Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mi się chyba najbardziej podoba Renoir fajnie się zmienia jako postać w trakcie trwania gry. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez mario10
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 minuty temu, mario10 napisał(a):Mi się jako postać chyba najbardziej podoba Renoir fajnie się zmienia jako postać w trakcie trwania gry.spoilerIch jest dwóch, on się nie zmienia Ten który robi ekspedycji jesień średniowiecza na plaży jest namalowany przez Aline, ten w pulowerku to Renoir spoza obrazu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W sumie racja ale tak czy inaczej to dla mnie taka postać, która mocno mi zapadła w pamięć z drugiej strony w tej grze nie ma słabych postaci bo wszystkie są świetne. Trzeba by było zrobić drugie przejście.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Renoir i Gustave to świetnie zagrane postacie, nawet jeśli dla rozgłosu zatrudniono 2 hollywoodzkich aktorów, którzy wpadli do studia na jeden dzień i nagrali na szybko swoje kwestie, bo wiadomo, że ich czas kosztuje. Ale ja mimo wszystko wolałbym, żeby na Game Awards zostali wyróżnieni aktorzy tacy jak Starr i English, którzy siedzą w branży giereczkowej od dłuższego czasu, pracują za o wiele mniejsze stawki niż Serkis i Cox, a i tak wykonują kawał świetnej roboty.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dla mnie z kolei liczy się tylko jakość tego, co zrobili. Ba, Starr i English są voice actorami więc mieli łatwiej od tradycyjnych aktorów, bo znają specyfikę tej pracy i różnicę między występami na ekranie a podkładaniem głosu. Cox to w ogóle debiutował Gustavem w VA, więc jeśli już to tym bardziej należy mu się pochwała. Trochę jak z aktorami filmowymi i teatralnymi - niby jeden i drugi to aktor, ale jednak ich praca się różni i nie da się nimi swobodnie żonglować oczekując takiej samej jakości występu w medium, w którym na co dzień się nie poruszają.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Najważniejsze, że całość im wyszła fenomenalnie bo gra jest dla mnie największym zaskoczeniem od czasu Returnal
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie gram w takie gry zazwyczaj ale fabularnie sztos no i styl tej gry mocno mnie wciągnął. Jednak nie robiłem w tej gierce nic więcej.