Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, funditto napisał(a):Pierwszy raz pokazali:Galaxy 1+2Mario Tennis Fever (Aces to najlepszy Tennis od czasu Virtua Tennis na Dreamcasta)Yoshi and The Mysterious BookFire Emblem Fortune’s WeaveDLC do Super Mario WonderDLC do Donkey Kong BananzaRemake Dragon Quest VIIRemake Fatal Frame 2Dali daty Hades 2, Hyrule Warriors AoI, Metroid Prime 4 (wszystkie na 2025 rok)Datę Monster Hunter Stories 3 na marzec 2026Z portów, o których nie wiedzieliśmy wcześniej Dynasty Warriors Origins i Resident Evil Requiem oraz 7 i 8Widzę, że i tak są narzekania, ale wg mnie świetny direct i boję się o swój portfelStandardowo, niektórym nigdy nie dogodzisz. Dla części osób tutaj to najlepszą konsolą byłoby to bo już raczej z przyszłych gier nic dla siebie nie znajdą:
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tak, ale to promocja. Fizyki znikną szybciej niż all-stars.2 minuty temu, podgoor napisał(a):Standardowo, niektórym nigdy nie dogodzisz. Dla części osób tutaj to najlepszą konsolą byłoby to bo już raczej z przyszłych gier nic dla siebie nie znajdą: Super pokaz dla kogoś kto nie gra w gry przez ostatnie 20 lat.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Just now, Paolo de Vesir said:Tak, ale to promocja. Fizyki znikną szybciej niż all-stars.Super pokaz dla kogoś kto nie gra w gry przez ostatnie 20 lat.Albo od 20 lat nie wyszedł z bańki z napisem Nintendo
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 bomby za gry z wii nieźle mdr niech jeszcze dają czasową sprzedaż bo chyba nie dadzą tego na stałe jak frajerzy!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dlaczego pudełkowa wersja SMG2 to dymanie graczy? Lepiej jakby w ogóle nie wyszła, czy jak?Sam Direct udany imo, będzie w co grać, chociaż ciężko się nie zgodzić z tym, że większość pokazanych gier to jakieś zapychacze.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. te gry wyglądają jakby był 7 albo 8 rok od premieryaroganckie nintendo to najgorsze nintendo
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Just now, bountyhunter said:Dlaczego pudełkowa wersja SMG2 to dymanie graczy? Lepiej jakby w ogóle nie wyszła, czy jak?Sam Direct udany imo, będzie w co grać, chociaż ciężko się nie zgodzić z tym, że większość pokazanych gier to jakieś zapychacze.Może dlatego, że jak już kupiłeś kolekcję Marianów 3D i chcesz mieć wszystko w pudleto płacisz drugi raz za pierwsze Galaxy?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Po prostu inaczej wyglądał ten pokaz z perspektywy posiadacza, a inaczej z pozycji kogoś kto jest potencjalnym nabywcą konsoli.1 minutę temu, bountyhunter napisał(a):Sam Direct udany imo, będzie w co grać, chociaż ciężko się nie zgodzić z tym, że większość pokazanych gier to jakieś zapychacze.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 1 minutę temu, bountyhunter napisał(a):Dlaczego pudełkowa wersja SMG2 to dymanie graczy?Bo oni lubią być na smyczy abonamentowej i woleliby żeby było w jakiejś subskrypcji a potem żeby z niej wyleciała. Wtedy byłoby ideolo
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Fire Emblem na premiere (jezu wygląda normalnie a nie jak gó'wno engage).MP4 mimo wszystko na premiereGalaxy 1+2 ehhh, jbnceYoshi sam nie wiem, no jakoś przekonany nie jestemDQ7 R - no mój pierwszy DQ, na psx grane, więc kusiHades 2 biereDLC Małpy, cóż teżA Tenis? Raczej pass, tak samo Hyrule
