Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mi ekwipunek zapchał się tylko w kamieniołomie, bo pełno kilofów mi kot nazbierał. W obozie mam już jednak trochę zapchany, bo zrzucam tam wszystko oprócz produktów pierwszej potrzeby. A jak czegoś u kowala potrzebuję, to teleport.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, Shen napisał(a):Jesteś pewny, że miałeś odpowiednie surowce? Misja po ukończeniu automatycznie się powtarza, póki sam tego nie przerwiesz i pobiera surowce za kazdym razem.A to nie wiedziałem, że misje są wielokrotnego użytku. Myślałem, że zrobię raz, zadanie się zaliczy i jadę kolejne. Dzięki za info. Bede musiał zerknąć.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 minut temu, bebbop napisał(a):A to nie wiedziałem, że misje są wielokrotnego użytku. Myślałem, że zrobię raz, zadanie się zaliczy i jadę kolejne. Dzięki za info. Bede musiał zerknąć.Niektóre są jednorazowe, te na odbudowe czegoś, ale po surowce się powtarzają
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja mam nadzieję, że coś zrobią z tym DLSS przy RR na PC bo obecnie jest bałagan straszny, takiego ghostingu/shimmeringu to jeszcze nie widziałem w żadnej grze na PC.Miałem podobnie jak Ty. Nie dało się grać. Niby gra pokazuje, że mam jeszcze vramu w zapasie a gra z włączonym fr i dlss ma straszny ten shimmering itp a jak wyłączę fr to klatki lecą w dół. Oddałem i zostałem przy wersji na proWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, PiotrekP napisał(a):Mi ekwipunek zapchał się tylko w kamieniołomie, bo pełno kilofów mi kot nazbierał.Dlatego oswojone zwierzaki zostawiam w obozie - sam wolę podnieść to, co wiem, że sprzedam za jakąś fajną kwotę, a śmieci zostawiam.
Opublikowano 48 minut temu48 min W sumie mam 150 tego srebra i ponad 30 tych sakiewek. Ale zbieram co się da i sprzedaje. Za bossa w kamieniołomie miała wpaść mapa ze złożami złota, ale nic takiego nie widzę w ekwipunku.
Opublikowano 38 minut temu38 min 11 godzin temu, bartiz napisał(a):Jak masz włączone ray reconstruction to nieważne jaki dlss wybierzesz bo wtedy jest odpalany dedykowany pod RR, zmień tryb na DLAA i może zobaczysz różnicePrzestaw na Jakość - jest zdecydowanie lepiej.
Opublikowano 17 minut temu17 min 2 godziny temu, iluck85 napisał(a):@easyeNormalnie zaliczyłem.Na czym grasz?Cofnąłem się te 1,5h wstecz, upewniłem że ma pewno dostałem garnek od kowala i też poszło. Ufff.Godzinę temu, Tomek P. napisał(a): 13 godzin temu, bartiz napisał(a):Miałem podobnie jak Ty. Nie dało się grać. Niby gra pokazuje, że mam jeszcze vramu w zapasie a gra z włączonym fr i dlss ma straszny ten shimmering itp a jak wyłączę fr to klatki lecą w dół. Oddałem i zostałem przy wersji na proWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu TapatalkaWidać jak z bugami w grez nie u każdego tak jest - ja gram na jakości nie widzę tego shimmeringu, sednio mam 120-160 klatek z FG.