Opublikowano 1 czerwca1 cze Chętnie zobacze kiedyś część w japan, aż dziwne że jeszcze nie było okazji przy tym rzucaniu nas po całym świecie w tej serii
Opublikowano 5 czerwca5 cze Kruci z każdej strony tak hapują że dziś będzie cv że aż sam zaczynam sie na to nabierać xD niech mi chociaż dlc do 9 pokażą bo będzie zawód
Opublikowano 5 czerwca5 cze Nie, to raczej jakieś zbiorowe halucynacje połączone z życzeniowym myślenie no chyba że dla kogoś wiarygodny jest fjutgolem, ale tego chłopa raczej nie ma co brać na poważnie w żadnej kwestii
Opublikowano 5 czerwca5 cze 49 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Gdzie tak hajpuja? Ktos wiarygodny chociaz?Dusk Golem
Opublikowano 5 czerwca5 cze Autor Fajnie jakby się obaj scalili w jeden przepotężny byt: GRACZ GOLEM. Ciekawe czy z tego połączenia wyszłoby 2x więcej plotek z 200% mniejszą potwierdzalnością.
Opublikowano 5 czerwca5 cze Na logikę to bardziej powinni pokazać dodatek do Requiem, a nie odciągać od niego uwagę. Kolejną grę lepiej zachować na własną prezentację. No i zezłomują po raz milionowy Golema.
Opublikowano 6 czerwca6 cze W dniu 5.06.2026 o 13:49, Bzduras napisał(a):Dusk Golem Dusk Golem po wczorajszej zapowiedzi CV:
Opublikowano 7 czerwca7 cze Autor Dusk Golem przed dowolnym pokazem gier: zobaczycie, zapowiedzą nowe RE>>Podczas czterdziestego ósmego pokazu odbywającego się w ciągu roku Capcom w końcu zapowiada RE<<Dusk Golem: a nie mówiłem?
Opublikowano 7 czerwca7 cze Czyli jest szansa że nasi forumowi likierzy kiedyś trafią z zapowiedzią bloodborne 2?!
Opublikowano 9 czerwca9 cze W dniu 7.06.2026 o 08:11, Josh napisał(a):Dusk Golem przed dowolnym pokazem gier: zobaczycie, zapowiedzą nowe RE>>Podczas czterdziestego ósmego pokazu odbywającego się w ciągu roku Capcom w końcu zapowiada RE<<Dusk Golem: a nie mówiłem? Gdzies tam cos kiedys trafil bo pisal ze Veronica jest w produkcji. Forumek mnie w tedy wysmial, kiedy go cytowalem ale gosc mial racje. Przez caly ten czas ja wedzialem ze on ma racje ale sie nie wychylałem
Opublikowano 9 czerwca9 cze Autor W dniu 7.06.2026 o 08:58, Bzduras napisał(a):Zepsuty zegar dwa razy na dobę dobrą godzinę pokazuje.
Opublikowano 9 czerwca9 cze Mówił też że będzie revelations 3 albo dodatek do silent hill 2. Jak za 10 lat będzie zapowiedź bloodborna 2 to połowa forum będzie likierami
Opublikowano 57 minut temu57 min Wyglada na to ze kolekcjonerka Veronici to bedzie moje ostatnie pudeleczko na konsole playstation. Trzeba bedzie brac to co Capcom mi podstawi pod nos i zakonczyc to z przytupem. Pozniej sie pomysli, co dalej.