Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Daffy napisał(a):

Chuj z tym że milion razy wałkowany temat S2 vs deck zaczął dziś tlas wrzucający porównanie Star Warsow, następnie klasyczni klakierzy w podjarce szybko napisali posty jaki deck jest klasycznie chujowy i teraz to samo grono klasycznie ma pretensje że znowu wspomina się o decku xdddddd

IMG_3614.gif

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 355,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Na którym protonie takie bajery na SD?

Opublikowano

Znowu to samo

Ten Steam Deck żyje za darmo w głowie ragusa. Mocno siadł na psyche

Opublikowano

Fani xboxa dzisiaj przerwa od analizowania przyszłości xboxa i gamepassa po raz 50ty w tym tygodniu?

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał(a):

Znowu to samo

Ten Steam Deck żyje za darmo w głowie ragusa. Mocno siadł na psyche

Steam deck? Wspaniały sprzęt przecież. Silksong będzie na nim grany.

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał(a):

Fani xboxa dzisiaj przerwa od analizowania przyszłości xboxa i gamepassa po raz 50ty w tym tygodniu?

Ja gram w Silksonga. Tzn. gram, ale się nie cieszę więc przyszedłem obrzydzać tę grę innym w temacie Switcha 2 żeby mogli poczuć chociaż w części ból i rozdzierającą pustkę która zostaje po wypalonej zajawce która towarzyszyła człowiekowi przez 29 lat jego życia.

hmmmm

Opublikowano

Nie dość że nie możecie się uwolnić od Steam Decka, to teraz również od Xboxa. Proponuję skupić się panowie na Switchu 2, to super konsola na którą zaraz trafi wyczekiwane Star Wars Outlaws

Opublikowano

Trzeba przygotować jakiś wykres kołowy przedstawiajacy ilość gier działających lepiej na SD vs S2.

Opublikowano

Dobra, już tak nie dramatyzujcie. Switch 2 miał premierę w czerwcu, a z mocnych nowości mamy już Mario Kart World, Donkey Kong Bananza i Silksong, a do końca roku jeszcze Metroid Prime 4, Pokémon Z-A, Kirby Air Riders i Hades 2. Możecie kroić bekę z portów, ale nawet jeśli ktoś nie ma backloga to do końca roku będzie miał w co grać na tej konsoli

Opublikowano

O każdej konsoli można napisać że jest o będzie w co grac, dzisiaj to absolutne minimum.

Ale to prawda że nie ma dramatyzować to że gry na słabej i stosunkowo taniej konsoli gry wygladają gorzej niż na mocniejszych sprzetach to coś normalnego, to tak jakby śmiać się że gry na Series S chodzą w nizszej rozdzielczości i wygdlaja gorzej niż na dużych konsolach. To i tak sukces że to Outlaws w ogóle działa i wyjdzie na Switcha 2.

Opublikowano
  • Autor

Stabilniejszy tryb 30 fpsów od Seriesa S przy takiej różnicy w poborze to tego to się nie spodziewałem

Opublikowano

Ja się nie spodziewałem tak nikczemnej promocji, a wręcz jej braku mając na uwadze jak popisowy to jest w sumie port i wręcz szkodliwych dwóch trailerów

Opublikowano
  • Autor

DLSS, RT, VRR, wszystko w jednym pakiecie. Jak ktoś okiełzna ten sprzęt to są fajne wyniki no ale niestety większość leci na łatwiznę

Opublikowano
2 minuty temu, Daffy napisał(a):

Ja się nie spodziewałem tak nikczemnej promocji, a wręcz jej braku mając na uwadze jak popisowy to jest w sumie port i wręcz szkodliwych dwóch trailerów

To co odjebali z poprzednimi trailerami i cisza przed finalna wersja jest wrecz sabotowaniem samych siebie