Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 8 minut temu, Daffy napisał(a):Chuj z tym że milion razy wałkowany temat S2 vs deck zaczął dziś tlas wrzucający porównanie Star Warsow, następnie klasyczni klakierzy w podjarce szybko napisali posty jaki deck jest klasycznie chujowy i teraz to samo grono klasycznie ma pretensje że znowu wspomina się o decku xdddddd
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dobrze że to nie temat Sony bo zaraz by tu posprzątano!PORTAL GÓRĄ!
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Znowu to samoTen Steam Deck żyje za darmo w głowie ragusa. Mocno siadł na psyche
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Fani xboxa dzisiaj przerwa od analizowania przyszłości xboxa i gamepassa po raz 50ty w tym tygodniu?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 minuty temu, ASX napisał(a):Znowu to samoTen Steam Deck żyje za darmo w głowie ragusa. Mocno siadł na psycheSteam deck? Wspaniały sprzęt przecież. Silksong będzie na nim grany.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 8 minut temu, Pupcio napisał(a):Fani xboxa dzisiaj przerwa od analizowania przyszłości xboxa i gamepassa po raz 50ty w tym tygodniu?Ja gram w Silksonga. Tzn. gram, ale się nie cieszę więc przyszedłem obrzydzać tę grę innym w temacie Switcha 2 żeby mogli poczuć chociaż w części ból i rozdzierającą pustkę która zostaje po wypalonej zajawce która towarzyszyła człowiekowi przez 29 lat jego życia.hmmmm
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie dość że nie możecie się uwolnić od Steam Decka, to teraz również od Xboxa. Proponuję skupić się panowie na Switchu 2, to super konsola na którą zaraz trafi wyczekiwane Star Wars Outlaws
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Trzeba przygotować jakiś wykres kołowy przedstawiajacy ilość gier działających lepiej na SD vs S2.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dobra, już tak nie dramatyzujcie. Switch 2 miał premierę w czerwcu, a z mocnych nowości mamy już Mario Kart World, Donkey Kong Bananza i Silksong, a do końca roku jeszcze Metroid Prime 4, Pokémon Z-A, Kirby Air Riders i Hades 2. Możecie kroić bekę z portów, ale nawet jeśli ktoś nie ma backloga to do końca roku będzie miał w co grać na tej konsoli
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. O każdej konsoli można napisać że jest o będzie w co grac, dzisiaj to absolutne minimum.Ale to prawda że nie ma dramatyzować to że gry na słabej i stosunkowo taniej konsoli gry wygladają gorzej niż na mocniejszych sprzetach to coś normalnego, to tak jakby śmiać się że gry na Series S chodzą w nizszej rozdzielczości i wygdlaja gorzej niż na dużych konsolach. To i tak sukces że to Outlaws w ogóle działa i wyjdzie na Switcha 2.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Stabilniejszy tryb 30 fpsów od Seriesa S przy takiej różnicy w poborze to tego to się nie spodziewałem
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, GearsUp napisał(a):Stabilniejszy tryb 30 fpsów od Seriesa S przy takiej różnicy w poborze to tego to się nie spodziewałemSprzet wspanialy, tylko devy kur*y
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja się nie spodziewałem tak nikczemnej promocji, a wręcz jej braku mając na uwadze jak popisowy to jest w sumie port i wręcz szkodliwych dwóch trailerów
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor DLSS, RT, VRR, wszystko w jednym pakiecie. Jak ktoś okiełzna ten sprzęt to są fajne wyniki no ale niestety większość leci na łatwiznę
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, Daffy napisał(a):Ja się nie spodziewałem tak nikczemnej promocji, a wręcz jej braku mając na uwadze jak popisowy to jest w sumie port i wręcz szkodliwych dwóch trailerówTo co odjebali z poprzednimi trailerami i cisza przed finalna wersja jest wrecz sabotowaniem samych siebie