Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja na pewno kupię kontroler. Jeszcze będę analizował czy na pewno ten pro od Nintendo, ale coś wezmę. Więc jeśli ma przy okazji rozwiązać problem ze słuchawkami, a sporo grasz na TV, to bym się szczególnie nie zastanawiał.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 1 godzinę temu, Manor napisał(a):Także może namyślę się na zakup pro controllera. Do ludzi grających na tv - warto?Warto. Nie wyobrażam sobie wybudzania konsoli za każdym razem szukając przycisku na konsoli jak jakieś zwierzę
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 41 minutes ago, Manor said:Oj zdecydowanie, kabelek ma jakiś metr, dock i tv to z 3 m od kanapy. Poza tym to inny komfort jak słuchawki są podpięte na krótkim kablu do pada, niż długi przewód aż do konsoli w docku.No to lipa. A co do procontrollera to ja zamiast jego kupiłem 8bitdo 2 adapter i używam Dual Sense. Po pierwsze i tak miałem już dwa, po drugie jest to dla mnie wygodniejszy pad niż Pro Controller do Switcha (nie wiem jak ten ze Switcha 2)