Opublikowano sobota o 11:141 dzień NIC sie nie stanie jak je zabijesz, nagroda za questa bedzie mniejsza I type.
Opublikowano sobota o 11:171 dzień Ile czasu zajęło wam skończenie, i czy jest jakiś moment w którym blokuje się możliwość biegania po świecie? Jestem właśnie na etapie walki z Władcą Masek poziom 29, na liczniku +/- 25h i patrząc na mape zbliżam się do monolitu i zastanawiam się czy to nie jest dobry moment na pozwiedzanie innych miejscówek i podlevelowanie, tym bardziej że typ dość mocno mnie leje :D
Opublikowano sobota o 11:251 dzień 65h zeby zdobyc komplet trofikow, a story mozesz spokojnie skonczyc I wrocisz na mape NIC sie nie blokuje przed Ng+.
Opublikowano sobota o 11:261 dzień Ja nie skończyłem i mam z 90h, a u Ciebie ofsajd to chyba kwestia nie zwiedzania opcjonalnych miejscówek i dlatego niski poziom.
Opublikowano sobota o 11:411 dzień No leciałem z fabula bo tak mnie historia wciągnęła :D w takim razie wracam na dół mapki i będę czyścić pozostałe miejscówki.
Opublikowano sobota o 11:591 dzień 20 minut temu, michu86- napisał(a):Panowie dopiero zacząłem przygodę, nie czytam poradników, opisów i nawet tego co tu piszecie bo chce po prostu zawsze 1 przejście mieć w jak największym stopniu samodzielne.Natomiast jedno mnie bardzo nurtuje spotkałem już 2 przyjazne teoretycznie stworki (oba białe), którym trzeba pomóc w jakiś sposób. Np przynieść kule do łańcucha i po tym jak to się zrobi dostaje się coś od tego stworka ale również można z nim walczyć. No i ja dwukrotnie spełniłem prośbę tych stworków ale potem z nimi walczyłem i je pokonałem.To ma duże znaczenie czy im pomożemy czy też nie, czy po pomocy je zaatakujemy? Boje się, że to może mieć jakoś dziwnie duże znaczenie i mnie to niepokoi. Chciałbym to wiedzieć mimo że unikam spoilerow jak ognia to to mi nie daje spokoju ;)Nie jakieś wielkie, ale coś jest, jest postać, która ocenia, czy je zamordowałeś czy nie (nie jestem pewien, czy bierze wszystkie pod uwagę, chyba nie wszystkie). Postac ta jest w małej lokacji w górach dostępnej dopiero z lataniem. Poza satysfakcją niemordowania niewinnych, nagrodą która jest duża ale nie wyjątkowa, i danym dialogiem w danym miejscu, nic więcej się nie dzieje z tym. Tę postać też można zabić i coś dostać, albo po zakończeniu wątku dalej i tak zaatakować i zamordować.Gra też liczy czy im pomogles, jest osiągnięcie za pomoc wszystkim. W tym aspekcie nie ma znaczenia, czy je już po wykonaniu zadania zamordowałeś.
Opublikowano sobota o 12:501 dzień Co za debil wymyślił ten szkarłatny las, że nie mogę znaleźć ostatniego miecza, żeby aktywować coś w tej lokacji, a jeszcze kolorystyka się zmienia i słabo tam co widać.
Opublikowano sobota o 13:091 dzień Głuchy i jeszcze ślepy.Koorwa Szymon jaki wkurzający z tym swoim SpoilerParty deleteale nie ma źle.
Opublikowano sobota o 16:311 dzień Kurde, chyba przekoksowałem te moje postacie, bo idę jak przecinak w tym Lumiere Dobrze założone luminy i piktosy swoje robią, że żadni tam przeciwnicy nie są mnie w stanie zaatakować.
Opublikowano sobota o 17:541 dzień Tjery mnie męczy o zagranie, napisze ktoś w skrócie jak się w to gra? Czy ktoś to organicznie nie znosi jrpgów będzie się w to dobrze bawił? Jestem absolutnym lajkonikiem w tej dziedzinie, ale na filmikach niczym się to od takich Final Fantasy nie różni jak dla mnie lol
Opublikowano sobota o 18:231 dzień Jestem przed końcówką i nie chce by ta gra się kończyła. Cudowny tytuł, jeden z lepszych w jakie w ogóle grałem. Wszystko co najlepsze w tym tytule było już tutaj opisywane wielokrotnie ale chciałem tylko dorzucić swoją cegiełkę. 10/10 bo wątpię by zakończenie mnie rozczarowało.
