Opublikowano piątek o 03:103 dni Jeśli ktoś kupuje pudełko, to tylko informije że na płycie na Xboxie i PS5 nie ma gry. To kolejny tzw. 'key card"
Opublikowano piątek o 06:423 dni Dziś recki? Obstawiam super grę ale nie mesjasz. 86-88 mc.Myślę że niektórzy będą mieli problem z tym że gra jest za duża i przez to będzie zaburzony pacing ;)
Opublikowano piątek o 06:552 dni Doom Slayer moves slower, feels powerful like a tanktego się boje Definitely game of the year material. -Puts Doom 2016 in third place, Doom Eternal in second place, and the Dark Ages in first.a w to ciężko uwierzyć, trzeba się będzie samemu przekonać
Opublikowano piątek o 07:002 dni Mnie bardziej martwi info o dużej ilości cutscenek, czuję tu vibe'a God of War 2018. Oby za mocno nie poszli w story i sinematik, bo chyba nikt nie kupuje Dooma dla fabuły.
Opublikowano piątek o 07:042 dni 8 minutes ago, messer88 said:Doom Slayer moves slower, feels powerful like a tanktego się bojeDefinitely game of the year material. -Puts Doom 2016 in third place, Doom Eternal in second place, and the Dark Ages in first.a w to ciężko uwierzyć, trzeba się będzie samemu przekonaćKwestia subiektywna, wolę D2016 od Eternal.
Opublikowano piątek o 07:062 dni Doom 2016 > Eternal. Platformowanie do szału mnie doprowadzało. Nie lubie tego z pierwszej osoby.
Opublikowano piątek o 07:062 dni Dla mnie super, że każda jest inna. Podobno DDA ma czerpać dużo inspiracji z zapomnianego Quake’a więc same plusy. Oceny? Standardzik czyli 84-86, narzekanie, że to nie DOOM2k16 i jakość GamePassa - tak by było 90+ lekka ręka.
Opublikowano piątek o 07:132 dni 12 minut temu, Josh napisał(a):Mnie bardziej martwi info o dużej ilości cutscenek, czuję tu vibe'a God of War 2018. Oby za mocno nie poszli w story i sinematik, bo chyba nikt nie kupuje Dooma dla fabuły.To jak nie kupujesz gry dla fabuły to się robi klik i przyspiesza - tak jak robiło to w 2016 czy 2020 gdzie scenek było trochę, a notatek wpizdu. Ja nie czytałem ani jednej i żyje, tutaj obejrzę 3 scenki i jak będą chujowe to przejdę grę bez nich.
Opublikowano piątek o 07:212 dni Nie no, jeżeli to będą po prostu cutscenki do skipnięcia to gitówa i faktycznie nie ma problemu. Bardziej się boję, że wcisną jakieś skrypty albo mozolne sekwencje chodzone rozpieprzające pacing a'la GoW albo vanilla Ninja Gaiden 3. Wydaje się to mało prawdopodobne w Doomie, ale tak samo w God of War i Ninja Gaiden nikt nie sądził, że kogoś poniesą cinematikowe fantazje.
Opublikowano piątek o 07:252 dni Przecież w Eternalu miałeś normalnie fabułę i scenki. Tylko, że jest różnica między Kratosem stękającym nad swoim smutnym losem a mother fuckin’ DOOM guyem który wbija po nową brońkę powodując popłoch wśród naukowców.
Opublikowano piątek o 07:472 dni Nie, nie widzę. Dla mnie to wciąż kompromis między cyferką, a wydaniami pudełkowymi. Nie oszukujmy się, patrząc jak działa dzisiaj internet raczej kupując taką płytę i za 10 lat będziesz mógł dociągnąć całą zawartość.
Opublikowano piątek o 07:492 dni Gdzie troska o ekologię? Zanieczyszczanie świata plastikiem i paliwem na transport 300 mb...
Opublikowano piątek o 07:552 dni Tak sobie myślę, że następne konsole mogłyby mieć floppy drive bo i tak wszystko będzie ściągane z neta.
Opublikowano piątek o 08:002 dni Jeśli następne konsole będą miały napędy to i tak w pełni opcjonalne - statystyki sprzedaży są nieubłagane. Jeśli ktoś chce konsol w typie wkładam i gram to dla nich jest retro - gdzie nośniki zawierają kompletne gry które odpalają się bez instalacji.
Opublikowano piątek o 08:012 dni To był żart, wiadomo. No słabe zagrywki względem pudełkarzy. W przypadku Dooma mi to obojętne bo nie kupię tego skoro mam w Gamepass za pół darmo. Kupi się za 5 lat na GOG.
Opublikowano piątek o 08:032 dni 4 godziny temu, ASX napisał(a):Jeśli ktoś kupuje pudełko, to tylko informije że na płycie na Xboxie i PS5 nie ma gry. To kolejny tzw. 'key card"Co za czasy że trzeba robic research czy gra na płycie jest na płyce Edytowane piątek o 08:062 dni przez Jeez_PS
Opublikowano piątek o 08:082 dni Czyli w sumie standard. Starfield Complete Edition 1.0 w pełni w pudle, z PRO patchem na PS5PRO będzie nie lada gratką.W sumie słodko-gorzkie jest to, że MS traktuje lepiej klapy niż własny elektorat.Ale to nic, ja wierzę, że się zmieni i znów Xbox bedzie w centrum uwagi MSu. Spencer bydlaku jestem z tobą mordo. ;((((
Opublikowano piątek o 08:302 dni Gra zajmuje jakieś 86gb więc w przypadku xboxa jest pewne że gra nie zmieściłaby się na jednej płycie. W przypadku PS5 powinna się zmieścić, ale napis na pudełku mówi że gra wymaga połączenia z siecią.w internecie są sprzeczne informacje jedni piszą że działa offline, inni że gra pobiera dane z internetu.
Opublikowano piątek o 08:322 dni Zakładam, że wytłoczenie dwóch płyt nie byłoby problemem, ale przy grze dostępnej w GamePassie, na konsoli gdzie 90% sprzedaży to cyfra byłaby to sztuka dla sztuki. Nie mówiąc o tym jak taka gra trzymałaby wtedy cenę, jeszcze bardziej czyniąc fizyki nieatrakcyjne względem ogrania takiego sztosa za cenę dania w restauracji.