Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Jakie to ma znaczenie. Ktos chce grac w ta gierkę nagle?

Star Warsy? Przespaliście ostatnią dekadę? Do tego od ubisoftu.

Edytowane przez Sebas

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 316,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
  • Autor

Jest zainteresowanie bo wychodzi na GOTY sprzęcie.

Na plejce prosiaku straszne artefakty z tym PSSR no i różnica 10W vs 200W

Opublikowano
15 minutes ago, GearsUp said:

Jest zainteresowanie bo wychodzi na GOTY sprzęcie.

Na plejce prosiaku straszne artefakty z tym PSSR no i różnica 10W vs 200W

Czekamy na fotę w zakupach

Opublikowano
  • Autor

Ależ mydło. Czy to Nintendo przestanie wygrywać?

333efreferferf.jpg

Opublikowano

Nieśmiesznym żartem są sytuacje w których wychodzą gry np takie jak wczorajsze demo shinobi art of vengeance i gra wygląda zle, postacie sa w tak niskiej rozdzielczości, że słabo się robi.

Ja przeboleję brak gier które wyciskają moc switcha 2 i pokazują nową jakość ale tego, że nawet tego typu gry muszę ogrywać w starej wersji to przeboleć nie potrafię.

ja się pytam gdzie ys nordic, nowe atelier yumia czy inne gry które wychodzily w tym roku z wersją na ns2🤬

Opublikowano
8 minut temu, szurubur napisał(a):

Nieśmiesznym żartem są sytuacje w których wychodzą gry np takie jak wczorajsze demo shinobi art of vengeance i gra wygląda zle, postacie sa w tak niskiej rozdzielczości, że słabo się robi

Od wysokiej rozdzielczości bolą bardziej oczy, więc powinieneś podziękować japońcom za dbanie o wzrok. Poza tym jak jest za dużo pikseli to potem ciężko je wszystkie naraz zobaczyć, lepiej grać w niskich rozdzielczościach, no i 10W vs 200W.

Opublikowano

Szkoda, że Nintendo nie zrobiło nic takiego jak Sony, jeżeli chodzi o boost wszystkich gier z past genów bez patchy, przynajmniej dla polepszenia jakości obrazu jak Post Processing dla gier z PS4, wspierani niby przez Nvidię z DLSS, a nie zrobili nic.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Szkoda, że Nintendo nie zrobiło nic takiego jak Sony, jeżeli chodzi o boost wszystkich gier z past genów bez patchy, przynajmniej dla polepszenia jakości obrazu jak PSSR dla gier z PS4, wspierani niby przez Nvidię z DLSS, a nie zrobili nic.

I mieć artefakty we wszystkich grach ze wstecznej przez systemowe narzucenie upscalera? Nie, dzięki

18 minut temu, szurubur napisał(a):

ja się pytam gdzie ys nordic, nowe atelier yumia czy inne gry które wychodzily w tym roku z wersją na ns2🤬

Trzeba napisać w temacie Pefect Blue to może się uda sprowadzić gigabeta

ys-x-proud-nordics-861553.17.jpg?v=sv9mc

Różnice są spore

image.png

image.png

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

Fajnie można się pośmiać z postów Geary boomer

Jak tam ekspedycja? Boss ubity? leo

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

A jak tam Clair Obscur na Switcha?

Pro Controllerem będzie łatwiej parować bo to lepszy pad ale to musisz zaczekać na port kaz

Opublikowano
15 minutes ago, Czoperrr said:

Fajnie można się pośmiać z postów Geary boomer

Właśnie nie bardzo. Pośmiać to się można było ze zdrowego. Gerapy posty żenują a nie śmieszą

Opublikowano

Mózg giry po prostu pracuje w 10W, więcej wyrozumiałości.

Opublikowano

Ale teraz już będą odpalone te dlssy, vrry i inne potężne narzędzia, czy jeszcze czekamy ?

Opublikowano
  • Autor

Co mogę powiedzieć chłopaki, prawda boli

Opublikowano
2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Sprzedaje się wielokrotnie słabiej, niż Mkw, w drugim tygodniu tylko 53k w Jp.

Mkw to nie jest dodatkowo podbijane bundlami?

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, messer88 napisał(a):

Jest, tak samo jak Odyseja była podbijana bundlami bo ten wynik Mario wtedy to nie były same pudełka

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał(a):

Wiadomo, że jest, w zasadzie albo każdy kupił bundla w Japonii, albo jak nie kupili, to dokupili pudełko, bo tak praktycznie liczba Mkw jest równa liczbie sprzedanych konsol, ponad półtora bańki.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

On mówi do końca roku fiskalnego.

No to według mnie też się nie sprzeda w takich ilościach, jednak Donkey to Donkey, 2-3mln do marca też bym tak obstawiał

Opublikowano
  • Autor

Czy forumek jest gotowy na kolejne porównanie?

Ja mam dylemat czy ogrywać na PC czy S2 trzymając w dłoniach ten aksamitny plastik z jakiego wykonany jest Pro Controller

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Ale to będzie wyglądać przenośnie na ekranie Switcha 2, te głębokie czernie fsg

Fakt, ciężko będzie wcelować w bossa i będzie można się na nim zaciąć na dłużej!

sererretr.jpg

Ależ gęsty klimat będzie się wylewał z wersji Switchowej

Edytowane przez GearsUp