to dziwi mnie, że ci "leakerzy" nie dodali ciągle do listy tych wszystkich obowiązkowych "leaków" Half-Life'a 3. Kiedyś to był klasyk zapowiadania przy każdej imprezie, niczym Metroid Prime 4, Bayonetta 3 czy Silksong, piękne to było zawsze słuchać o tym że może tym razem shadow drop Half-Life'a 3, a teraz jest już właściwie tajemnicą poliszynela, że gra faktycznie powstaje na serio na dość zaawansowanym stadium, niemniej "leakerzy" zapomnieli o niej jakoś i nigdy nie widzę jej na tych listach. Mam nostalgię do tych czasów...
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. OT spoczko nowy, ale chyba wolałby nową franczyzę (2 jeszcze nie ograłem). Fajnie jakby były jakieś paczyki też do starych gier.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Moje typy: RE4, RDR2, Wiedźmin 3: NS2 Edition + nowa Mafia z datą premiery na NS2
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 57 minut temu, Basior napisał(a):OT spoczko nowy, ale chyba wolałby nową franczyzę (2 jeszcze nie ograłem). Fajnie jakby były jakieś paczyki też do starych gier.Koniecznie nadrób OT2, bo to fantastyczny tytuł. :)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. moje bingo :AC ShadowsSW OutlawsRDR2Clair ObscurMetaphorHades 2Silksong
Opublikowano 55 minut temu55 min REmake4 jedyne oczekiwanie, ale jak będzie 60 fps - inaczej beka wnusiu.
Opublikowano 45 minut temu45 min Just dance, bez sensu. I tak tacy gracze nie ogladaja Directa.Ajajaj, sparking zero w 480p.
Opublikowano 42 minuty temu42 min Monster Hunter Stories 3 spoko i nowość DB Sparking Zero spoko Plants vs Zombies nie moja bajka, ale pewnie sporo osób się ucieszy
Opublikowano 35 minut temu35 min Autor 2 minuty temu, Mari4n napisał(a):FFT ciekawe czy key card, ale pewnie tak Na S1 będzie na carcie w całości bo już są zapowiedzi w sklepach, S2 pewnie cart. Ogólnie to będzie teraz norma to samo z Dragon Questem 1/2