Opublikowano wtorek o 21:155 dni Nie no, takie skondensowane 6 godzinek, ale z pobocznymi rzeczami, które wydłużą rozgrywkę podwójnie, jak gra ci się podoba? MNIAM.
Opublikowano wtorek o 21:165 dni 29 minut temu, Rooofie napisał(a):Ja też już jestem stary i nie lubię grać w gry, a gierki to nie penis nie muszą być długieOj nie zgadzam sie. Długi penis to tylko problem
Opublikowano wtorek o 21:295 dni Fajnie że łyknąłeś tę historyjkę od swojej żony, ale my tego nie kupujemy.
Opublikowano czwartek o 06:323 dni Recenzje dzisiaj o 14:00. Jestem ciekaw jak to wyjdzie pod względem technicznym.
Opublikowano czwartek o 06:333 dni Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):Recenzje dzisiaj o 14:00. Jestem ciekaw jak to wyjdzie pod względem technicznym.Nom, zeby za niezbyt wybitną grafiką nie poszła niezbyt wybitna optymalizacja i będzie ok. Obstawiam 78 na meta. Ty?
Opublikowano czwartek o 06:353 dni 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):Nom, zeby za niezbyt wybitną grafiką nie poszła niezbyt wybitna optymalizacja i będzie ok.Obstawiam 78 na meta. Ty?75 jak dwójeczka. Tak czy inaczej raczej kupię, jak nie będzie jakiegoś 50 meta i fatalnego stanu, od dawna czekam na tego typu grę. Oby tylko fabułka dowiozła.Swoją drogą dwójka ładnie była niedoceniona, ale to były czasy, gdzie wszyscy byli zachłyśnięci open worldami, a tamten dwójka miała akurat słaby.
Opublikowano czwartek o 06:393 dni Niektóre wyniki wyszukiwania w google juz mają swoje falstarty. Wejście w recke daje 404, nie znaleziono.
Opublikowano czwartek o 06:423 dni Jeżeli gierka jest podobna do uncharted, liniowa i ma 12h to ja więcej rekomendacji nie potrzebuję
Opublikowano czwartek o 06:493 dni Takie gry też są potrzebne, szybko skondensowany singiel z dobrą fabułą i akcji, no czekamy na recki może pod 80 podciągnie
Opublikowano czwartek o 06:593 dni Taki czas to mega plus, mało macie gier na 40 50 czy 100h? Pewnie będzie średniak ale też kosztuje 180 zł (niby tyle samo co GOTY 33) ale tutaj będzie 7-8. Można się martwić że sporo hajsu idzie na marketing bo często bombardują reklamy zamiast na produkcję gry.
Opublikowano czwartek o 07:343 dni Nie mogę się doczekać aż przejdzie ta ustawa żeby nie robiono gier dłuższych niż 6h.Mafia to ten sam case co z Hellbladem 2, brandzlują się z produkcją tej gry dobre 5 lat i wychodzi contentu na 10h zabawy (czy dobrej to się okaże). Kiedyś gry faktycznie były krótsze ale też trylogie potrafiły wychodzić w obrębie jednej generacji konsol.72 na MC to już będzie sukces.
Opublikowano czwartek o 07:513 dni A ja jestem odrobinę bardziej optymistyczny. Stawiam na 78.Liczę na świetną historię, przyzwoitą optymalizację i gameplay jak w remake'u jedynki.
Opublikowano czwartek o 09:193 dni Jedyne co mnie martwi to ten ich upośledzony silnik, pełen dziwnych artefaktów, problemów z oświetleniem, chromowanej poświaty - ogrywam właśnie drugi raz trzecią część i strasznie to wygląda (zresztą remake jedynki też ma ten problem).Chyba, że przeszli na jakiegoś Unreala - nawet nie wiem, na jakim silniku The Old Country będzie śmigać.
Opublikowano czwartek o 09:253 dni 8 minut temu, Wredny napisał(a):Jedyne co mnie martwi to ten ich upośledzony silnik, pełen dziwnych artefaktów, problemów z oświetleniem, chromowanej poświaty - ogrywam właśnie drugi raz trzecią część i strasznie to wygląda (zresztą remake jedynki też ma ten problem).Chyba, że przeszli na jakiegoś Unreala - nawet nie wiem, na jakim silniku The Old Country będzie śmigać.Unreal 5.
