Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor Moja podomkaPo 13 godzinach, bardzo solidny souls-like. Dziwie się trochę tym ocenom 6-7. Niczego tu w sumie nie brakuje póki co. Zobaczymy jak dalej. Ale jest wysoka szansa, że koło Lies of P, będzie to najlepszy souls-like nie od FromSoft.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja mam zastrzeżenia co do lokacji, szczególnie ta zimowa jest chyba do tej pory najgorsza, zbyt rozległe są i nie bardzo chce mi się przez to je eksplorować, gra łatwo traci przez to tempo rozgrywki, są momenty znużenia.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Autor Nie ma tragedii z tą zimową, fakt, że się zrobiła zbyt jakby otwarta i płaska, ale zwiedza się spoko, ma fajne smaczki i 'questy'.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 2 godziny temu, messer88 napisał(a):Jedyny minus że się Chinka tak nie brudzi jak postać w BB właśnie.Nie jest źle.