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minutes ago, Homelander said:Może dlatego, że jak już kupiłeś kolekcję Marianów 3D i chcesz mieć wszystko w pudleto płacisz drugi raz za pierwsze Galaxy?Rozumiem to, ale nie mogę się z tym zgodzić - All-Stars 3D nie jest już dostęne ani cyfrowo, ani fizycznie (no chyba, że chcesz przepłacić). Gdyby wydali tylko dwójkę na fizyku, a jedynkę cyfrowo, to miałbyś głosy oburzenia "a gdzie jedynka na karcie???". Gdyby rozbili to na dwa osobne fizyki, to sraczka byłaby pewnie jeszcze większa. Imo to najlepsze co mogli zrobić w tej sytuacji - wrzucić dwie części do jednego pakietu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 12 minut temu, Rozi napisał(a):Niech mnie chuj XdTe Galaxy są jakoś usprawnione czy jebniete kopiuj wklej z Wii za 3 Bomby?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minute ago, bountyhunter said:Rozumiem to, ale nie mogę się z tym zgodzić - All-Stars 3D nie jest już dostęne ani cyfrowo, ani fizycznie (no chyba, że chcesz przepłacić). Gdyby wydali tylko dwójkę na fizyku, a jedynkę cyfrowo, to miałbyś głosy oburzenia "a gdzie jedynka na karcie???". Gdyby rozbili to na dwa osobne fizyki, to sraczka byłaby pewnie jeszcze większa. Imo to najlepsze co mogli zrobić w tej sytuacji - wrzucić dwie części do jednego pakietu.Mogli zrobić jeszcze jedną rzecz: wycenić to jak ludzie. 40$ za pudło, po 20/25 osobno w cyfrze i raczej nikt by nie płakał. A tak jest 70$ za potencjalnie samo Galaxy 2. No kurwa trochę drogo. Ja osobiście kompilację Marianów mam w cyfrze, ale gdyby wypuścili i cyfrowo tylko pakiet to bym był ostro wkurwiony.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Fire Emblem gra pokazu, jeszcze nowa gra od Monolith i moge kupować konsole.Virtual boy dla tych kilkunastu gier? Dla mnie strata kasy. Cene podali chociaż?Dragon Quest 7 może bym się jarał, ale przeszedłem już na szaraku i 3ds, ile można.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 godziny temu, devilbot napisał(a):Zupełnie mi to zwisa, wszystkie monster huntery mam cyfrowo na switchu. Lubię je miec pod ręką.Gorzej z miejscem na dysku s2. Ta pamięć to żartWarto wejść w opcje i usunąć sejwy. U mnie demo chyba dragon questa zajmowało 700 MB. To jest dużo jak na 256 GB :/
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Nie będzie bo Nintendo jest uczciwe i by to powiedziało. W przypadku 3D All Stars od razu uprzedzili a później frajerzy co nie wierzą w markę płakali, że nie zdążyli kupić
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, GearsUp napisał(a):Nintendo jest uczciwe i by to powiedziałoTak jak podali cenę S2 na Directcie w kwietniu? XD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 9 minut temu, GearsUp napisał(a):Nie będzie bo Nintendo jest uczciwe i by to powiedziało. W przypadku 3D All Stars od razu uprzedzili a później frajerzy co nie wierzą w markę płakali, że nie zdążyli kupić Ty kurwa taki dobry obronca z tymi fikolami jestes, ze jakbys hitlerowcow bronil w Norymberdze, to by jeszcze z odszkodowaniami wyszli bez zarzutow xD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 2 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):Ty kurwa taki dobry obronca z tymi fikolami jestes, ze jakbys hitlerowcow bronil w Norymberdze, to by jeszcze z odszkodowaniami wyszli bez zarzutow xDTo nie obrona tylko fakty, włącz ten film od 2:30 - Limited Edition to March 2021Teraz nie było mowy o wersji limitowanej więc to będzie evergreen