Opublikowano 20 sierpnia 202420 sie Nie ma opcji, że to wyjdzie w przyszłym roku, nawet nie dali preordera za milion monet.
Opublikowano 20 sierpnia 202420 sie będziemy bić księżyc. handsome moon. niech randy i pisorze od story z trójki czymajo łapy z daleka. niech rzucą tych od wonderlands
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Jak najmniej bezbeki i krindżu z trójki i jak najwięcej vibe dwójki z jej niepowtarzalnym klimatem poproszę. No i łażenie po księżycu musi być, uwielbiam te poziomy w Pre-Sequelu a w B3 księżycowe klimaty też bardzo mi się podobały.
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie To Wy gracie w Borderlandsy dla fabuły? Czekam, przy każdej bawiłem się świetnie, szczególnie w coopie. Film podobno chujowy, to niech gra wyjdzie przynajmniej :).
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Wiadomo że nie dla fabuły ale bekowe questy muszą być tak samo jak zła postać fajnie jakby się zbliżyła poziomem do Handsome Jacka. Ci z 3 źli nie byli ale do Jacka sporo brakowało.
Opublikowano 23 sierpnia 202423 sie No taki trailer zajebali, że można z papci wyskoczyć chyba po prostu Geoff posmarował, żeby mieć cokolwiek jako światową premierę na pokaz. Jeśli będzie w 2025, to strzelam, że na jesień/zimę dopiero
Opublikowano 23 sierpnia 202423 sie Autor 30 sierpnia na PAX będą gadać o BL4, ale bez nowych materiałów. A odnośnie premiery to wyjdzie spokojnie w przyszłym roku, prawdopodobnie we wrześniu. Zwiastun zrobił mi więc czekam na każde info, a sama gra wlatuje Day 1.
Opublikowano 24 sierpnia 202424 sie Spokojnie wyjdzie w przyszłym roku. Bitchford wyda gierkę, a gracze będą ją testować. Po roku zbalansuje się wszystkie aspekty tak by gra była grywalna. Ja nie czekam. Kładę pytonga na twarz Randy'ego za trójkę. I tak, gram w Borderlandsy też dla fabuły.
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru Ja już trójeczki nie byłem w stanie dociągnąć do końca fabuły. Może kiedyś, za grosze, jakaś wersja ze wszystkimi dodatkami wleci, ale u mnie hajp zerowy.
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Cztery postacie/klasy, dobrze. Obawiałem się kreatora jak w tym spin offie fantasy.
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru mam nadzieję, że fabuła tym razem będzie skupiać się na bardziej "globalnych" wydarzeniach, a nie walce z jakimiś pajacami jak w 3ce. Postacie na pierwszy rzut oka wyglądają spoko, jest jaranko w sumie
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Będzie grane, pozostaje czekać na gameplay trailer na początku przyszłego roku i można składać pre-order.
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Godzinę temu, number_nine napisał(a): mam nadzieję, że fabuła tym razem będzie skupiać się na bardziej "globalnych" wydarzeniach, a nie walce z jakimiś pajacami jak w 3ce. Wątpię że uda im się zrobić głównego złego na poziomie Handsome Jacka. W sumie ci z 3 też nie byli tragiczni i przecież nie dla fabuły się w to gra.
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Dokładnie w Borderlands się gra dla tra ta ta ta ta ta bo jest miodne i tony lootu Ale trzeba przyznać, że Jack zapada w pamięć jako antagonista.
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Autor Wpis na blogu PS https://blog.playstation.com/2024/12/12/borderlands-4-introduces-new-rippers-horde-and-deadly-planet-kairos/ Ode mnie krótko, czekam. Pokazane miejscówki mi się podobały, później będę bardziej analizował trailer. Widziałem Zane'a, ciekawe czy reszta z trójki też się pojawi. No i mam nadzieję na powrót Atheny.
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru No mi się podoba to co widziałem na trailerze, a liczę na jakiś gameplay niedługo skoro ma wyjść 2025