Opublikowano niedziela o 09:065 dni Bierze ktoś jeszcze tego premium za 110 euro? Tam chyba dlc bedzie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Jeśli ktoś kupuje pudełko, to tylko informije że na płycie na Xboxie i PS5 nie ma gry. To kolejny tzw. 'key card"
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Dziś recki? Obstawiam super grę ale nie mesjasz. 86-88 mc.Myślę że niektórzy będą mieli problem z tym że gra jest za duża i przez to będzie zaburzony pacing ;)
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Doom Slayer moves slower, feels powerful like a tanktego się boje Definitely game of the year material. -Puts Doom 2016 in third place, Doom Eternal in second place, and the Dark Ages in first.a w to ciężko uwierzyć, trzeba się będzie samemu przekonać
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Mnie bardziej martwi info o dużej ilości cutscenek, czuję tu vibe'a God of War 2018. Oby za mocno nie poszli w story i sinematik, bo chyba nikt nie kupuje Dooma dla fabuły.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 8 minutes ago, messer88 said:Doom Slayer moves slower, feels powerful like a tanktego się bojeDefinitely game of the year material. -Puts Doom 2016 in third place, Doom Eternal in second place, and the Dark Ages in first.a w to ciężko uwierzyć, trzeba się będzie samemu przekonaćKwestia subiektywna, wolę D2016 od Eternal.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Doom 2016 > Eternal. Platformowanie do szału mnie doprowadzało. Nie lubie tego z pierwszej osoby.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Dla mnie super, że każda jest inna. Podobno DDA ma czerpać dużo inspiracji z zapomnianego Quake’a więc same plusy. Oceny? Standardzik czyli 84-86, narzekanie, że to nie DOOM2k16 i jakość GamePassa - tak by było 90+ lekka ręka.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 12 minut temu, Josh napisał(a):Mnie bardziej martwi info o dużej ilości cutscenek, czuję tu vibe'a God of War 2018. Oby za mocno nie poszli w story i sinematik, bo chyba nikt nie kupuje Dooma dla fabuły.To jak nie kupujesz gry dla fabuły to się robi klik i przyspiesza - tak jak robiło to w 2016 czy 2020 gdzie scenek było trochę, a notatek wpizdu. Ja nie czytałem ani jednej i żyje, tutaj obejrzę 3 scenki i jak będą chujowe to przejdę grę bez nich.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nie no, jeżeli to będą po prostu cutscenki do skipnięcia to gitówa i faktycznie nie ma problemu. Bardziej się boję, że wcisną jakieś skrypty albo mozolne sekwencje chodzone rozpieprzające pacing a'la GoW albo vanilla Ninja Gaiden 3. Wydaje się to mało prawdopodobne w Doomie, ale tak samo w God of War i Ninja Gaiden nikt nie sądził, że kogoś poniesą cinematikowe fantazje.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Przecież w Eternalu miałeś normalnie fabułę i scenki. Tylko, że jest różnica między Kratosem stękającym nad swoim smutnym losem a mother fuckin’ DOOM guyem który wbija po nową brońkę powodując popłoch wśród naukowców.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nie, nie widzę. Dla mnie to wciąż kompromis między cyferką, a wydaniami pudełkowymi. Nie oszukujmy się, patrząc jak działa dzisiaj internet raczej kupując taką płytę i za 10 lat będziesz mógł dociągnąć całą zawartość.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Gdzie troska o ekologię? Zanieczyszczanie świata plastikiem i paliwem na transport 300 mb...
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Tak sobie myślę, że następne konsole mogłyby mieć floppy drive bo i tak wszystko będzie ściągane z neta.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jeśli następne konsole będą miały napędy to i tak w pełni opcjonalne - statystyki sprzedaży są nieubłagane. Jeśli ktoś chce konsol w typie wkładam i gram to dla nich jest retro - gdzie nośniki zawierają kompletne gry które odpalają się bez instalacji.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. To był żart, wiadomo. No słabe zagrywki względem pudełkarzy. W przypadku Dooma mi to obojętne bo nie kupię tego skoro mam w Gamepass za pół darmo. Kupi się za 5 lat na GOG.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 4 godziny temu, ASX napisał(a):Jeśli ktoś kupuje pudełko, to tylko informije że na płycie na Xboxie i PS5 nie ma gry. To kolejny tzw. 'key card"Co za czasy że trzeba robic research czy gra na płycie jest na płyce Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Jeez_PS
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Czyli w sumie standard. Starfield Complete Edition 1.0 w pełni w pudle, z PRO patchem na PS5PRO będzie nie lada gratką.W sumie słodko-gorzkie jest to, że MS traktuje lepiej klapy niż własny elektorat.Ale to nic, ja wierzę, że się zmieni i znów Xbox bedzie w centrum uwagi MSu. Spencer bydlaku jestem z tobą mordo. ;((((
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Gra zajmuje jakieś 86gb więc w przypadku xboxa jest pewne że gra nie zmieściłaby się na jednej płycie. W przypadku PS5 powinna się zmieścić, ale napis na pudełku mówi że gra wymaga połączenia z siecią.w internecie są sprzeczne informacje jedni piszą że działa offline, inni że gra pobiera dane z internetu.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Zakładam, że wytłoczenie dwóch płyt nie byłoby problemem, ale przy grze dostępnej w GamePassie, na konsoli gdzie 90% sprzedaży to cyfra byłaby to sztuka dla sztuki. Nie mówiąc o tym jak taka gra trzymałaby wtedy cenę, jeszcze bardziej czyniąc fizyki nieatrakcyjne względem ogrania takiego sztosa za cenę dania w restauracji.