Skocz do zawartości

Mafia: The Old Country

Featured Replies

• Odpowiedzi 144
  • Wyświetleń 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czekam mocno. Jak mi brakuje takich krótkich, ale intensywnych giereczek z czasów ps3/360. Żadnych rozwleczonych zadań pobocznych w bezdusznym openworldzie

• elvis004
    elvis004

Podsumowanie Hands-on preview of IGN

Opublikowano

Powtórzę się po raz kolejny: wygląda mega klimatycznie i gier w takim settingu praktycznie nie ma.

Opublikowano

Podoba mi się ostatnio kierunek branży. Lepiej skondensowane mniejsze gry niż rozwleczone gówna. Niech Ci co umia robią big open world, a ci bez pomysły na więcej niż 20h zostaną przyy mniejszych grach i będzie ok.

Opublikowano

Jak bedzie 3/10 to Dejw może wysyłać to od razu do CEXa [

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pewnie widzieliście, pojawił się nowy filmik z gry: Mafia: The Old Country – 9 Minutes of Exclusive Gameplay | IGN First

Nie wygląda to najgorzej ale podczas jazdy przez świat gry rzuca mi się w oczy ta pustka w tych lokacjach. Brak NPC, brak NPC zajmujących się swoimi sprawami sprawiających wrażenie, że świat gry żyje, a ludzie zajmują się swoimi sprawami. Mały detal, a bardzo mi tego brakuje. Zupełnie jak w pierwszej części i jej remaku.

Opublikowano

Ta gra to mocna niewiadoma. Akcja jest ale brakuje jakiegoś mocniejszego akcentu.

Gameplay powinien być dopieszczony, a nie widać tego.

Opublikowano

Przynajmniej kosztuje 200, a nie 350zł ;) Ta animacja podnoszenia broni też taka przedpotopowa. Nie chciało im się zrobić jak wyciąga rękę i podnodi broń, tylko teleportacja do kieszeni/łapy?

Opublikowano
9 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Przynajmniej kosztuje 200, a nie 350zł ;) Ta animacja podnoszenia broni też taka przedpotopowa. Nie chciało im się zrobić jak wyciąga rękę i podnodi broń, tylko teleportacja do kieszeni/łapy?

Szczerze to coraz mniej mnie takie rzeczy w grach interesują, jak animacje.

Są gry od Sony, czy Rockstara, a reszta jak dla mnie może ich nie mieć, to samo open worldy, jak ma to zaoszczędzić 2 lata developmentu i 100 zł w kieszeni gracza. Ważne, żeby historia dowiozła i strzelanie/jeżdżenie było w miarę przyjemne .

Opublikowano
3 godziny temu, Elitesse napisał(a):

Pewnie widzieliście, pojawił się nowy filmik z gry: Mafia: The Old Country – 9 Minutes of Exclusive Gameplay | IGN First

Nie wygląda to najgorzej ale podczas jazdy przez świat gry rzuca mi się w oczy ta pustka w tych lokacjach. Brak NPC, brak NPC zajmujących się swoimi sprawami sprawiających wrażenie, że świat gry żyje, a ludzie zajmują się swoimi sprawami. Mały detal, a bardzo mi tego brakuje. Zupełnie jak w pierwszej części i jej remaku.

"Najlepszy" jest ten wybuch granatu w 7:24. O boziu boziu!niki

Lepiej wyglądające i odwzorowane wybuchy widziałem na pierwszym xboxie...

Opublikowano

Też jestem pełen obaw co do nowej części.

Zapewne otrzymamy dobrą grę z przeciętną grafiką i świetną historią, co mi akurat nie będzie przeszkadzało. Powtarzalną i słabą trójkę udalo mi się zmęczyć, a tu mam nadzieję się dobrze bawić.

Opublikowano
4 godziny temu, Boomcio napisał(a):

Też jestem pełen obaw co do nowej części.

Zapewne otrzymamy dobrą grę z przeciętną grafiką i świetną historią, co mi akurat nie będzie przeszkadzało. Powtarzalną i słabą trójkę udalo mi się zmęczyć, a tu mam nadzieję się dobrze bawić.

Target to być lepszym niż Mindseye, jak tak to mają moje 219 zł xD.

Opublikowano
7 godzin temu, elvis004 napisał(a):

Podsumowanie Hands-on preview of IGN

Przeleciałem to preview na IGN i wiadomo w preview z reguły nabija się trochę hype i nie mówi się o problemach gry, ale wyglada to dosyć solidnie, kropka w kropkę jak Mafia Remake.

Opublikowano

No ten preview jakoś dał nadzieje że będzie chociaż gra na poziomie rimejku jedynki który lubie. Jak historyjka dostarczy a zawsze dostarczała do tej pory to będzie dobrze

Opublikowano

Widzę ktoś tu się inspirował Uncharted 2 i 3 w pewnych kwestiach.

Opublikowano

Jaki jest klucz do tego, że w tych wszystkich trailerach i potem w grach na siłę wpierdalają ten okaleczony do granic angielski z akcentem dolnego narzecza Dniepru? Mają to jakoś obliczone, że jak nie będzie (w tym przypadku) pięknej włoszczyzny, to przeciętny hamburger nie kupi ich gry? Tam jest jakieś językowe lobby? Nie da się tego słuchać. Potem i tak - na szczęście - dają możliwość gry z natywnym językiem, ale cała zapowiedź spierdolona przez to kalectwo.

Co do trailera, to nowy setting, stare bolączki. Gra na 25 godzin, tego mi właśnie trzeba. Jadymy.

Opublikowano

Hamburgery i tak będą grać eng. Jak kiedyś w to zagram to z włoskim dublażem, tak samo jak w Cuszime grałem cały czas z japońskimi głosami, na chwilę tylko odpaliłem angielski.