Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ciekawe kiedy prawilny Direct. Pewnie za pare miesięcy... No I bedzie pokemon Direct tez pewnie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Basior napisał(a):Ciekawe kiedy prawilny Direct. Pewnie za pare miesięcy... No I bedzie pokemon Direct tez pewnieCo tam następne z prawilnych first party, Fire Emblem tylko na 2026?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nintendo ma 4 popularne gry na najbliższy czas, Tenis, Tomodachi, Mario Wonder i Pokopia. Każda z nich ma dość szeroką publikę tak naprawdę. Myślę, że dalsze zapowiedzi mogą być pod koniec tej fazy, albo pośrodku. Tak jak zazwyczaj w sumie. Na razie może to jednak być za miesiąc albo i więcej.Duże gry zazwyczaj Nintendo zapowiadało na rok przed, albo i więcej, nieraz półtora roku - wydaje się więc, że nie ma co oczekiwać jakiegoś top hiciora na 2026, chyba że Splatoon może nim być.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minut temu, ogqozo napisał(a):Nintendo ma 4 popularne gry na najbliższy czas, Tenis, Tomodachi, Mario Wonder i Pokopia. Każda z nich ma dość szeroką publikę tak naprawdę. Myślę, że dalsze zapowiedzi mogą być pod koniec tej fazy, albo pośrodku. Tak jak zazwyczaj w sumie. Na razie może to jednak być za miesiąc albo i więcej.Duże gry zazwyczaj Nintendo zapowiadało na rok przed, albo i więcej, nieraz półtora roku - wydaje się więc, że nie ma co oczekiwać jakiegoś top hiciora na 2026, chyba że Splatoon może nim być.Co Ci zrobiła seria Fire Emblem :D?
Opublikowano 58 minut temu58 min 27 minut temu, Basior napisał(a):Ciekawe kiedy prawilny Direct. Pewnie za pare miesięcy... No I bedzie pokemon Direct tez pewnie27.02 bedzie
Opublikowano 49 minut temu49 min Ja dla siebie nic nie widzę z nadchodzących tytułów first party na ta chwilę. Potrzebują więcej teamów od platformerów 3d na przykład, bo jak ruszyli z nowym mario dopiero po wydaniu bananzy to KIEPSKO.Na szczęście backlog mam gigantyczny.
Opublikowano 48 minut temu48 min Na razie to był bethesdaDirectFreakShow i serwowanie przez beth po raz setny tych samych odgrzewanych ciężkostrawnych kotletów.
Opublikowano 43 minuty temu43 min Autor No te gry Bethesdy to są tak strasznie potrzebne na tym Switchu 2 ... zabugowane silniki, które po przeportowaniu wygenerują więcej bugów
Opublikowano 38 minut temu38 min Ale bomby od Bethesdy, F4 za 259 a Oblivionek remake to dopiero na s2 najlepsza wersja w 15 fps ale z dlss
Opublikowano 36 minut temu36 min Teraz, messer33 napisał(a):Ale bomby od Bethesdy, F4 za 259 a Oblivionek remake to dopiero na s2 najlepsza wersja w 15 fps ale z dlssObek Remastered to chyba najgorzej działająca gra świata, sam jestem ciekaw, czy to nie będzie Batman tej generacji na Switcha.Digital Foundry już ostrzy zęby.Ta firma (Bethesda) nie ma wstydu, From przynajmniej odpuściło temat releasu takiego badziewia, jakoś nie wierzę, że oni tam zrobią 30 fps z tego.
Opublikowano 27 minut temu27 min Potężny direct nie ma co xdTsubasa w 5fps i te bekowe dinozaury z babą to wisienki na tym dzisiejszym torcie spierdolenia.
Opublikowano 25 minut temu25 min Elden? Ja bym się nie zdziwił że to skasują jak Bordery4 bo pewnie działa i wygląda poniżej oczekiwań, a to jeszcze trzeba zrobić żeby dlc też jakoś działało. Z drugiej strony łatwy hajs a przeciętny posiadacz S2 nie wyjdzie nawet z Limgrave.