Opublikowano sobota o 18:501 dzień Ending grySpoilerDa się jakoś sprawdzić zakończenie Verso? Bo wybrałem Maelle, a jak wróciłem pod wieżę, to już nie widzę tego starego?
Opublikowano sobota o 18:521 dzień 2 minuty temu, Faka napisał(a):Ending grySpoilerDa się jakoś sprawdzić zakończenie Verso? Bo wybrałem Maelle, a jak wróciłem pod wieżę, to już nie widzę tego starego?Mozesz chyba zaladować save przed walką z bossem i trzeba wygrac jeszcze raz
Opublikowano sobota o 19:311 dzień 37 minut temu, Shen napisał(a):Mozesz chyba zaladować save przed walką z bossem i trzeba wygrac jeszcze razI niby te zakończenie:SpoilerZ Verso to jest true ending? Jednak dla mnie ten "matrixowy" świat Maelle jakoś bardziej do mnie przemawiał.
Opublikowano sobota o 19:451 dzień 13 minut temu, Faka napisał(a):I niby te zakończenie:SpoilerZ Verso to jest true ending? Jednak dla mnie ten "matrixowy" świat Maelle jakoś bardziej do mnie przemawiał.SpoilerNo jak popierasz bycie pizdą i zycie w iluzji, zamiast zmierzenie się z truamą i normalne życie to ok.
Opublikowano sobota o 19:561 dzień Jedno muszę oddać grze, zarąbisty pomysł z tym, żeby tytuł gry dawać w tekstach piosenek. Zostaje w mózgu jak nic.To będzie spory downgrade teraz, jeśli w Final Fantasy w kluczowych scenach nie będą chórki podśpiewywać "Final Fantasy, trouble de rature, courbera Eiffel...". A jak zginiesz w walce, to nie będzie chórku "o-o, Final Fantasy...".Kurna, każda gra powinna to mieć. W dramatycznym momencie GTA VI, chcę chórek śpiewający "Grand Theft Auto, lala Grand Theft Auto"...
Opublikowano sobota o 19:591 dzień Ogólnie obydwa endingi są mega depresyjne, ale równie satysfakcjonujące. Fabuła na najwyższym poziomie. Aż ciężko uwierzyć, że scenariusz napisała babeczka, dla której to była pierwsza większa robota w tej dziedzinie. Chylę czoła
Opublikowano sobota o 20:071 dzień 5 minut temu, Pix napisał(a):ciężko uwierzyć, że scenariusz napisała babeczka, dla której to była pierwsza większa robota w tej dziedzinie. Chylę czoła Utalentowanych ludzi dużo, tylko ciężko się przebić. Bibliotekarz mi ostatnio polecił trylogie fantasy, podobno jakiś hit, w dwa dni 600 stron pykło. Napisała to jakaś 19 letnia Chinka i to był jej debiut. Za drugą książke już zgarneła Nebule, za najlepsza ksiazke fantasy.
Opublikowano sobota o 20:111 dzień 2 minuty temu, Shen napisał(a):Utalentowanych ludzi dużo, tylko ciężko się przebić. Bibliotekarz mi ostatnio polecił trylogie fantasy, podobno jakiś hit, w dwa dni 600 stron pykło. Napisała to jakaś 19 letnia Chinka i to był jej debiut. Za drugą książke już zgarneła Nebule, za najlepsza ksiazke fantasy.Nieźle. Dasz znać co to za trylogia konkretnie?
Opublikowano sobota o 20:191 dzień I skończone, zajebiste zakończenie. Scenki jak z połączenia gier fromsoftu + kodżima. Gra absolutnie 14/10. 93 lvl na koniec, chyba trzeba było robić więcej rzeczy z bonusem 20% a wątpię że coś jeszcze na mapie pominąłem. Dobije się w endless tower.
Opublikowano sobota o 20:191 dzień 33 minuty temu, Shen napisał(a):SpoilerNo jak popierasz bycie pizdą i zycie w iluzji, zamiast zmierzenie się z truamą i normalne życie to ok.spoiler z zakończenia*Jak popierasz holokaust, żeby uszczęśliwić garstkę ludzi, to ok.Trzymaj, poprawiłem Ci :) Edytowane sobota o 20:241 dzień przez Josh