Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Patapon napisał(a):

To teraz hamulcowym generecji będzie Switch 2 czy dalej series S?

PS4 ma się dobrze xD.

• Odpowiedzi 5,9 tys.
  • Wyświetleń 315,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

127k to śmieszna liczba patrząc na to co kręciło takie Mario Odyssey. (510k).

A ludzie dalej się dziwią czemu Nintendo trzyma się swoich największych ikonicznych postaci i klepie cały czas to Mario zamiast robić platformówki z nowym IP

Opublikowano

tak samo się dziwili jak microsoft klepał w kółko forze, halo i gearsy

Opublikowano
17 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Nic nie pisałem o żadnym wypierdoleniu, przecież mkw i inne gry dla dzieci się doskonale sprzedają (aczkolwiek Bananza gorzej rzecz jasna, bo to nie Mario), to chyba @jimmy pisał.

Małpa dosyć slabo w Japonii

Gematsu
No image preview

Famitsu Sales: 7/14/25 – 7/20/25 [Update]

Famitsu has published its estimated physical game software data for Japan for week of July 14, 2025 to July 20, 2025.

Mkw to Mkw.

Wiadomo że Mario platformer 3d to siła IP giga większa niż Donkey który dostał swoją pierwszą nową grę od stu lat ale trzeba uczciwie przyznać że jedna gra debiutowała bodajże 8 miesiący po premierze konsoli, a druga po miesiącu więc liczba potencjalnych kupców całkiem inna

Opublikowano

Demko Elliota bardzo spoko ale przenośnie to chodzi w jakiejś bekowej rozdzielczości, kolejny dev co welcome tour nie kupił

Opublikowano
2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Co to zmienia, jak nie ma w co na tym grać.

Jezu znowu to samo pierdolenie co przy premierze absolutnie każdej jednej nowej konsoli ŁEEEEEE KURŁA NIE MA W CO GRAĆ

Jak masz się srać to sprzedaj i kup za 3 lata i będzie gitara. Ze switch 2 i tak nie jest źle, bo w pierwszym miechu dostaliśmy goty małpe i bdb mario karta.

@Daffy no ten Elliot fajny z potencjałem(takie troche combo zeldy i secret of mana), ale masz racje, że to demo działa w jakiejś rozdziałce z ms dosa i trochę mnie oczy bolały grając w handheldzie. Obstawiam, że to wersja switch 1.

Opublikowano
36 minut temu, Soban napisał(a):

Jak masz się srać to sprzedaj i kup za 3 lata i będzie gitara. Ze switch 2 i tak nie jest źle, bo w pierwszym miechu dostaliśmy goty małpe i bdb mario karta.

I do tego kilka fantastycznych gierek third-party, jak Fast Fusion czy CP2077 z dodatkiem. Mniam.

Opublikowano
  • Autor

Krychu lubi długie rpgi więc pewnie co miesiąc chciałby nowego Xenoblade'a albo Fire Emblema. Takie gry też nadejdą, sam liczę na coś pokroju Astral Chain 2

Opublikowano
8 godzin temu, GearsUp napisał(a):

Krychu lubi długie rpgi więc pewnie co miesiąc chciałby nowego Xenoblade'a albo Fire Emblema. Takie gry też nadejdą, sam liczę na coś pokroju Astral Chain 2

Nintendo idzie drogą Sony, więc jest strach ze na te gry sie prędko nie doczekamy.

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Nintendo idzie drogą Sony, więc jest strach ze na te gry sie prędko nie doczekamy.

Sony wydaje dwa sztosy w miesiąc i ma zapowiedziane jeszcze 5 gierek do końca roku?

Opublikowano
19 minut temu, Daffy napisał(a):

Sony wydaje dwa sztosy w miesiąc i ma zapowiedziane jeszcze 5 gierek do końca roku?

Chodzi mi o politykę na kolejne lata.

No, ale jeśli juz o grach mówimy to Sony miało dwie gry na premierę i dodatkowo Astro za darmo, czyli więcej jak Nintendo ze switch 2.

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):

Chodzi mi o politykę na kolejne lata.

No, ale jeśli juz o grach mówimy to Sony miało dwie gry na premierę i dodatkowo Astro za darmo, czyli więcej jak Nintendo ze switch 2.

Jaką politykę? Samo Nintendo idzie droga S1 czyli ex praktycznie co miesiąc czyli w niecałe dwa lata uzbiera się gierek więcej niż u sonki przez całą generację. Third party robi to samo co na S1 czyli w większości govno porty po taniości, teraz dodatkowo ochoczo wydawane będą na gej kartach.

Opublikowano
10 minutes ago, Daffy said:

Jaką politykę? Samo Nintendo idzie droga S1 czyli ex praktycznie co miesiąc czyli w niecałe dwa lata uzbiera się gierek więcej niż u sonki przez całą generację. Third party robi to samo co na S1 czyli w większości govno porty po taniości, teraz dodatkowo ochoczo wydawane będą na gej kartach.

No to jakie wychodzą exy w kolejnych miesiącach? Ex co miesiąc, słucham. Dodatek do Kirby?

Opublikowano
13 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Nic nie pisałem o żadnym wypierdoleniu, przecież mkw i inne gry dla dzieci się doskonale sprzedają (aczkolwiek Bananza gorzej rzecz jasna, bo to nie Mario), to chyba @jimmy pisał.

Małpa dosyć slabo w Japonii

Gematsu
No image preview

Famitsu Sales: 7/14/25 – 7/20/25 [Update]

Famitsu has published its estimated physical game software data for Japan for week of July 14, 2025 to July 20, 2025.

Mkw to Mkw.

tyle, ze malpa wyszla miesiac po premierze kosnoli, wiec i baza graczy nie byla taka, jak przy Mario, ktore wyszlo pol roku od premiery + doszla czerwona wersja kolorystyczna konsoli w bundlu z gra.

Opublikowano
13 godzin temu, Daffy napisał(a):

Jutro mają spotkanie z akcjonariuszami to pewnie spadniemy z krzesełka jak podają liczby S2, małpy i mkw

Dane do 30 czerwca:

Switch 2 - 5,82 mln

Łącznie sprzedanych gier - 8,67 mln

Mario Kart World - 5,63 mln

Edytowane przez funditto

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

No to jakie wychodzą exy w kolejnych miesiącach? Ex co miesiąc, słucham. Dodatek do Kirby?

+

Koszykowka ze Stephenem Hawkingiem,

Daemon X Machina 2

Pokemony ZA

Opublikowano

Goście calakowali welcome tour z flasha zaraz bedą przechodzić pieczenie kiełbasek w lesie z kamerkami.

Teraz, Pierre Deck napisał(a):

Daemon X Machina 2

to nie jest eks

Opublikowano
Just now, Pierre Deck said:

dalej na jednym wydechu wiecej gier wymienilem, niz sonka exow przez wydala przez ostatnie lata

Przecież wstyd wymieniać takiego śmiecia jak koszykówka inwalidów, dobrze, że to zostanie na Nintendo bo szkoda miejsca na serwerach.

Opublikowano

Koszykówka inwalidów zarobi więcej na czysto niż death stranding 2. No i gameplay będzie lepszy.

Opublikowano
Just now, devilbot said:

Koszykówka inwalidów zarobi więcej na czysto niż death stranding 2. No i gameplay będzie lepszy.

No dziwne gdyby nie zwróciła więcej jak koszt produkcji to jakieś 10 dolarów.