Skocz do zawartości

Wuchang: Fallen Feathers

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Moja podomka

19842f8534860-screenshotUrl.jpg

Po 13 godzinach, bardzo solidny souls-like. Dziwie się trochę tym ocenom 6-7. Niczego tu w sumie nie brakuje póki co. Zobaczymy jak dalej. Ale jest wysoka szansa, że koło Lies of P, będzie to najlepszy souls-like nie od FromSoft.

• Odpowiedzi 138
  • Wyświetleń 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czekam na Mam nadzieję, że kolejna podobna gierka dostanie tytuł lepiej dostosowany pod nasz przaśny rynek.   Czyli jakiś „Kutong”, ewentualnie „Pytong”  

• I to szanuje

• Donatello1991
    Donatello1991

Może i dobrze, że kasztan. Jeszcze DS2 do skończenia, a i masa gier nadchodzi.

Opublikowano

Ja mam zastrzeżenia co do lokacji, szczególnie ta zimowa jest chyba do tej pory najgorsza, zbyt rozległe są i nie bardzo chce mi się przez to je eksplorować, gra łatwo traci przez to tempo rozgrywki, są momenty znużenia.

Opublikowano
  • Autor

Nie ma tragedii z tą zimową, fakt, że się zrobiła zbyt jakby otwarta i płaska, ale zwiedza się spoko, ma fajne smaczki i 'questy'.

Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał(a):

Jedyny minus że się Chinka tak nie brudzi jak postać w BB właśnie.

Nie jest źle.

image.png

Opublikowano

Poza chińskim settingiem nie mają nic wspólnego.

W moim przypadku wukong gdzieś zostawiłem w 4 chapterze bo usypiacz momentami okropny szczególnie chapter 3. A tutaj chińska pani Wuczang ciężko się oderwać bo świetna eksploracja i walka.

Opublikowano

W wukongu masz mniejsze możliwości budowania postaci, grasz cały czas tym kijem, ale sam feeling walk był lepszy niż w wuchangu, irytują mnie te zamulone animacje leczenia i podnoszenia się z ziemi postaci, chyba większość śmierci w grze mam przez to.

Edytowane przez Rotevil

Opublikowano

Dotarłem do pani komandor Honglan i widzę, że trzeba będzie uczyć się grać na nowo i ogarnąć parowanie, bo poziom trudności ze spaceru po parku podskoczył ze 3 oczka wyżej.

Do tej pory unik - magia zdawało przy każdym bosie.

Opublikowano
  • Autor

Pani Honglan to taki Genichiro z Sekiro :D gitgud

Opublikowano

Chyba wleciały też jakieś patche, bo mogę teraz komfortowo grać w 4K bez przycięć, no i ładnie to wygląda fsg