Opublikowano czwartek o 09:463 dni Też dla mnie czas gry to plus. Kiedyś nikt nie narzekał, że uncharted czy girsy były krótkimi, ale intensywnymi korytarzykami. Oczywiście ktoś powie, że dzisiaj gry są droższe i tak dalej, ale nową mafię można wyrwać za 180 zł, więc tu też nie nie rozumiem narzekania. Zresztą nigdy nie przeliczałem złotówek na czas gry. Wolę się świetnie bawić przez 12 godzin, niż nudzić przed 60.
Opublikowano czwartek o 10:333 dni Godzinę temu, Bigby napisał(a):Unreal 5.No to rzeczywiście zmiana na lepsze :D.Jak dla mnie Fusion Engine był ok, nie wiem skąd te narzekanie na ten silnik.Btw o graficzce i silniczkach od PC gamerów
Opublikowano czwartek o 10:543 dni Dobra to zaczynamy standardowe: "do kogo leci już preorder, a kto jeszcze czeka?"U mnie cisza
Opublikowano czwartek o 10:583 dni 22 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Jak dla mnie Fusion Engine był ok, nie wiem skąd te narzekanie na ten silnik.Albo masz zaćmę, albo nie grałeś w Mafię 3 i remake jedynki na konsolach.Być może na PC takie problemy nie występowały, ale na PS4 te gry momentami wyglądały jak gówno.
Opublikowano czwartek o 10:593 dni 3 godziny temu, Rooofie napisał(a):Nie mogę się doczekać aż przejdzie ta ustawa żeby nie robiono gier dłuższych niż 6h.Mafia to ten sam case co z Hellbladem 2, brandzlują się z produkcją tej gry dobre 5 lat i wychodzi contentu na 10h zabawy (czy dobrej to się okaże). Kiedyś gry faktycznie były krótsze ale też trylogie potrafiły wychodzić w obrębie jednej generacji konsol.72 na MC to już będzie sukces.Nie ma co narzekać na długość bez przechodzenia, bo jak będzie to co w Mafii 1 i 2, czyli ciągle zajebiste rzeczy to będziemy tę grę pamiętać lepiej niż te "epickie" open worldy, gdzie 40 godzin szuka się pierdół.Niemniej jednak dla mnie złoty standard to byłoby te 15-20h dla takich gier akcji, jak Uncharted 4.
Opublikowano czwartek o 11:013 dni 1 minutę temu, Wredny napisał(a):Albo masz zaćmę, albo nie grałeś w Mafię 3 i remake jedynki na konsolach.Być może na PC takie problemy nie występowały, ale na PS4 te gry momentami wyglądały jak gówno.No fakt, ta seria to u mnie przygoda z PC. Trojka to w ogóle ograna ze 2 lata temu po 100 paczykach.
Opublikowano czwartek o 11:433 dni 46 minut temu, Patapon napisał(a):Dobra to zaczynamy standardowe:"do kogo leci już preorder, a kto jeszcze czeka?"U mnie cisza Paka pojawiła się juz w appce inpostu. I tak pogram dopiero po urlopie, mam nadzieje, ze jakis uczciwy sąsiad odbierze za mnie w weekend Gra na 10h to dla mnie optimum. Nie mam juz uwagi do gier na wiecej godzin - jedynym wyjatkiem ostatnio byla Persona 3 i Metaphor, ale już byłem wymęczony jak nie wiem co. Krotka trescowa akcja, cut scenki, jakis plot twist i konkluzja, a będę zachwycony.
Opublikowano czwartek o 12:003 dni 7 minut temu, _Red_ napisał(a):Paka pojawiła się juz w appce inpostu. I tak pogram dopiero po urlopie, mam nadzieje, ze jakis uczciwy sąsiad odbierze za mnie w weekend Przynajmniej jakiś patch wpadnie bo nie spodziewam, że będzie to chodzić jakoś rewelacyjnie na konsolach skoro dalej recenzji nie ma. Metaphora nie kupywałem ze względu jak Persona 5 mnie wymęczyła pod koniec co doskonale pamiętam mimo, że grałem prawie 9 lat temu.Mogliby zrobić coś krótszego jak Catherine. Edytowane czwartek o 12:003 dni przez Patapon