Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 8 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):DS z palcem w dupie do wyprzedzenia. PS2 pewnie tez, jak zaczna pozbywac sie S1 ze sklepow za pol-darmono właśnie zaczynają
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Kolekcja Mortal Kombat na Switcha ma cenę o o 10 dolców większą niż w pozostałych wersjach, ale ma pełną grę na karcie. Mam nadzieję, że producenci będą częściej wybierać to rozwiązanie niż Game Key-cart
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nintendowcy sie niezdrowo podniecają i tymi grami i sprzetem - gdzieś od czasów wii/ds. wcześniej to było nic w walce z dominacją Sony. A czasy Pegasusa to już za odległe.Bo np takie przygody linka, cały świat jarał się ośmiobitowym linkiem, ale my na pegasusie tego nie znaliśmy. Z Pegasusa przeskoczyliśmy na PSXa i tutaj psx wygrał z Nintendo. Ceną i grami i nośnikiem CD i piratami. Ale ok to nie miała być historia, tylko jak potem wchodzę i czytam podniety 40letnich chłopów jak się spuszczają nad skaczącą małpą… to jestem w szoku.PS mam switcha 2 jakby co i ogrywam po cichu hity ze switcha1
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Kup małpę to Tobie też tam trochę kropelek poleci w nachy, zobaczysz
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jak wydadzą remaster Thrilla's Surfari (tam też gramy małpą ale na deskorolce) na Switcha2 to od razu zamówię konsolkę!
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Zapowiedziany został Virtua Fighter 5 REVO World Stage - na PS5 i XS 30 października, a na Switcha 2 soon
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 58 minut temu, Bzduras napisał(a):Kup małpę to Tobie też tam trochę kropelek poleci w nachy, zobaczyszObecnie gram w Mario rpg, wygląda jak Mario z plasteliny (czyli dobrze), expi się przyjemnie, ale bez przesady 10/10 to nie jest. Mam jeszcze 11 innych pudełek do przejścia…